Tichá domácnost - není to poprvé ani naposled

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
26.7.13 14:00

U nas doma bylo vcera taky ticho. A to pravem :( jsem nejak nevypocitala pocasi a sla jsem s holkama ven. No bylo venku skoro 30 stupnu a tak jsem s nima byla venku asi tak hodinku. Pochopim ze kvuli tomu prehrati budou brecet a porad pit, ale jeho reakci jsem vazne nevychytala. Zacal vyhrozovat ze se odstehuje, ze to neni normalni a zavola socialce at je da do nejakyho ustavu. Prej aby jim bylo lip nez tady. Pak zablekotal neco jako ze nejsem normalni. Pritom to bylo jeste dopoledne co jsem s nima byla venku. Sam mi rek ze dopoledne s nima muzu ven a odpoledne at jsem radsi doma. A kdyz to udelam jak on rekne tak se muze posrat, debil!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Rano prilez jako by se nic nedelo a choval se zase jako na zacatku vztahu. Uplne jako nikdo jinej :) Ted uz vazne nevim co mu jebe. Ale asi jsem na to prisla. To bude tim horkem :lol: :lol: :lol: :lol: Nejak se mu prehral mozek jako vsem ostatnim chlapum :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.7.13 14:08
@Bibcik píše:
U nas doma bylo vcera taky ticho. A to pravem :( jsem nejak nevypocitala pocasi a sla jsem s holkama ven. No bylo venku skoro 30 stupnu a tak jsem s nima byla venku asi tak hodinku. Pochopim ze kvuli tomu prehrati budou brecet a porad pit, ale jeho reakci jsem vazne nevychytala. Zacal vyhrozovat ze se odstehuje, ze to neni normalni a zavola socialce at je da do nejakyho ustavu. Prej aby jim bylo lip nez tady. Pak zablekotal neco jako ze nejsem normalni. Pritom to bylo jeste dopoledne co jsem s nima byla venku. Sam mi rek ze dopoledne s nima muzu ven a odpoledne at jsem radsi doma. A kdyz to udelam jak on rekne tak se muze posrat, debil!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Rano prilez jako by se nic nedelo a choval se zase jako na zacatku vztahu. Uplne jako nikdo jinej :) Ted uz vazne nevim co mu jebe. Ale asi jsem na to prisla. To bude tim horkem :lol: :lol: :lol: :lol: Nejak se mu prehral mozek jako vsem ostatnim chlapum :lol: :lol:

No já nevím, ale myslím si, že ty jsi máma a dokážeš odhadnout kdy s dětma můžeš ven a kdy ne. To u vás určuje přítel kdy se může ven? Kdyby mi někdo vyhrožoval sociálkou a dáváním dětí do ústavu mizím rychlostí blesku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fruktoza
26.7.13 14:09
@Ivana007 píše:
No já nevím, ale myslím si, že ty jsi máma a dokážeš odhadnout kdy s dětma můžeš ven a kdy ne. To u vás určuje přítel kdy se může ven? Kdyby mi někdo vyhrožoval sociálkou a dáváním dětí do ústavu mizím rychlostí blesku…

naopak, byste si pěkně rozuměli :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
26.7.13 14:34
@Bibcik píše:
U nas doma bylo vcera taky ticho. A to pravem :( jsem nejak nevypocitala pocasi a sla jsem s holkama ven. No bylo venku skoro 30 stupnu a tak jsem s nima byla venku asi tak hodinku. Pochopim ze kvuli tomu prehrati budou brecet a porad pit, ale jeho reakci jsem vazne nevychytala. Zacal vyhrozovat ze se odstehuje, ze to neni normalni a zavola socialce at je da do nejakyho ustavu. Prej aby jim bylo lip nez tady. Pak zablekotal neco jako ze nejsem normalni. Pritom to bylo jeste dopoledne co jsem s nima byla venku. Sam mi rek ze dopoledne s nima muzu ven a odpoledne at jsem radsi doma. A kdyz to udelam jak on rekne tak se muze posrat, debil!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Rano prilez jako by se nic nedelo a choval se zase jako na zacatku vztahu. Uplne jako nikdo jinej :) Ted uz vazne nevim co mu jebe. Ale asi jsem na to prisla. To bude tim horkem :lol: :lol: :lol: :lol: Nejak se mu prehral mozek jako vsem ostatnim chlapum :lol: :lol:

tohle mě hodně zaujalo..ty sama nedokážeš odhadnout kdy se pro děti hodí jít ven? a taky debil-takhle se doma titulujete běžně? no on je debil že tě seřval a ty seš podle mě máma co šla s dětma ve 30 st na hodinu ven anevzala jim pití.. čili si nemáte co vyčítat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
196
26.7.13 22:54
@fruktoza píše:
naopak, byste si pěkně rozuměli :mrgreen: :mrgreen:

proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.7.13 13:07

@jdukolem
problém je v tom ze to piti jsem sebou mela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Halynyaa
28.7.13 18:26

„vyjela při nákupu“? Co to jako je? Na mě kdyby manžel začval řvát před cizími lidmi, tak od něj odejdu.

