Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@padesátník píše: Více
To jsou teda vysoké nároky..jestli se jim všechny ostatní líbí ![]()
@Venetia píše: VíceŽádnýmu chlapovi se nelíbí všechny. Vždycky mě baví, když si ženská dá fotku jen obličeje, aby zakryla, že je tlustá. A ony si myslí, že jim to projde
@sudnadestovouvodu píše: Více
A ono jim to dost často „projde“, protože zdaleka ne každý chlap potřebuje hubenou ženskou ![]()
Ne, ani „normální“ ženu nepotřebuje každý. Nebo máš pocit, že žádná tlustá žena není ve vztahu?
![]()
@sudnadestovouvodu Já mám třeba kamarádku, co má tak 150 kilo minimálně, postava typická Škopková. V 52 letech (!) si našla na seznamce chlapa, už jsem měla tu čest ho poznat, a je to normální milej a celkem pohlednej muž. Takže asi tak, každé zboží má svého kupce.
JJ, navíc jakoby ta obezita nebyla vidět i z toho obličeje ![]()
@unuděná píše: Více
S tlustou babou se spokojí jen zoufalci nebo tlusťoši.
Jojo, jsem zvědavej, jak dlouho jim to vydrží.
Už jsou spolu 3 roky, bydlí spolu, seznámil jí s dětmi a vypadají moc spokojeně. Ty fakt popíráš, že jsou muži, kterým obezita nevadí, eventuelně je přímo přitahuje?
To jsi toho v životě ještě moc nezažil.
Nikoho obezita nepřitahuje. Obézní lidi jsou nemocný a až na výjimky dobrovolně, takovej člověk nikomu nemůže nic dát.
Omyl. Každé zboží má svého kupce, prostě to tak je, ať si o tom myslíš cokoli. Ty neznáš obézní muže a ženy, které by byly šťasné ve vztahu? ![]()
@padesátník píše: Více
Ano…ale to jsou méně zajímavé objekty
A hlavně je já neoslovuji…a je slušnost odepsat ne?..kdyby mezi nimi byl někdo zajímavý, tak nejdříve počkám, jak to dopadne.
Mimochodem správná poznámka s tím zoufalcem. On totiž i obézní člověk je obvykle zoufalý, sám ze sebe, ze svého těla, své psychiky. No tak si najde dalšího zoufalce. To není nic proti ničemu. Každý si hledá sobě přibližně rovného člověka. Já bych taky s tlusťochem nebyla, ale to neznamená, že nějakou jinou nebude přitahovat.