Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem ráda, že se tady rozvinula taková debata. Taky toužím po Thajce…už hodně dlouho. Finance mi však na ni nikdy nestačily, jsou pro mě skutečně drahé.
Nevíte proto o nějaké pravé Thajce, kotě - kočička, která by nemusela být uchovněná, nemusela na výstavy, ale byla to povahově pravá Thajka, za nějakou méně vyčerpávající cenu? Nabízím ji dům, byt, stodolu i obrovskou zahradu, za kámoše vykastrovanou starou kočku, psa, mě a moji rodinu, lásku a obě ruce na mazlení. ![]()
Opravdu jsou tyhle kocky tak úžasné i do rodiny.
Vsude ctu článcích ze jsou spolecenske a ze nevytahuji drápky.
A jak je to ze srstí, prej tolik nelinaji.
@kopretina11 My mame pet kvalitu za 12000,– Vystavni byl za 15.
@Čajíček1980 V jaké chovatelské stanici Vaše kocicky prosím působí?
Ahoj ![]()
Chceme si pořídit thajku, máte nějaké rady/zkušenosti s nimi? Popř. Kde jste je pořizovali.
Děkuji
Informace a rady o Thajkách a dokonce i seznam chovatelských stanic, kterých už je v ČR kolem 15 najdete na FB pod názvem „Thajská kočka v ČR“ Uvidíte i spoustu fotografií ze života s nimi a jak úžasné jsou k dětem.
@kopretina11 ceny se nyni pohybuji mezi 15.000 az 29.000 kotatka na mazlika podle chovatelske stanice a krevnich linii kotatka.
@Fancy Diamonds Výše píšete celkové cenové rozpětí a me by zajimalo konkrétně cenove rozpětí za chovnou samicku pripadne jen na mazlíčka? Klidně jestli muzete napsat cenově rozpětí pokud by mel clovek zajem o kočičku primo z vaší ch. s
děkuji
@Nickuse Na chov do CR uz neprodame. Cena mazlicka z nasi CHS zahrunujici testy rodicu, odcerveni, ockovani a cipovani kotatka nejlepsimi dostupnymi preparaty a cipem v CR, kastrace nejsetrnejsi moznou metodou, registrace, prukaz puvodu, Petpass, smlouvy, dozivorni chovatelsky servis a vybavicka je Kc 25.000,– Na kotatko od nas se obvykle ceka jeden rok a je nutna rezervace.
Ahojky, ozivuji diskuzi…uvazuji o koupi thajske kocky a v chovatelske stanici mam nezavaznou rezervaci. Momentalne resim, jake budou zacatky souziti s nasi britskou damou. Prosim, mate nekdo z vas zkusenost, kdy jste si prinesli kotatko ke stavajici, dospele kocce? Jak postupovat co nejlepe, abych to nejak nepokazila. Myslim, ze kote si zvykne hned, ale nase dospela kocena, ktera je navic rozmazlena a stred vesmiru, tak ta to asi nevydycha jen tak.
Jeste bych se rada zeptala, jak je to s thajkama a nicenim nabytku? Je to velky nicitel? ![]()