• Citovat
  • Upravit
54
28.7.13 22:09

Jsem ráda, že v tom nejsem sama, i když to nikomu nepřeju… V moment kdy se urazí, vyrážím ven s kamarádkama, se psem nebo klidně sedím o ulici dál na lavičce, jenom abych ten jeho uražený xicht nemusela sledovat… Možná bych ho taky už (ne)jednou přetáhla kovovou tyčí. :mrgreen:
Pokud udělám chybu, přijdu; pokud on, nikam nelezu - to tak, bych si musela zaťukat na čelo.
Ale co teda - furt nemám tu správnou výchovnou taktiku, holky! Jsme spolu čtvrtým rokem a on se to ne a ne odnaučit. Prostě ten den, dva vydrží nemluvit, ale když druhý večer mizím namalovaná v šatech ven, tak mě najednou děsně miluje a všechno je dobrý. Zrovna dneska to tak máme, sedím v těch šatech u kamarádky, čteme emimino a smějeme se, jak jsou všichni chlapi stejní. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veruš11
28.7.13 22:54

Starýho psa novejm kouskům nenaučíš. :-D Jak tak čtu, je to fakt všechno na jedno brdo. svázat do pytle a hodit do řeky. :-D

• Citovat
  • Upravit
mirásek
14.9.13 21:31

Citový vyděrač

Zdravím,
také já mám doma citového vyděrače, protože jinak se to nazvat nedá. Vydrží nemluvit i několik týdnů, je mu 65!!! roků a rozum nikde. Už se kvůli své povaze jednou rozvedl a já blbec jsem si ho před 12 lety vzala. Jsme spolu 17 let a za celou dobu nebyl jediný rok, aby se kvůli maličkosti neurazil a nepřestal mluvit. Když ho tohle nechytá, je docela fajn, ale jeho chyba je, že o ničem, co mu vadí, nikdy nemluví. On to v sobě shromažďuje a pak bouchnou saze a reakce je naprosto nepřiměřená. Normálně si promluvit nebo se i pohádat, to on prostě neumí. Pak nemluví, utíká z domu, doma odmítá jíst a tím pádem přispívat na domácnost, vyhrožuje rozvodem, s ničím doma nepomůže, neodveze ani nákup autem, prostě nic a chová se jak malé trucovité dítě. Zaleze do podkrovního pokoje a nejde se dívat ani na televizi, aby se mnou nemusel být v jedné místnosti. Doma je uvařeno, ale on si tam místo oběda sní rohlíky se salámem, které si sám nakoupil, protože ode mne nic nechce! Z postele se já samozřejmě stěhovat nebudu, nemám poč, on taky ne, protože spát na gauči není zrovna pohodlné, takže spí na samém kraji postele, aby byl ode mne co nejdál, až někdy čekám, že z ní v noci spadne. Už mě to fakt nebaví, ještě pracuji a důchod doma s ním si neumím představit. Dřív jsem se ho snažívala rozmluvit, ale zjistila jsem, že si to užívá, že mě vlastně za cosi trestá tímto chováním a dělá mu dobře, když vidí, že mi to vadí. Tak teď už ho nechávám být, ale je pravda, že o to déle pak trvá, než začne mluvit. Už se to někdy snažím vidět s humorným nadhledem, ale někdy bych ho praštila. Jsme oba v důchodovém věku a přijde mi to dětinské, takhle se chovat. Takže, děvčata, je nás víc, co máme takové pány tvorstva doma. Já jsem naštěstí dost silná osobnost, ale někdy bych ho nejraději vykopla. Pak je zase celý rok klid. Ovšem je to klid před bouří a tak je to stále dokola, protože stačí maličkost (třeba, aby narovnal záclonu, se kterou škubl a celou ji pomuchlal) a je opět oheň na střeše. Ale sama bych na stará kolena být nechtěla. Myslela jsem si, že ho to časem odnaučím, je pravda, že zpočátku to bylo daleko častěji, ale úplně odnaučit to nejde. Člověka nezměníš. Nejhorší je, že chyby hledá zásadně pouze u těch druhých. On je samozřejmě bez chyby. Jednou jsem mu řekla, že kdyby vyhlásili celorepublikovou soutěž o to, kdo vydrží nejdéle neluvit, určitě by vyhrál. Ale nejsem si jistá, jestli to nebral jako poklonu. Tak přeji Vám i sobě pevné nervy.

• Citovat
  • Upravit
3030
15.9.13 23:00

Tak všichni chlapi nejsou stejní, já toto neznám, ale ani v okolí. Zažila jsem to ale na bývalém pracovišti u kolegyně. Musí to být hrozné. Je mi těch lidí v podstatě líto, jak sami sobě, ale i partnerům dělají ze života peklo. Já bych to asi neustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí