Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamila17 píše:
Ajo, takže to budu muset popřemýšlet na něčem levnějšímale děkuji.
Máš FB? Jestli jo tak se podívej do skupiny „Nejen výtvarné nápady pro paní učitelky a maminky“ tam najdeš docela dost insipirace pro tvoření s předškoláky nebo mladšími školáky.
Co ale budou dělat batolata až ty povedeš výtvarnou dílnu pro větší to mi nějak není jasné ![]()
@Kamila17 a k tomu pisku, muzes jej nahradit moukou(hruba, polohruba a hladka)sice to neni barevne, ale muzou rozlisovat hmatem "zrnitost´, pak treba do nej kreslit jak uz tu nekdo vyse zminoval. ruzne tento material testovat-voda, sul… ´myslim, ze se z toho da udelat hnota, ze ktere muzes neco vytvarovat, pak zaschne… nevim teda, jak to maji deti s oblecenim…
Rodina mi poskytla pro děti obrovské předsalí a věci všechny si tam můžu rozložit
popřípadě kdyszpozici budu mít pro nejmenší kočarky nebo hotelový pokoj
takže vše dávám konkrétně zábavu )úplně do kupy, co a jak ![]()
Všechny děti jsou právě družičky a mládenci kromě jednoho klučiny, který nechtěl ale budou mít věci na převlečení
v případě potřeby ![]()
Pokud Vás nějaké tvoření nebo zábava pro děti napadně, popište, budu ráda
děkuju moc
sem nebo vzkazy ![]()
@Kamila17 píše:
Rodina mi poskytla pro děti obrovské předsalí a věci všechny si tam můžu rozložitpopřípadě kdyszpozici budu mít pro nejmenší kočarky nebo hotelový pokoj
takže vše dávám konkrétně zábavu )úplně do kupy, co a jak
opakuji, ze te obdivuji. 14deti od skoro novorozence po pubose a nad nimi dohlizi jedna jedina osoba, ktera je ovsem vubec nezna a oni neznaji ji…to musis byt zlatem cenena.. ![]()
Snad to zvládneme, určitě pak Ti písnu co a jak
s dětmi pracuji celoročně, takže to zvládnout budeme muset
a děkuju ![]()
@Kamila17 píše:
Snad to zvládneme, určitě pak Ti písnu co a jaks dětmi pracuji celoročně, takže to zvládnout budeme muset
a děkuju
pred materskou jsem taky pracovala celorocne s detmi, mam 10let praxe, skolu na to, ale proste mi to nejak hlava nedokaze pobrat.. kdyz pujdes prebalit ditko, to jako ostatni pujdou s tebou? jak mate poresenou zodpovednost pravne? kdyby se nedejboze neco stalo, rodice v tu dobu s novomanzeli, kdo by nesl zodpovednost? promin, asi se moc bojim-to je ta stake jeste deformace z prace… ![]()
@teckaa píše:
opakuji, ze te obdivuji. 14deti od skoro novorozence po pubose a nad nimi dohlizi jedna jedina osoba, ktera je ovsem vubec nezna a oni neznaji ji…to musis byt zlatem cenena..
Podle mého názoru je to na úkor bezpečnosti těch dětí. Sice jsme se pořád nedozvěděli kolik je batolat, kolik miminek, kolik předškoláků atd. ale ono i kdyby šlo třeba i jen o 5-6 dětí řekněme do pěti let, tak to jeden člověk nemůže ohlídat za předpokladu, že má dělat aktivní zábavu. Stačí když bude třeba některé z dětí nutné přebalit, s dalším jít čůrat, miminko uspat v kočárku - mezitím ty další budou bez dozoru a může se něco stát. Proto by mně i dost zajímalo jak je vyřešená zodpovědnost. To je oficiální brigáda nebo je vše na ústní dohodě?
Zcela Tě chápu, zodpovědnost na sebe vzali novomanželé hned na začátku mi to napsali! Když budu přebalovat či uspávat tak děti budou mít zábavu mám to naplánované, teďka jenom dokončuji zábavu vše aby měli rozhled co dělat, či vyrábět
ale osobně si myslím, že ty 14 letí budou chtít být raději s dospělými uvidím, psala jsem to i novomanželů a řekli, že jim to nevadí, buďto se zapojí nebo nezapojí
hlavu si s tím zalamovat nemusím ![]()
@teckaa píše:
pred materskou jsem taky pracovala celorocne s detmi, mam 10let praxe, skolu na to, ale proste mi to nejak hlava nedokaze pobrat.. kdyz pujdes prebalit ditko, to jako ostatni pujdou s tebou? jak mate poresenou zodpovednost pravne? kdyby se nedejboze neco stalo, rodice v tu dobu s novomanzeli, kdo by nesl zodpovednost? promin, asi se moc bojim-to je ta stake jeste deformace z prace…
@Princess píše:
Podle mého názoru je to na úkor bezpečnosti těch dětí. Sice jsme se pořád nedozvěděli kolik je batolat, kolik miminek, kolik předškoláků atd. ale ono i kdyby šlo třeba i jen o 5-6 dětí řekněme do pěti let, tak to jeden člověk nemůže ohlídat za předpokladu, že má dělat aktivní zábavu. Stačí když bude třeba některé z dětí nutné přebalit, s dalším jít čůrat, miminko uspat v kočárku - mezitím ty další budou bez dozoru a může se něco stát. Proto by mně i dost zajímalo jak je vyřešená zodpovědnost. To je oficiální brigáda nebo je vše na ústní dohodě?
dobra shoda
![]()
Oficiální brigáda a ústně jsme se setkali domluvili, a ještě se setkáme ![]()
@Kamila17 píše:
Zcela Tě chápu, zodpovědnost na sebe vzali novomanželé hned na začátku mi to napsali! Když budu přebalovat či uspávat tak děti budou mít zábavu mám to naplánované, teďka jenom dokončuji zábavu vše aby měli rozhled co dělat, či vyrábětale osobně si myslím, že ty 14 letí budou chtít být raději s dospělými uvidím, psala jsem to i novomanželů a řekli, že jim to nevadí, buďto se zapojí nebo nezapojí
hlavu si s tím zalamovat nemusím
dobra… ale podminky bych doporucila dat na papir, at je to alespon trochu osetrene… co si hudeme povidat, budes na ne sama a tim padem je to dost o usta…
2 měsíce, 7 měsíců, 2× 2 roky, 3× 6 let, 1× 8 let, 1× 9 let, 2× 11 let a pak puberťáci
do těch 14 let
ale nemají účast potvrzenou od všech, ale říkali, že se všemi předběžně počítají ![]()
Dobře, díky mockrát určitě jim to napíši, že to požaduji, děkuji moc za radu ![]()