Thomayerova nemocnice - adenotomie

58
12.6.23 09:54

Thomayerova nemocnice - adenotomie

Dobrý den, má někdo aktuální zkušenosti z odstraněním nosní mandle v Thomayerově nemocnici? Chystáme se s 5 letou dcerou, konkrétně na zákrok plazmovou koblací… A už jsem dost nervózní, tak trochu vědět co a jak, na co se připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.6.23 11:56

Ahoj, syn to tam absolvoval před rokem. Co bys potřebovala vědět?

• Citovat
  • Upravit
58
12.6.23 14:16
@Anonymní píše:
Ahoj, syn to tam absolvoval před rokem. Co bys potřebovala vědět?

Děkuju za reakci :) Na sál dítě odjíždí už samo, nebo rodič doprovází? Jak u vás probíhalo probouzení a rekonvalescence v prvních dnech po zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 19:32
@jita 1107 píše:
Děkuju za reakci :) Na sál dítě odjíždí už samo, nebo rodič doprovází? Jak u vás probíhalo probouzení a rekonvalescence v prvních dnech po zákroku?

Na pokoji jsem před zákrokem čekala s ním. Pak dostal oblbovák. Odvezli jej na lehátku, šla jsem s ním ke dveřím sálu. Po zákroku byl vcelku zblbly, plakal, ale po chvilce si nechal vysvětlit, že jestli bude plakat, tak si jej sestřička zase odveze k panu doktorovi. Takže se ovládal, chudáček. Musel ležet, pouštěla jsem mu pohádky, u toho po chvilce usnul (naštěstí :andel: ) a spal asi hodinu. Ještě ten večer nás pustili domů. Dávala jsem leky od bolesti. Zahojil se dobře, bez komplikací, po pár dnech byl fit. Nechala jsem jej doma ale 2 týdny, aby do toho nic nechytil.
Jinak nám to moc pomohlo, zásadně se mu snížila nemocnost, zánět středního ucha už od té doby neměl.
Držte se! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
58
12.6.23 23:02

Děkuju moc… Je to pro mě stres. :oops: Ten oblbovák je prosím ve formě tablet nebo sirupu?
Snad to taky dobře zvládnem a pomůže to… Dceři je 5 a víceméně od podzimu skoro tahem zadní rýma, hůř mluví, ve spánku nezavře pusu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 08:16
@jita 1107 píše:
Děkuju moc… Je to pro mě stres. :oops: Ten oblbovák je prosím ve formě tablet nebo sirupu?
Snad to taky dobře zvládnem a pomůže to… Dceři je 5 a víceméně od podzimu skoro tahem zadní rýma, hůř mluví, ve spánku nezavře pusu..

Byl to sirup.
Taky jsem měla stres, ne že ne… Po operaci chudáček vypadal zničeně. Ale rekonvalescence byla v pohodě.
Vem si pro sebe jídlo a pití, kdyby se to natáhlo, ať nemusíš nikam odbihat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.23 19:55

@jita 1107 ahojky, už to máte za sebou? Jak kste to zvládli??

• Citovat
  • Upravit
58
19.6.23 20:52
@Anonymní píše:
@jita 1107 ahojky, už to máte za sebou? Jak kste to zvládli??

Ahoj, děkuji za zprávu. :) Bohužel ne - přepadla nás pořádná rýma tak se to odkládá. :? A asi nás vezmou až v lednu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.23 07:57
@jita 1107 píše:
Ahoj, děkuji za zprávu. :) Bohužel ne - přepadla nás pořádná rýma tak se to odkládá. :? A asi nás vezmou až v lednu… 8o

Tak to je blbý :,( tak to zkuste v létě propláchnout někde u moře ;) přeji zdravíčko!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty