Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
19.11.24 08:36
@Justin Case píše: Více

tak tebe to žrát nemusí, holt asi máš v okolí ženy, které volný čas tráví jinak. Ale fakt to neznamená, že ve fitkách nejsou ženy. Ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
19.11.24 08:36

prece všechny zeny nejsou v seznamovací režimu a chodi cvičit snad pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:39

Podle mě je to prostě tak, že kdo se seznámit chce, má mraky možností i mimo seznamky, stačí vystčit čumák ze své zaprděné bubliny a zkusit něco nového, třeba zmíněné sportovní aktivity pro skupiny singles, nebo i jenom zajít do jiného fitka tam, kde ty baby jsou, pokud je nutné seznamovat se zrovna v upoceném fitku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 08:40
@Freeandwild píše: Více

Moje město má zhruba stejný počet obyvatel a je pravda, že nechodím do mainstream fitka. U nás v posilce se nechodí na kardio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 08:43
@unuděná píše: Více

To jsou jen mylný představy prazaku, že je všude mraky lidi a ještě v podobným věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 08:45

To není představa :mrgreen: za posledních 15 let jsem vyzkoušela xx různých sportů a cvičení a v naprosté většině z nich je na rekreační úrovni převaha žen. 50:50 je to snad jen na lezecké stěně nebo boulderu, to doporučuju vždy ženským jako místo k seznámení :mrgreen: a pak ještě v amatérském běhu v posledních letech chlapi přibyli, jinak je to spíš bída. Sporty se psama - z 90% ženský všeho věku a chlapi 50+. Koně ani nemluvím. Chlapi se zkrátka sdružují asi někde jinde, nevím… Ale vysvětlovalo by to, že ty ženský nikde nepotkáváš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:47
@sudnadestovouvodu píše: Více

A co ti brání jet se seznámit třeba do Prahy, Brna, Zlína, Plzně, Hradce nebo milionu dalších větších měst? :nevim: Ano, je tu víc možností než v okresním městě o 20tis. obyvatel, to je snad jasné. Ale nikdo tě tam za nohu nedrží, notabene v tom jednom fitku, kde jsi v životě neviděl jedinou ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:48

Souhlasím. Třeba krav maga, na těch lekcích je tak 80% žen, 20% mužů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 08:53

Ty si jako myslíš, že se ženský dneska chcou stěhovat z velkého města do nějaký prd.le?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 08:54

To fakt nejsou. Už jsi několikátej mladej sportovec, kterýmu to tady píšu :nevim: ale bydlím fakt na konci světa a aktivních lidí všeho věku je tady opravdy a doslova mraky… Zrovna holek třeba od 23 do těch 27 let mám v sociální bublině víc, jedna dělá osobní trenérku, rekreačně se věnuje bikini fitness, do toho studuje a dělá ještě jeden další sport, další taky studuje, brigádně pracuje ve zdravotnictví, do toho běhá a dělá sportovní kynologii, další pracuje na fulltime v IT, ve volném čase běhá, provozuje farmářský kroužek pro rodiny s dětmi a organizuje sportovní akce… další se teď připravuje na práci u bezp. složek, k tomu vede kroužky na lezecké steně a aktivně leze. Tak to fakt nechápu, kde jste vy chlapi zalezlí, ty holky toho dělají tolik, že skoro není možný je nepotkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 08:59

U nás ženský nechodí nikam. Ani když jsem před půl rokem zkoušel kavárnu, žádná v mým věku tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
19.11.24 09:01
@D. C. píše: Více

slušný odstavec?
To jsem asi nenapsala nikdy…co by tam mela psat?
Pokud to fungoval, tak slo spis o rychlejší prohozy zprav a celkove slušnou frekvenci psaní. Připadne telefon, kde si toho muzete rict vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 09:03

A proč ty se neodstěhuješ z tý prd.ele? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 09:04

Přesně… Myslím, že problém bude spíš někde jinde, než v tom, že by ženský nikam nechodily no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 09:05

Před půl rokem jsem zkoušel kavárnu :mrgreen: tvl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...