Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej
A tohle vite jak?
jinak on proste k vam neciti to stejny a hleda lepsi kus nez jste vy.
Tak to bych ho kopl do zadku. Má tam jinou a proto lže. Berte nohy na ramena dokud je čas, jinak tady za nějaký měsíc budeme číst jak se tahá s jinou a nebo že vám nedává a vás svrbi famfulina.
@Anonymní píše:
@Cenarius
A já se ptala co by jste na mem místě dělal
A co asi? Kdyz vam lze a hleda jiny zensky. Mejte trochu sebeucty sakra. Nebo skoncite jako neci domaci matrace a sluzka.
@Cenarius píše:
A co asi? Kdyz vam lze a hleda jiny zensky. Mejte trochu sebeucty sakra. Nebo skoncite jako neci domaci matrace a sluzka.
Co matrace. Spíš kuchařka a dolů tak leda vibrátor. Chudák ženská, kopl bych toho chlapa přes práh ještě dnes.
My řešili něco podobného na amaterech s partneriny strany taky tam pořád lezla, i když se zrušil profil… Našel sem si jinou s kterou sem byl chvili, když zjistila že ona mě podvádí pouze psaním a já ji reálně, zrušila to dobrovolně a jelikož ji mám skoro 24h pod dohledem můžu po letech konstatovat že už to nikdy nechce zažít. Takže vždy to je o více věcech, třeba má pouze problém který řeší takhle, chybí mu něco v sexu co vy mu nedáte, je na čase si sednout a promluvit si, a nebo se rozejít.
@Anonymní píše:
Dobrý den
Chtěla bych poradit můj pritel mi řekl ze si smazal tiner ale pak jsem zjistila ze lhal a porad ho má
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej nechci o nej přijít tak se chci zeptat co by jste na mem místě delali
Děkuji za odpověď
A co s tím chceš dělat? Zakazovat mu nic nemůžeš, tak leda to holt trp, když je to tak strašná láska, nebo se na nej vykašli a najdi si někoho, kdo si te bude vážit. Nemáš moc víc možností, zřejmě je mu úplně jedno, že ti tím ubližuje, takže tě asi tolik nežere…
Tak ja bych si na tvem miste dala hoooodne dlouhou a hoooodne studenou sprchu na hlavu, potom bych si strizlive zhodnotila, jakeho partnera chci s podle toho bych se zařídila. Pokud mi jde o to, abych pro nej byla jedina, tak nebudu s nekym, kdo se dale seznamuje, i kdyby byl nejkrasnejsi a nejvic sexy
takze rychle se odpoutat a seznamovat se dal. S timhle utnout minimalne na cas kontakt, aby bylo mozne si to zklamani odtruchlit. Nic lepsiho se delat neda. Promluva nepomohla, zavadne chovani pokračuje a objevily se lži. To neni dobry začátek…
A mohu se Tě zeptat, kde jste se seznámili? Taky na Tinderu?
@Drako31
Na jiný seznamce ale to jsme byli nejdřív kamarádi asi půl roku a pak teprve spolu začali
Dobrý den
Chtěla bych poradit můj pritel mi řekl ze si smazal tiner ale pak jsem zjistila ze lhal a porad ho má
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej nechci o nej přijít tak se chci zeptat co by jste na mem místě delali
Děkuji za odpověď