Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Existuje nějaká alternativa k nábojům do pistolí nerf?
Ty origoš jsou strašně předražené a jejich kvalita oproti těm co byly přímo k pištoli je velmi bídná. Hned se zmuchlaly a nešly střílet.
Zkoušel někdo třeba ty teskácké náboje? nebo něco jiného?
@jakanas Ahoj, my máme Tesco „nerf“ i s nábojema. Náboje se mi zdají v pohodě. Rozhodně s nimi střílet jde pořád a nezmuchlaly se. Hele, není to drahé, tak kup nějaký menší balíček a vyzkoušejte. ![]()
Tak jo zkusili jsme žluté z tesca, jsou kompatibilní, pevnější a létají asi o 20% dál než originál. Ale zase to s nima víc bolí. kus vyšel na 2,5kč to de.
@jakanas Ha, dík za tip, taky mě rozčiluje cena origošů, zvlášť když mladší ten nábor navíc ještě občas rozkouše
. Takže jsem je dávala na příděl.
Jojo rozkousané náboje mě taky strašně štvaly:-(
Ted jich máme 60 a už to člověk neřeší, ale bylo by dobré kdyby si je kluci víc uklízeli.
Jinak máme i tu žlutou teskáckou pistoli a je lepší než originál nerf. lehčeji se natahuje, je přesnější a dál střílí.
No po delším testování jsme zjistili že nerfky jsou konstrukčně udělané tak aby při minimálním zmuchlání, nebo jiném poškození náboje nestřílely a musely se koupit nové.
Takže doporučím koupit rovnou ty levnější pistole. Sice děcka nebudou tak cool s pistolí z reklamy, ale za to jim to bude střílet i za týden.
@jakanas zrovna řeším pro syna. Můžeš tedy doporučit nějakou variantu, příp. značku? Rozumněla jsme dobře, že jsou nějaké podobné z Tesca?
Koupila jsem si 200 kusů zde:http://www.primynakup.cz/…-s-nerf.html a děcka jsou spokojená:-) A stálo to pár šupů ![]()