Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Devuska píše:
@Nimie muzes me poslat odkaz jak to vypada? Me google cpe jen birmuhodne jsme ji hledali nez jsme se rozhodli pro thajku, tak si to vyhledavac asi pamatuje
@Devuska píše:
@Nimie muzes me poslat odkaz jak to vypada? Me google cpe jen birmuhodne jsme ji hledali nez jsme se rozhodli pro thajku, tak si to vyhledavac asi pamatuje
@Devuska píše:
@Devuska píše:
Kdyby si náhodou někdo přál thajskou kočku a nemá dostatek financí na PP krásku a nechce podpořit množky… Mám v dočasne peči tuhle krásku a její kotátka. Rita pochází z ulice, kde skončila po odstěhování sve majitelky. Její puvod je nejasný, ale dle modrých očích a zbarvení tipuju, že má v sobě thajku. Má zhruba 1-2 roky je čistotná, miluje lidi i děti a k odběru bude za cca 14 dní, kdy bude vykastrovaná a její kotátka odstavená. Tak kdyby náhodou ![]()
@Hanny25 Chtěla jsem kočku nejdřív prosinci, ale… je možné se na ni někde podívat? Nelze původ náhodou dohledat? Pokud je z české CHS, někdo by ji mohl poznat. Je už na něco testovaná? Můžeme kdyžtak přes zprávy. Díky ![]()
Me teda thajku moc nepripomina, je flekata a ma bile packy. To spise snowshoe. Nebo thajka uz nakrizena. Rozhodne toto neni zvire z chovky. Nicmene ji preju, at s kotatama najde milujici domov
@Devuska píše:
Me teda thajku moc nepripomina, je flekata a ma bile packy. To spise snowshoe. Nebo thajka uz nakrizena. Rozhodne toto neni zvire z chovky. Nicmene ji preju, at s kotatama najde milujici domov
Jj, mám na to stejný názor. Vlastně mi to trochu připomnělo Barmu, na druhou stranu ty nikdy nemají modré oči, ty jsou typické pro Thajku. Vlastně ještě Burmilla mě napadla, ta by na ní taky docela seděla.
@Devuska píše:
@Nimie burmilla je zelenooka jenom, ne?
Jo, vidíš to, máš pravdu
každopádně tohle fakt vypadá na nějaký mix, protože na 100% mi to nesedí ani na jednu z těch koček, ale zcela evidentně to v sobě má. Ale zas ono je to asi jedno, povahově jsou si velmi blízké ![]()
Dobrý den, kolik aktuálně stojí kočičky v thay mystery na mazlika? Mě v roce 2010 stala 18000.
@Dorrisa Nas pred tremi lety 11000,–. Nabizeli jeste jednoho s vystavnimi parametry za 13. Je to absolutni bezproblemovy milacek
Prave si na mne hovi. Thajske kocicky jsou super ![]()