Tinder a přítel

Anonymní
17.5.20 03:37

Tinder a pritel

Dobrý den
Chtěla bych poradit můj pritel mi řekl ze si smazal tiner ale pak jsem zjistila ze lhal a porad ho má
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej nechci o nej přijít tak se chci zeptat co by jste na mem místě delali
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20896
17.5.20 05:06
@Anonymní píše:
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej

A tohle vite jak? :think: jinak on proste k vam neciti to stejny a hleda lepsi kus nez jste vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 05:15

@Cenarius
Přichází mu oznámení ze by

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.20 05:17

@Cenarius
A já se ptala co by jste na mem místě dělal

• Citovat
  • Upravit
3506
17.5.20 05:20

Tak to bych ho kopl do zadku. Má tam jinou a proto lže. Berte nohy na ramena dokud je čas, jinak tady za nějaký měsíc budeme číst jak se tahá s jinou a nebo že vám nedává a vás svrbi famfulina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
17.5.20 05:25
@Anonymní píše:
@Cenarius
A já se ptala co by jste na mem místě dělal

A co asi? Kdyz vam lze a hleda jiny zensky. Mejte trochu sebeucty sakra. Nebo skoncite jako neci domaci matrace a sluzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
17.5.20 05:30
@Cenarius píše:
A co asi? Kdyz vam lze a hleda jiny zensky. Mejte trochu sebeucty sakra. Nebo skoncite jako neci domaci matrace a sluzka.

Co matrace. Spíš kuchařka a dolů tak leda vibrátor. Chudák ženská, kopl bych toho chlapa přes práh ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.20 05:33

@Rotha
To je od vás hezke dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3506
17.5.20 05:45

My řešili něco podobného na amaterech s partneriny strany taky tam pořád lezla, i když se zrušil profil… Našel sem si jinou s kterou sem byl chvili, když zjistila že ona mě podvádí pouze psaním a já ji reálně, zrušila to dobrovolně a jelikož ji mám skoro 24h pod dohledem můžu po letech konstatovat že už to nikdy nechce zažít. Takže vždy to je o více věcech, třeba má pouze problém který řeší takhle, chybí mu něco v sexu co vy mu nedáte, je na čase si sednout a promluvit si, a nebo se rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
17.5.20 06:59
@Anonymní píše:
Dobrý den
Chtěla bych poradit můj pritel mi řekl ze si smazal tiner ale pak jsem zjistila ze lhal a porad ho má
Mám ho strašně rada jak nikdo jinej nechci o nej přijít tak se chci zeptat co by jste na mem místě delali
Děkuji za odpověď

A co s tím chceš dělat? Zakazovat mu nic nemůžeš, tak leda to holt trp, když je to tak strašná láska, nebo se na nej vykašli a najdi si někoho, kdo si te bude vážit. Nemáš moc víc možností, zřejmě je mu úplně jedno, že ti tím ubližuje, takže tě asi tolik nežere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.5.20 08:47

Tak ja bych si na tvem miste dala hoooodne dlouhou a hoooodne studenou sprchu na hlavu, potom bych si strizlive zhodnotila, jakeho partnera chci s podle toho bych se zařídila. Pokud mi jde o to, abych pro nej byla jedina, tak nebudu s nekym, kdo se dale seznamuje, i kdyby byl nejkrasnejsi a nejvic sexy ;) takze rychle se odpoutat a seznamovat se dal. S timhle utnout minimalne na cas kontakt, aby bylo mozne si to zklamani odtruchlit. Nic lepsiho se delat neda. Promluva nepomohla, zavadne chovani pokračuje a objevily se lži. To neni dobry začátek…

• Citovat
  • Upravit
59
17.5.20 10:40

A mohu se Tě zeptat, kde jste se seznámili? Taky na Tinderu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
17.5.20 10:47

Na tvém místě bych ho přestala mít rada jako nikdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.20 13:37

@Drako31
Na jiný seznamce ale to jsme byli nejdřív kamarádi asi půl roku a pak teprve spolu začali

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky