Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Paní se jmenuje Martina Zahradníková a chovatelská stanice Inky Blue cz ![]()
Děkuji!
Třeba ještě kočičce pořídíme jednou kamarádku. Vy máte koček víc, nebo jenom jednu? Bojím se trochu, aby třeba dvouroční kočka přijala nové kotě. Sice se zdá taková pohodová, i cizí psi se jí docela líbili, ale člověk nikdy neví.
Naprosto souhlasím se vším, co píše Malajka, máme našeho už skoro ročního kocourka od paní doktorky Zahradníkové a naprostá spokojenost se vším. Cena koťátka 10 000 a vyrůstají v domě společně s rodinou ![]()
Máme jednoho kocoura Badyána, bude mu pět měsíců. K tomu dvě malé děti, takže nám jeden stačí bohatě
.. Je ho dně akční, u všeho musí být. Když se děti koupou, sedí na vaně, když čistíme zuby, pozoruje na umyvadle..když jde člověk na záchod, tak má tendence skákat na klín
chce být s lidmi prostě za každou cenu ![]()
Příspěvek upraven 16.03.15 v 11:22
Máme jednoho kocoura Badyána, bude mu pět měsíců. K tomu dv malé děti, takže nám jeden stačí bohatě
.. Je ho dně akční, u všeho musí být. Když se děti koupou, sedí na vaně, když čistíme zuby, pozoruje na umyvadle..když jde člověk na záchod, tak má tendence skákat na klín
chce být s lidmi prostě za každou cenu ![]()
Já se jedu k paní Zahradníkové podívat teď o víkendu, rezervaci už mám, ale jedu tam na kukačku, abych viděla, jak kočičky bydlí a podívám se na koťátka z předešlého vrhu
paní veterinářka se mi snaží vyjít maximálně vstříc s osobním setkáním. Jsem hodně zaneprázdněná a tak jsme se snažily najít vhodný termín k setkání a zatím jsem s jejím jednáním spokojená. Jinak děkuji za tip na to škrábadlo.
Já se jedu k paní Zahradníkové podívat teď o víkendu, rezervaci už mám, ale jedu tam na kukačku, abych viděla, jak kočičky bydlí a podívám se na koťátka z předešlého vrhu
paní veterinářka se mi snaží vyjít maximálně vstříc s osobním setkáním. Jsem hodně zaneprázdněná a tak jsme se snažily najít vhodný termín k setkání a zatím jsem s jejím jednáním spokojená. Jinak děkuji za tip na to škrábadlo.
Tak jak proběhla návštěva u paní Martiny? Její kočky jou všechny nádherné a prostředí, ve kterém vyrůstají, jim zaručuje výborný start do života. Posílám pár fotek našeho Badyána
. Je to dokonalý společník a naprosto věrný stín
. Děti ho milují, moc rádi si s ním hrají a on si od nich nechá líbit úpně všechno ![]()
@Malajka jj, byly jsme tam včera a jsem nadšená. Koťátka hravá, čistá, celkově to tam mají moc pěkné a koťátka jsou v pokojíku s dětmi, takže zvyklá na ruch.
Už se moc těším, až budeme mít to naše další „mimino“ doma ![]()
Jen s paní veterinářskou jsem se nesetkala, byla u porodu fenky nečekaně.
Musím se jí pak poptat na vše, co mě ještě zajímalo, dodatečně.
Obhlížím teď škrábadla, jaké vybrat a už mám skoro vybráno.
Ještě se zeptám, co používáte za kočkolit? Co je nej?
Kočkolit máme Brit ultra fresh, doporučila nám jej paní Martina a je fakt skvělý!
AHA, TAK SUPER, JÁ JSEM KOUKALA, ŽE V NABÍDCE JE JICH NA TRHU VELKÁ ŠKÁLA, TAK PAK ABY SI ČLOVĚK VYBRAL, CO DO TOHO ZÁCHODKU NASYPAT ![]()
Ten Brit je fakt super, dobrá cena, kocoura máme od února a pořád máme skoro půlku balení
@LLenkaa :Také strašně toužíme po thajské kočce a našla jsem pouze CHS v Pardubicích a nečetla jsem na ně zrovna moc dobré recenze… Mohla by jste mi zaslat kontakt na paní doktorku? Mockrát děkuji ![]()
Tady je stanice Inky Blue, dr. Zahradníková http://www.veterinalysanadlabem.cz/kontakt
Dále je u nás stanice Kari blue https://www.facebook.com/…61/timeline/
A poslední, kterou znám je CHS Skydiamond https://www.facebook.com/…89/timeline/