Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.11.24 14:30
@unuděná píše: Více

Měl jsem dva vážný vztahy a rozhodně to nebyly selky. Jsem zvědavej, jestli podobný kecy budeš psát v diskuzi od ženských, jak jsou ve třiceti samy. To bude určitě problém v chlapech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.11.24 14:31
@Justin Case píše: Více

Hlavně je to jen net..
Může napsat naprosto cokoliv, aby tě dostal kam potřebuje a ty víš houby jestli to je pravda nebo jen strategie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:31
@sudnadestovouvodu píše: Více

Někdy si i fakt vymýšlí. Zrovna jsem hledala hospody ve Středočeském kraji, kde můžu jít na pivko a živou hudbu, vyhodil mi krásný seznam asi 10 podniků včetně webů a víš co? Ani jeden nefungoval, ani jedna z těch hospod neexistovala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:33

Jo, holce, co je ve 30 sama, bych taky napsala, že bude muset slevit ze svých nároků, když evidentně takoví chlapi, co by ona chtěla, nechtějí jí ;) Tím ti neříkám, že si máš hledat tlustou holku abys nezůstal sám, ale měl by ses spíš zamyslet nad svým přístupem k ženám obecně. Za mě jsi ten typický macho týpek s egem až do nebes, a budeš k sobě přitahovat podobné typy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:35

Takovej rozhodně nejsem. Jen jsem se naučil nedívat se na ženský jak na princezny, protože drtivá většina z nich nestojí za nic. Myslím povahově. Můžeš poděkovat jedný ze svých řad, že mě tak změnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:38

Jojo, ty musíš mít přehled o většině, když jsi měl dva vztahy a ojel pár selek z Tinderu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.11.24 14:38

To je fakt, hodných holek je v dnešní době jak šafranu, ale stejně to samé se dá říct i o chlapech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:41

To víš, že přehled nemám ani nemám motivaci ho mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:44

No škoda pro tebe ;) Já jsem zastánce toho, že vrána k vráně, takže pokud s tebou ženský zametaj nebo nestojej za nic, zametla bych si před svým prahem. A začala tím, že se budu seznamovat v reálu, nechápu, proč by mladý pěkný chlap, co rád sportuje měl lovit na online seznamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:45

Protože je to nejsnazší. Navíc až mi ukážeš, kam dneska mladý holky chodí, třeba to změním. Vždyť ženský už nechodí ani na víno, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:47

Tak uznávám, že jsem o 10 let starší, ale my se seznamovali třeba zrovna přes skupiny společného sportu. Je toho mraky. Turistika pro singles a tak. Tam už rovnou víš, že tam půjde svobodná holka, že asi nebude bachyně, když je aktivní, a že budete mít společný koníček. No a nebo přes kámoše, kolegy, spolužáky atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:48

A problém je, že mladý pěkný holky obvykle tu potřebu seznamky nemají, takže to, co tam chodí, už do jisté míry „zoufalé“ je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:50

Nemyslím si. Oba dva vztahy jsem měl ze s ženskýma ze seznamky a byly to krásný supr holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
18.11.24 14:50

Všechny životní hormonální a duševní zvraty té ještě čekají Že je ve 27. bezdětná holka štíhlá by mělo být naprosto normální, nicméně do budoucnosti nic nevypovídající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
18.11.24 14:51

Mladý holky chodí úplně všude. Běhat, na boulder a lezeckou stěnu, cestujou po světě, sportují se psama nebo na koních, zvedají v gymu těžký váhy, tancujou, studujou, vzdělávají se. Většinou se u toho i s někým seznámí. Ale jako sportovec bys to možná mohl vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí