Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
18.11.24 15:05
@sudnadestovouvodu píše: Více

Ale tlusté ženy tě odpuzují údajně a neuděláš se s nimi rychle, tak proč jsi na ně lezl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 15:06
@unuděná píše: Více

Primárně chodím cvičit do posilovny a jak už jsem psal, tam vidím jednu ženskou za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 15:07

Udělal jsem se s nima normálně a sex byl dobrej. Jen nemohly být nahoře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Nic, plácáme tu slámu a mě skončila pracovní doba. Jdu si radši zaběhat. Btw včera mi zrovna jeden pěknej týpek v protisměru zamával, i takhle se dá seznámit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
@Freeandwild píše: Více

To je ovšem z velké části jen nesmyslností údaje BMI, kde podle BMI má nadváhu v podstatě každý trochu osvalený chlap.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.11.24 15:08
@sudnadestovouvodu píše: Více

Píšeš, že s tlustou ženou se nedá rychle udělat, čili stojí tě to hodně práce, nebo je ten sex dobrej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 15:08
@padesátník píše: Více

Jojo, se mrkni na ty Pepíky třeba na nějakém vesnickém plese, to je jeden osvalenec vedle druhého :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 15:10

Však jsem psal normálně, stejně jako s hubenou. Práce bylo jen trochu víc, protože jsem si nemohl odpočinout dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
18.11.24 15:13

Pokud Vaší sociální bublinou jsou Pepíci z vesnického plesu, pak už trochu chápu ty Vaše výlevy. Moje sociální bublina je úplně odlišná, převážně sportovní, a BMI v pásmu nadváhy v ní mám i já coby dost štíhlý. Ale děkuji za možnost náhledu na vesnický ples, aniž bych jej musel navštěvovat.

• Citovat
  • Upravit
18.11.24 15:15

V bmi má i já nadváhu, při 185cm a 92kg, jenže to nezohledňuje to, že tu váhu mám ve svalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
18.11.24 15:22

Matematická funkce popisující BMI je velmi jednoduchá a tedy i hodně zjednodušující. Je nějakou aproximací funkce mnohem složitější a z toho plynou i její nedokonalosti či omezení. Zhruba nad 180cm a pod 160cm by zřejmě potřebovala nějaké korekce.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.11.24 16:04

Já žiju v Praze a pohybuju se mezi vysokoškoláky, tlustých lidí mám kolem sebe minimum. Ale občas je fajn ten čumák ze své bubliny vystrčit a podívat se, kde a jak žije těch 25 % obyvatel, co mají obezitu, exekuce, zevlují na úřadu přáce atd. (neříkám, že se to plně překrývá). Protože stačí přijet do jiné lokality a mrknout se na ulicích, co tam je za lidi. Fakt neomlouvej obezitu tím, že někdo má víc svalů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 16:06

To je pravda, já mám 183cm a když jsem měla to, co je pro mou výšku dle BMI norma (70 kilo), chrastily mi žebra, neměla jsem menstruaci a doktorka mě posílala k psychologovi, takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
18.11.24 16:11

Ano, co tam je za LIDI. Opravdu tam nejsou převážně tlustí chlapi a převážně štíhlé ženy. Když už, je ten poměr podobný, spíš horší. Štíhlé ženy jsou spíš ve větších městech a v jiných skupinách.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.11.24 16:17

Kde tam? Ty statistiky mluví jasně. 25 procent žen, 22 procent mužů. Máš pocit, že ženy jsou vždycky jen rozkydlé machny, kdežto ti chlapi ve statistice jsou svalovci? :lol: :lol: Nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí