Chtěli bychom Thajskou kočku - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1702
12.6.17 16:44

@Dorrisa Ano, nam stacila pet kvalita. A je to fesak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.7.17 01:41

Já chci Thajku! :-)

Jsem ráda, že se tady rozvinula taková debata. Taky toužím po Thajce…už hodně dlouho. Finance mi však na ni nikdy nestačily, jsou pro mě skutečně drahé.
Nevíte proto o nějaké pravé Thajce, kotě - kočička, která by nemusela být uchovněná, nemusela na výstavy, ale byla to povahově pravá Thajka, za nějakou méně vyčerpávající cenu? Nabízím ji dům, byt, stodolu i obrovskou zahradu, za kámoše vykastrovanou starou kočku, psa, mě a moji rodinu, lásku a obě ruce na mazlení. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ehh
58
26.4.18 23:02

Opravdu jsou tyhle kocky tak úžasné i do rodiny.
Vsude ctu článcích ze jsou spolecenske a ze nevytahuji drápky.
A jak je to ze srstí, prej tolik nelinaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.4.18 23:10

@ehh Mame doma naprostyho milacka :srdce: Muzu jen doporucit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
27.4.18 06:03

Nevíte někdo zhruba cenu kotěte na mazlíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.4.18 12:41

@kopretina11 My mame pet kvalitu za 12000,– Vystavni byl za 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
27.4.18 14:34

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 05:15

@Čajíček1980 V jaké chovatelské stanici Vaše kocicky prosím působí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.2.19 10:31

Ahoj :)
Chceme si pořídit thajku, máte nějaké rady/zkušenosti s nimi? Popř. Kde jste je pořizovali.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
11.2.19 12:47

Přípínám se do diskuze

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.20 22:18

Chovatelské stanice Thajských koček

Informace a rady o Thajkách a dokonce i seznam chovatelských stanic, kterých už je v ČR kolem 15 najdete na FB pod názvem „Thajská kočka v ČR“ Uvidíte i spoustu fotografií ze života s nimi a jak úžasné jsou k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.20 22:23

@kopretina11 ceny se nyni pohybuji mezi 15.000 az 29.000 kotatka na mazlika podle chovatelske stanice a krevnich linii kotatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
29.10.20 20:14

@Fancy Diamonds Výše píšete celkové cenové rozpětí a me by zajimalo konkrétně cenove rozpětí za chovnou samicku pripadne jen na mazlíčka? Klidně jestli muzete napsat cenově rozpětí pokud by mel clovek zajem o kočičku primo z vaší ch. s :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.20 23:15

Cena Thajskeho kotatka.

@Nickuse Na chov do CR uz neprodame. Cena mazlicka z nasi CHS zahrunujici testy rodicu, odcerveni, ockovani a cipovani kotatka nejlepsimi dostupnymi preparaty a cipem v CR, kastrace nejsetrnejsi moznou metodou, registrace, prukaz puvodu, Petpass, smlouvy, dozivorni chovatelsky servis a vybavicka je Kc 25.000,– Na kotatko od nas se obvykle ceka jeden rok a je nutna rezervace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 09:36

Ahojky, ozivuji diskuzi…uvazuji o koupi thajske kocky a v chovatelske stanici mam nezavaznou rezervaci. Momentalne resim, jake budou zacatky souziti s nasi britskou damou. Prosim, mate nekdo z vas zkusenost, kdy jste si prinesli kotatko ke stavajici, dospele kocce? Jak postupovat co nejlepe, abych to nejak nepokazila. Myslim, ze kote si zvykne hned, ale nase dospela kocena, ktera je navic rozmazlena a stred vesmiru, tak ta to asi nevydycha jen tak.
Jeste bych se rada zeptala, jak je to s thajkama a nicenim nabytku? Je to velky nicitel? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný