Chtěli bychom Thajskou kočku - zkušenosti?

166
19.3.14 13:30

Thajská kočka

Máte někdo thajskou kočku? Chceme si ji koupit od chovatelů z Pardubic. Jš domluvený na odběru z vrhu v říjnu. Máte zkušenosti s thajskou kočkou případně s chovnou stanicí Thai Mystery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
19.3.14 13:59

Podle netu jsou první chov. stanicí thajek, měli zatím dva vrhy - obávám se, že příliš lidí thajskou kočku doma nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 14:20

Thaiská se mi hrozně líbí… ale bohužel nikoho s ní neznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
19.3.14 16:21

Tato chovka je prvni a zatím jedinou chs u nas, takže mic lidi tu asi nenajdes… Ja.bych osobně šla do importu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
19.3.14 17:44
@Granda píše:
Tato chovka je prvni a zatím jedinou chs u nas, takže mic lidi tu asi nenajdes… Ja.bych osobně šla do importu.

No my nebudeme mit na chov, jen na mazlicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.3.14 17:05

Tak to je celkem fuk ne? ale možná že by v zahraničí vyšla i levněji. tady je to ted novinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.5.14 19:06

Thai - mystery nedoporučuji

Dobrý den, po čerstvé velmi špatné zkušenosti s paní chovatelkou osobně nedoporučuji. Ze začátku vše probíhalo v pořádku, komunikace rychlá. Dali jsme závaznou rezervaci se zálohou. Po narození koťátek paní poslala fotky jen 1×, na maily odepisovala po 2 týdnech, zvedla cenu a 2 týdny před odběrem kotěte nám napsala, že ho dá někomu jinému a tím komunikaci ukončila. Naštěstí aspoň vrátila zálohu. Paní měla potřeba udělat si reklamu v TV Nova a pořád říkala, jak jí volají mraky zájemců. My jsme ale měli zaplacenou zálohu a ona tím pádem podle smlouvy nesměla kotě nabídnout nikomu jinému. Jenže paní zřejmě zajímají jen peníze a ne kvalitní chov, využívá toho, že je ZATÍM jediná u nás. Celkově to bylo hrozné a po zkontaktování se s několika majiteli thajských koček v ČR a oboustranné výměně špatných zkušeností s touto chovatelkou jsem se rozhodla pořídit kočičku z Polska. Je tam nejméně 10 chovných stanic, mají nádherné kvalitní kočky (což se o té v ČR říci úplně nedá) a také skoro o polovinu levnější. Nedávno jsem ale náhodou objevila jednu paní veterinářku, která si právě nyní zakládá 2. chovnou stanici v ČR s kočkami s perfektním rodokmenem a na rozdíl od první chovatelky tomu opravdu rozumí. Pokud vydržíte necelé 3 měsíce, kdy od ní obdržíme našeho kocourka, který se nedávno narodil, snad Vám ji budu moc doporučit. Ale i ty z Polska jsou perfektní. Pokud budete chtít kontakt, klidně napište :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.5.14 21:09
Dobrý den, to jste mě nepotesila, protože zálohu mam u chovatelky zaplacenou…:-(
@lamiela píše:
Dobrý den, po čerstvé velmi špatné zkušenosti s paní chovatelkou osobně nedoporučuji. Ze začátku vše probíhalo v pořádku, komunikace rychlá. Dali jsme závaznou rezervaci se zálohou. Po narození koťátek paní poslala fotky jen 1×, na maily odepisovala po 2 týdnech, zvedla cenu a 2 týdny před odběrem kotěte nám napsala, že ho dá někomu jinému a tím komunikaci ukončila. Naštěstí aspoň vrátila zálohu. Paní měla potřeba udělat si reklamu v TV Nova a pořád říkala, jak jí volají mraky zájemců. My jsme ale měli zaplacenou zálohu a ona tím pádem podle smlouvy nesměla kotě nabídnout nikomu jinému. Jenže paní zřejmě zajímají jen peníze a ne kvalitní chov, využívá toho, že je ZATÍM jediná u nás. Celkově to bylo hrozné a po zkontaktování se s několika majiteli thajských koček v ČR a oboustranné výměně špatných zkušeností s touto chovatelkou jsem se rozhodla pořídit kočičku z Polska. Je tam nejméně 10 chovných stanic, mají nádherné kvalitní kočky (což se o té v ČR říci úplně nedá) a také skoro o polovinu levnější. Nedávno jsem ale náhodou objevila jednu paní veterinářku, která si právě nyní zakládá 2. chovnou stanici v ČR s kočkami s perfektním rodokmenem a na rozdíl od první chovatelky tomu opravdu rozumí. Pokud vydržíte necelé 3 měsíce, kdy od ní obdržíme našeho kocourka, který se nedávno narodil, snad Vám ji budu moc doporučit. Ale i ty z Polska jsou perfektní. Pokud budete chtít kontakt, klidně napište :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.11.14 19:11

thajská kočka

Dobrý den, přečetla jsem si vaši radu a mám trochu obavy. Také bych si přála Thajskou kočičku. Na netu jsem našla jen tu chov. stanici co o ni pišete. Mohla by jste mi napsat kontakt na tu veterinařku a na ty z toho Polska. Klidně pro ni pojedu, jestli bude vše v pořádku. Předem děkuji wendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.14 21:00

Thajska kočka

Ahojda moc bych chtěla tuto kočku můžete mi prosím pomoct kde bych jí mohla sehnat a jak se cenově tyto kočky pohybují. Předem děkuji jarča. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 21:26

Ahoj,
Holky, máte někdo kontakt na tu paní veterinářku a do Polska?
A ještě dotaz, nikde jsem nenašla cenu za koťátko.
Do tohoto plemene jsme se zamilovali, ale bojíme se koupit v té chovné stanici v Pce…i když Pardubicích bydlíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
10.2.15 21:39

Známý jí prodávali myslím že za 5000kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.2.15 21:40

A to mají chovnou stanici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
10.2.15 21:45

@LLenkaa A to chcete přímo z chovatelské stanice? Jinak inzeráty jsou docela normálně, třebas (vím, to je tuším Plzeň

http://www.inzerce-kocek.cz/…ska-kotatka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
10.2.15 21:48

Jinak si vybavuji, že někteří neví, že thajská je vlastně siamská ;), ale to vy asik víte ;) Je to krásný zvířeno a děsně chytrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný