Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
objednával si někdy někdo z thao.cz? Jaké máte zkušenosti? Děkuji
Objednavala jsem si nekdy pred rokem a pul kalhoty (a nejake caje). Vse dorazilo tak, jak psali. Jenom kalhoty jsem si mela objednat o neco mensi, ale to je muj problem. Caj byl moc dobrej ![]()
@krokodylka líbí se mi tam jedny šaty moc. Na obrázku vypadají volné, ale píšou tam, že jsou elastické, tak hledám. Třeba je někdo má
a napíše. Mají teda velikosti větší než evropské?
@lolla.jones nemohla by ses jí zeptat na tyto dvoje šaty? třeba po mailu?
Je střih sukně do A nebo rovný? a dále při vkladu do košíku píšou, že jsou šaty elastické. V popisu je potom 100% bavlna a ta až tak elastická není. Jak je to? Šaty se mi moc líbí, ale nejsem zrovna štíhlá, abych mohla mít uplně upnuté šaty a na modelce jsou krásně volné. Trošku mě to zarazilo, ale fakt se mi moc líbí.
Momentalne je na dovolene s muzem a detma a to nekomunikuji.ani pres mail ani tlefonzkus mi to pripomnout pristi tyden
Nakupuju tam pravidelně, věci tam mají úžasné, pohodlné a originální…šaty bohužel nemám, nakupuju hlavně kalhoty..
@Cristyna píše:
Nakupuju tam pravidelně, věci tam mají úžasné, pohodlné a originální…šaty bohužel nemám, nakupuju hlavně kalhoty..
mě se to taky moc líbí
@tasa určitě doporučuju, když něco nesedí, dá se v pohodě vyměnit, akorát mam problém s tím, že normálně jsem vcelku štihla, tak mi jsou i ty nejmenší velikosti velké, ted v těhotenství je to paráda, vše je mi krásně, nikde nic netlačí ![]()
@Cristyna mně právě zaráží ten popis. Materiál 100% bavlna, a když chci zvolit velikost, tak píšou, jsou elastické, natáhnou se o deset cm. Odkdy je 100% bavlna elastická? Vypadá oblečení jako na obrázku?
@Mallorka zkuste napsat přímo jim info@thao.cz tam myslím poradí nejlíp ![]()
@Epe zkusila jsem, ale to víte, budou chtít prodat, zajímaly mě názory zákaznic.