Svatební chůva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teckaa
1.7.15 14:32
@Kamila17 píše:
14 - 15 dětí, ale kdyby to bylo alespoň nějak ten věk podobný, ale rozmezí dětí je tam od 2 měsíců do 14 let :-)

nejak si to tam nedokazi moc predstavit. to jako das skolnim detem pracovni listy, predskolaci si budou s batolety hrat, pubertaci budou hrat twistra nebonjak se to jmenuje? jen jsem zvedava…

• Citovat
  • Upravit
8814
1.7.15 14:35

14-15 deti??? Proboha doufam, ze mas slusne zaplaceno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.7.15 14:35

Pracovala jsem nějakou dobu pro agenturu, co se specializuje na dětské koutky na svatbách. Nikdy mně nenapadlo, že bych měla svatebčanům kupovat nějaký dárek, to by se mi pak plat už dost snížil. Často to bylo, že co víkend to jedna až dvě svatby, to by se skutečně dost prodražilo:) Stačí popřát. Najali si tě, budeš jim poskytovat placenou službu, pokud s nimi jinak nemáš nic společného, tak určitě ani nic neočekávají.
Jinak to věkové rozmezí je síla, i to, že na to budeš sama. Kolik těch dětí celkem bude? Neumím si to moc představit. Moje zkušenost je taková, že nás bylo vždy více, pokud tam bylo nějaké mimčo tak jen pro něj byla vyčleněná jedna pečovatelka, další se pak věnovaly skupině starších dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:37

teckaa

Ahojky, zábavu mám připravenou širokou, přehled mám doma na notebooku, pošlu ti ho klidně jako ukázku během zítřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:39

Programy mám dané nějak holky už do kupy, ale pokud znáte nějakou činnost co děti okouzlilo nebo hodně baví, určitě mi to vypište. Budu jen a jen ráda. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.7.15 14:40
@Kamila17 píše:
14 - 15 dětí, ale kdyby to bylo alespoň nějak ten věk podobný, ale rozmezí dětí je tam od 2 měsíců do 14 let :-)

No tak to je síla. Záleží kolik je těch maličkých, ale fakt si to neumím představit. Na takovou skupinu a takové věkové rozložení by si měli najmout chůvy nejméně dvě + pro toho kojence jednu extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
1.7.15 14:41

@Kamila17 taky by mě zajímalo jak to zvládneš. Nemyslím to ve zlým. Ale ten věkový rozdíl je velký na jednoho člověka. Dej pak vědět, jestli nepadla za vlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:42

Princess

Ahojky, taky jsem jim to říkala, ale nedali si říct prý ty starší jsou klidnější až na puberťáky :-)můžu se zeptat, jaké činnosti jste s dětmi dělali všechny a co je oslovilo? Kdyžtak zprávy. Díky moc. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:43

Dáša 2

Určitě, dám a děkuju, doufám, že nepadnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.7.15 14:47
@Kamila17 píše:
Ahojky, taky jsem jim to říkala, ale nedali si říct prý ty starší jsou klidnější až na puberťáky :-)můžu se zeptat, jaké činnosti jste s dětmi dělali všechny a co je oslovilo? Kdyžtak zprávy. Díky moc. K.

Já jsem takovéhle věkové rozmezí nikdy nezažila, vždy šlo o děti max.do 10 let. Já sama mám kvalifikaci pro práci s dětmi do tří let, takže jsem se většinou starala o miminka, tudíž tam šlo o péči a ne o zábavu. Jinak byla vždy připravená nějaká výtvarná dílnička pro ty větší děti - předškoláky a školáky - různé neobvyklejší techniky, jako malování pískem, malování na sklo apod. Na některých akcích bylo třeba i divadýlko, malování na obličej atd. ale na to vše tam byli další najatí lidi, rozhodně tohle nezajišťoval jeden člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:50

Princess

Tak děkuju, pokud by něco Tě ještě zajímavého napadlo dej vědět, můžu se zeptat, jak probíhá malování pískem nějakou ukázku, prosím, nemáš? To mě zaujalo velmi. Díky mockrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.7.15 14:54
@Kamila17 píše:
Tak děkuju, pokud by něco Tě ještě zajímavého napadlo dej vědět, můžu se zeptat, jak probíhá malování pískem nějakou ukázku, prosím, nemáš? To mě zaujalo velmi. Díky mockrát.

To je barevný nebo třpytivý písek, který se sype do předtištěných obrázků na lepivé plochy. Je to už připravené, prodává se to v hračkářství nebo papírnictví, žádná levná záležitost. Všechny tyhle věci zajišťovala agentura a klienti si to samozřejmě zaplatili v konečné ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:56

Ajo, takže to budu muset popřemýšlet na něčem levnějším :-) ale děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 14:58

Princess

A co jste třeba na svatbě ve výtvarných dilničkách s dětmi tvořili například? Díky moc. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
1.7.15 14:59
@Kamila17 píše:
Ahojky, zábavu mám připravenou širokou, přehled mám doma na notebooku, pošlu ti ho klidně jako ukázku během zítřka.

budu rada, kdyz posles… a od kolika hodin do kolika je budes mit na starosti? veskere pomucky na tvou a deti cinnost plati kdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová