Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
Měl jsem dva vážný vztahy a rozhodně to nebyly selky. Jsem zvědavej, jestli podobný kecy budeš psát v diskuzi od ženských, jak jsou ve třiceti samy. To bude určitě problém v chlapech.
@Justin Case píše: Více
Hlavně je to jen net..
Může napsat naprosto cokoliv, aby tě dostal kam potřebuje a ty víš houby jestli to je pravda nebo jen strategie.
@sudnadestovouvodu píše: Více
Někdy si i fakt vymýšlí. Zrovna jsem hledala hospody ve Středočeském kraji, kde můžu jít na pivko a živou hudbu, vyhodil mi krásný seznam asi 10 podniků včetně webů a víš co? Ani jeden nefungoval, ani jedna z těch hospod neexistovala
![]()
Jo, holce, co je ve 30 sama, bych taky napsala, že bude muset slevit ze svých nároků, když evidentně takoví chlapi, co by ona chtěla, nechtějí jí
Tím ti neříkám, že si máš hledat tlustou holku abys nezůstal sám, ale měl by ses spíš zamyslet nad svým přístupem k ženám obecně. Za mě jsi ten typický macho týpek s egem až do nebes, a budeš k sobě přitahovat podobné typy ![]()
Takovej rozhodně nejsem. Jen jsem se naučil nedívat se na ženský jak na princezny, protože drtivá většina z nich nestojí za nic. Myslím povahově. Můžeš poděkovat jedný ze svých řad, že mě tak změnila ![]()
Jojo, ty musíš mít přehled o většině, když jsi měl dva vztahy a ojel pár selek z Tinderu
![]()
To je fakt, hodných holek je v dnešní době jak šafranu, ale stejně to samé se dá říct i o chlapech. ![]()
To víš, že přehled nemám ani nemám motivaci ho mít.
No škoda pro tebe
Já jsem zastánce toho, že vrána k vráně, takže pokud s tebou ženský zametaj nebo nestojej za nic, zametla bych si před svým prahem. A začala tím, že se budu seznamovat v reálu, nechápu, proč by mladý pěkný chlap, co rád sportuje měl lovit na online seznamce.
Protože je to nejsnazší. Navíc až mi ukážeš, kam dneska mladý holky chodí, třeba to změním. Vždyť ženský už nechodí ani na víno, nic.
Tak uznávám, že jsem o 10 let starší, ale my se seznamovali třeba zrovna přes skupiny společného sportu. Je toho mraky. Turistika pro singles a tak. Tam už rovnou víš, že tam půjde svobodná holka, že asi nebude bachyně, když je aktivní, a že budete mít společný koníček. No a nebo přes kámoše, kolegy, spolužáky atd. ![]()
A problém je, že mladý pěkný holky obvykle tu potřebu seznamky nemají, takže to, co tam chodí, už do jisté míry „zoufalé“ je.
Nemyslím si. Oba dva vztahy jsem měl ze s ženskýma ze seznamky a byly to krásný supr holky.
Všechny životní hormonální a duševní zvraty té ještě čekají Že je ve 27. bezdětná holka štíhlá by mělo být naprosto normální, nicméně do budoucnosti nic nevypovídající
Mladý holky chodí úplně všude. Běhat, na boulder a lezeckou stěnu, cestujou po světě, sportují se psama nebo na koních, zvedají v gymu těžký váhy, tancujou, studujou, vzdělávají se. Většinou se u toho i s někým seznámí. Ale jako sportovec bys to možná mohl vědět ![]()