Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
18.11.24 14:16

Jo počkej, já už vím. Nebude ti zvedat ego tím, jak ti jí budou kámoši chválit :lol: :roll: Zajímalo by mě, kolik ti je, fakt máš uvažování uhrovitého puberťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:18
@unuděná píše: Více

Třeba to, že jsou zdravý a do budoucna mají nižší riziko cukrovky a dalších nemocí. Taky to určuje to, že je ráda hubená a i po porodu bude chtít shodit a ne se vymlouvat na hormony a další věci. Navíc bude moci s dětma chodit na výlety a nebude zadýchána po pěti schodech. Je vyšší šance, že bude umět bruslit, jezdit na kole a další aktivity a ne jen sedět na zahradě s bůčkem v ruce. A to nejdůležitější pro mě, já s ženský chci cítit ženskost a křehkost a to u tlustých nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
18.11.24 14:19
@sudnadestovouvodu píše: Více

A co nabízejí štíhlé holky tak zásadního, že v tom je takový rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:20

Nojo, tak ty si tady ale předatavuješ fakt tu Škopkovou, co dá tak tři vteřiny v poloze na koníčka a propotí ti prostěradlo :roll: Protože ženská s kily navíc, dokonce ani v pásmu obezity, nemusí být fakt jen lemra, co sedí na zahradě a cpe se bůčkem ;) Taky mám BMI v obezitě a víš co? S dětmi běžně jezdíme 70km na kole, včera jsem si dala běh 10km do hodinky, bruslit umím taky a dokonce třeba jezdit na kajaku, včetně eskymování. Šok co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:22

Ale jako kolem dokola, klidně si hledej modelky, když ti to vyhovuje. Jenom by ses měl zamyslet, jestli taky nabízíš to, co taková top holka hledá. Evidentně ne, když se ti ozývají samé selky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
18.11.24 14:22

A jakém věku se bavíš?
Po dětech se může stát věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106014
18.11.24 14:23

No to nepochopí, jak s takovou aktivitou můžeš být v pásmu nadváhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:24

Já beru tlustou jako tlustou. Nikdy jsem netvrdil, že musí být jako modelka. Vždycky jsem psal, že jsem tolerantní do 10kg nadváhy. Pokud máš bmi v obezitě a zvládáš tohle, tak buď kecáš, nebo to máš ve svalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:24
@Venetia píše: Více

Je mi 27, tak hledám podobnýho věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
18.11.24 14:25

Máš na to zdroj?
A mohla bych ho vidět?
Podle oficiálních zdrojů trpí na nadváhu a obezitu v ČR víc chlapi. Pokud vezmeme v potaz, že navíc nejsou zatíženi hormonálními výkyvy, neprochází těhotenstvími ani porody, tak je to opravdu na pováženou. :roll: Chlapi jsou mnohem línější, mají slabší vůli a míň se snaží než ženy, mají horší životní styl a ještě blábolí neustále o tom, jak mají byt ženské modelky, služky, uklízečky a finančně soběstačné. A pak strašně moc plakinkají, že je žádná nechce, no to vůbec nechápu. Radši běž cvičit, ať se zbavíš vlastního pupku, případně nabereš nějaký sval, pokud patříš k těm, co jen vyhráli genetickou loterii a jsou hubení, i když žerou jako popelnice. A ženy nech na pokoji, dík. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:25

A proč bych kecala? Jen prostě jsem odjakživa se zvyklá hodně hýbat a to, že jsem nabrala (po dětech, ale ne kvůli nim, zajímavý co?) mi nezabrání dělat to, co mám ráda. Překvapivě si i vidím na pipku, když si jí holím a na obouvání bot si nemusím sedat. A je to rozhodně víc než 10 kilo nad normální váhu. Ty jsi prostě jen úplně mimo co se týče životních zkušeností :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:26
@Freeandwild píše: Více

Zdroj byl chatgpt. A díky, já jsem sportovec od mala, nic shazovat nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:28

A to nevíš, že ten pěkně kecá a je potřeba ověřovat zdroje, než pošleš jeho výroky dál? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:29

Pokud vím, tak to prohledává různý weby a z toho čerpá informace. Takže to někde muselo být napsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:29

Zajímavé, že 27letý sportovec si nemůže najít normální babu, musí lovit na Tinderu a souložit selky, aby si vůbec vrzl. Tady něco smrdí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí