Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já se bojím koupit někde jinde, aby nebyla křížená kdoví-s čím ![]()
@LLenkaa.. aha, takže asik na chov.. Mno, já mám „jen“ od babičky
a je kráááásná ![]()
Thajská není siamská, má úplně jiný tvar těla a hlavy, najděte si obrázky ke srovnání. Siamských je všude plno, thajské jen ve 2 stanicích u nás.
No právě, ty Thajky jen ve dvou stanicích, tu v PCe vím kde hledat, ale ta druhá? Jestli někdo víte, moc prosím o kontakt ![]()
@lamiela Tak já pravidelně chodím na kočičí výstavy a bylo mi řečeno přímo chovatelkou toto..
.. a teď jsem i dohledla na netu třebas zde http://kocicky139.blog.cz/…hajska-kocka.. ale jak píšu, já nějak neřeším, mně se líbí koček vícero, ale zajímala jsem se o to..
Druhá stanice je Inky Blue v Čelákovicích u Prahy u paní MVDr. Zahradníkové, odtud máme kocourka my a jsme moc spokojení. rozdíl mezi thajsou a siamskou je zde.
Ano, Thajky jsou už jiné, než Siamky, i když jsou z historie z jedné linie, ale Thajky mají odlišné znaky.
Každopádně o to tu nejde, spíš jestli máte někdo kontakt, kde Thajku pořídit a pokud by byla k tomu i osobní zkušenost, tak to moc uvítám ![]()
@lamiela můžete mi prozradit cenu? kolik jste dala za kocourka?
Ok, alespoň už mám orientační představu
moc děkuji
A zeptám se, dočetla jsem se, že oproti jiným, Thajky línají méně. Přijde mi to divné, když se nestříhají, tak línat musí
jak to tedy je?
A snese třeba den samoty? Nezlikviduje tu z citového stesku půl domu, když si vyrazíme na výlet?
Línají opravdu velice málo, nemají téměř podsadu oproti jiným kočkám. Jsou velmi vázané na člověka, řekla bych, že ten náš je malý závislák
ale den sám určitě vydrží, pokud můžete, pořiďte rovnou 2 a budete mít po starostech…
JÉ, TO BY SE ASI MANŽEL ZBLÁZNIL, MÍT TU ROVNOU DVĚ ![]()
TAKŽE ZÁVISLÁK, MOC SE PTÁM, ALE DOVČU, KDYŽ POJEDEME BEZ NÍ? ASI ZVLÁDAJÍ ŠPATNĚ, ŽE ![]()
PŘESUN TŘEBA K PŘÍBUZNÝM, ŠPATNÁ VOLBA, NA TÝDEN?
RADĚJI SE A NA VŠE PTÁM, ABYCH PAK ZBYTEČNĚ KOČIČCE NEUBLIŽOVALA ![]()
Nám při týdenní dovolené hlídá tchyně a taky v pohodě
zná ji i její byt, hlavně že by nebyl úplně sám…lepší než kdyby byl sám doma a jednou denně by mu někdo přišel dát nažrat, to by byl hodně špatný…
A snad poslední dotaz na vás mám…hodně vám toho zničila? Já že slýchám, že se kočky drápky opřou o vše a ne jen o svoje škrábadlo a totálně vše zničí, ale zase…záleží na povaze, ale ten kocourek, co máte vy, nadělal hodně škod? To je manželova největší obava
a moc děkuji, že jste tak ochotná a píšete si se mnou ![]()