Svatební chůva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
1.7.15 14:59
@Kamila17 píše:
Ajo, takže to budu muset popřemýšlet na něčem levnějším :-) ale děkuji.

Máš FB? Jestli jo tak se podívej do skupiny „Nejen výtvarné nápady pro paní učitelky a maminky“ tam najdeš docela dost insipirace pro tvoření s předškoláky nebo mladšími školáky.
Co ale budou dělat batolata až ty povedeš výtvarnou dílnu pro větší to mi nějak není jasné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 15:03

@Kamila17 a k tomu pisku, muzes jej nahradit moukou(hruba, polohruba a hladka)sice to neni barevne, ale muzou rozlisovat hmatem "zrnitost´, pak treba do nej kreslit jak uz tu nekdo vyse zminoval. ruzne tento material testovat-voda, sul… ´myslim, ze se z toho da udelat hnota, ze ktere muzes neco vytvarovat, pak zaschne… nevim teda, jak to maji deti s oblecenim…

• Citovat
  • Upravit
434
1.7.15 15:05

Princess

Rodina mi poskytla pro děti obrovské předsalí a věci všechny si tam můžu rozložit :-) popřípadě kdyszpozici budu mít pro nejmenší kočarky nebo hotelový pokoj :-) takže vše dávám konkrétně zábavu )úplně do kupy, co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:06

Všechny děti jsou právě družičky a mládenci kromě jednoho klučiny, který nechtěl ale budou mít věci na převlečení :-) v případě potřeby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:08

Pokud Vás nějaké tvoření nebo zábava pro děti napadně, popište, budu ráda :-) děkuju moc :-) sem nebo vzkazy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 15:08
@Kamila17 píše:
Rodina mi poskytla pro děti obrovské předsalí a věci všechny si tam můžu rozložit :-) popřípadě kdyszpozici budu mít pro nejmenší kočarky nebo hotelový pokoj :-) takže vše dávám konkrétně zábavu )úplně do kupy, co a jak :-)

opakuji, ze te obdivuji. 14deti od skoro novorozence po pubose a nad nimi dohlizi jedna jedina osoba, ktera je ovsem vubec nezna a oni neznaji ji…to musis byt zlatem cenena.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
434
1.7.15 15:11

teckaa

Snad to zvládneme, určitě pak Ti písnu co a jak :-)s dětmi pracuji celoročně, takže to zvládnout budeme muset :-)a děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 15:15
@Kamila17 píše:
Snad to zvládneme, určitě pak Ti písnu co a jak :-)s dětmi pracuji celoročně, takže to zvládnout budeme muset :-)a děkuju :-)

pred materskou jsem taky pracovala celorocne s detmi, mam 10let praxe, skolu na to, ale proste mi to nejak hlava nedokaze pobrat.. kdyz pujdes prebalit ditko, to jako ostatni pujdou s tebou? jak mate poresenou zodpovednost pravne? kdyby se nedejboze neco stalo, rodice v tu dobu s novomanzeli, kdo by nesl zodpovednost? promin, asi se moc bojim-to je ta stake jeste deformace z prace… :oops:

• Citovat
  • Upravit
2436
1.7.15 15:17
@teckaa píše:
opakuji, ze te obdivuji. 14deti od skoro novorozence po pubose a nad nimi dohlizi jedna jedina osoba, ktera je ovsem vubec nezna a oni neznaji ji…to musis byt zlatem cenena.. :kytka:

Podle mého názoru je to na úkor bezpečnosti těch dětí. Sice jsme se pořád nedozvěděli kolik je batolat, kolik miminek, kolik předškoláků atd. ale ono i kdyby šlo třeba i jen o 5-6 dětí řekněme do pěti let, tak to jeden člověk nemůže ohlídat za předpokladu, že má dělat aktivní zábavu. Stačí když bude třeba některé z dětí nutné přebalit, s dalším jít čůrat, miminko uspat v kočárku - mezitím ty další budou bez dozoru a může se něco stát. Proto by mně i dost zajímalo jak je vyřešená zodpovědnost. To je oficiální brigáda nebo je vše na ústní dohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:19

teckaa

Zcela Tě chápu, zodpovědnost na sebe vzali novomanželé hned na začátku mi to napsali! Když budu přebalovat či uspávat tak děti budou mít zábavu mám to naplánované, teďka jenom dokončuji zábavu vše aby měli rozhled co dělat, či vyrábět :-) ale osobně si myslím, že ty 14 letí budou chtít být raději s dospělými uvidím, psala jsem to i novomanželů a řekli, že jim to nevadí, buďto se zapojí nebo nezapojí :-) hlavu si s tím zalamovat nemusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 15:19
@teckaa píše:
pred materskou jsem taky pracovala celorocne s detmi, mam 10let praxe, skolu na to, ale proste mi to nejak hlava nedokaze pobrat.. kdyz pujdes prebalit ditko, to jako ostatni pujdou s tebou? jak mate poresenou zodpovednost pravne? kdyby se nedejboze neco stalo, rodice v tu dobu s novomanzeli, kdo by nesl zodpovednost? promin, asi se moc bojim-to je ta stake jeste deformace z prace… :oops:
@Princess píše:
Podle mého názoru je to na úkor bezpečnosti těch dětí. Sice jsme se pořád nedozvěděli kolik je batolat, kolik miminek, kolik předškoláků atd. ale ono i kdyby šlo třeba i jen o 5-6 dětí řekněme do pěti let, tak to jeden člověk nemůže ohlídat za předpokladu, že má dělat aktivní zábavu. Stačí když bude třeba některé z dětí nutné přebalit, s dalším jít čůrat, miminko uspat v kočárku - mezitím ty další budou bez dozoru a může se něco stát. Proto by mně i dost zajímalo jak je vyřešená zodpovědnost. To je oficiální brigáda nebo je vše na ústní dohodě?

dobra shoda :potlesk: ;)

• Citovat
  • Upravit
434
1.7.15 15:21

Princess

Oficiální brigáda a ústně jsme se setkali domluvili, a ještě se setkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 15:22
@Kamila17 píše:
Zcela Tě chápu, zodpovědnost na sebe vzali novomanželé hned na začátku mi to napsali! Když budu přebalovat či uspávat tak děti budou mít zábavu mám to naplánované, teďka jenom dokončuji zábavu vše aby měli rozhled co dělat, či vyrábět :-) ale osobně si myslím, že ty 14 letí budou chtít být raději s dospělými uvidím, psala jsem to i novomanželů a řekli, že jim to nevadí, buďto se zapojí nebo nezapojí :-) hlavu si s tím zalamovat nemusím :-)

dobra… ale podminky bych doporucila dat na papir, at je to alespon trochu osetrene… co si hudeme povidat, budes na ne sama a tim padem je to dost o usta…

• Citovat
  • Upravit
434
1.7.15 15:24

2 měsíce, 7 měsíců, 2× 2 roky, 3× 6 let, 1× 8 let, 1× 9 let, 2× 11 let a pak puberťáci :-) do těch 14 let :-) ale nemají účast potvrzenou od všech, ale říkali, že se všemi předběžně počítají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:26

teckaa

Dobře, díky mockrát určitě jim to napíši, že to požaduji, děkuji moc za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová