Chtěli bychom Thajskou kočku - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
10.2.15 21:48

Já se bojím koupit někde jinde, aby nebyla křížená kdoví-s čím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
10.2.15 21:50

@LLenkaa.. aha, takže asik na chov.. Mno, já mám „jen“ od babičky ;) a je kráááásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.15 22:02

Thajská není siamská, má úplně jiný tvar těla a hlavy, najděte si obrázky ke srovnání. Siamských je všude plno, thajské jen ve 2 stanicích u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 22:08

No právě, ty Thajky jen ve dvou stanicích, tu v PCe vím kde hledat, ale ta druhá? Jestli někdo víte, moc prosím o kontakt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
10.2.15 22:08

@lamiela Tak já pravidelně chodím na kočičí výstavy a bylo mi řečeno přímo chovatelkou toto.. :nevim:.. a teď jsem i dohledla na netu třebas zde http://kocicky139.blog.cz/…hajska-kocka.. ale jak píšu, já nějak neřeším, mně se líbí koček vícero, ale zajímala jsem se o to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.15 22:14

Druhá stanice je Inky Blue v Čelákovicích u Prahy u paní MVDr. Zahradníkové, odtud máme kocourka my a jsme moc spokojení. rozdíl mezi thajsou a siamskou je zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 22:16

Ano, Thajky jsou už jiné, než Siamky, i když jsou z historie z jedné linie, ale Thajky mají odlišné znaky.
Každopádně o to tu nejde, spíš jestli máte někdo kontakt, kde Thajku pořídit a pokud by byla k tomu i osobní zkušenost, tak to moc uvítám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 22:16

@lamiela jé, moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 22:17

@lamiela můžete mi prozradit cenu? kolik jste dala za kocourka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.15 05:30

Tehdy 10000 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.2.15 09:05

Ok, alespoň už mám orientační představu ;-) moc děkuji
A zeptám se, dočetla jsem se, že oproti jiným, Thajky línají méně. Přijde mi to divné, když se nestříhají, tak línat musí :mrgreen: jak to tedy je?
A snese třeba den samoty? Nezlikviduje tu z citového stesku půl domu, když si vyrazíme na výlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.15 11:10

Línají opravdu velice málo, nemají téměř podsadu oproti jiným kočkám. Jsou velmi vázané na člověka, řekla bych, že ten náš je malý závislák :-) ale den sám určitě vydrží, pokud můžete, pořiďte rovnou 2 a budete mít po starostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.2.15 11:33

JÉ, TO BY SE ASI MANŽEL ZBLÁZNIL, MÍT TU ROVNOU DVĚ :mrgreen:
TAKŽE ZÁVISLÁK, MOC SE PTÁM, ALE DOVČU, KDYŽ POJEDEME BEZ NÍ? ASI ZVLÁDAJÍ ŠPATNĚ, ŽE :-(
PŘESUN TŘEBA K PŘÍBUZNÝM, ŠPATNÁ VOLBA, NA TÝDEN?
RADĚJI SE A NA VŠE PTÁM, ABYCH PAK ZBYTEČNĚ KOČIČCE NEUBLIŽOVALA :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.15 12:23

Nám při týdenní dovolené hlídá tchyně a taky v pohodě :-) zná ji i její byt, hlavně že by nebyl úplně sám…lepší než kdyby byl sám doma a jednou denně by mu někdo přišel dát nažrat, to by byl hodně špatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.2.15 12:40

A snad poslední dotaz na vás mám…hodně vám toho zničila? Já že slýchám, že se kočky drápky opřou o vše a ne jen o svoje škrábadlo a totálně vše zničí, ale zase…záleží na povaze, ale ten kocourek, co máte vy, nadělal hodně škod? To je manželova největší obava :-D a moc děkuji, že jste tak ochotná a píšete si se mnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný