Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sudnadestovouvodu píše: Více
Aha, takže neúspěch. Nedivím se. Mě odrazuješ už jen tím projevem, i kdybys vypadal jako Adonis, nebavil bys mě
Nesnášenlivé chlapy moc žen nemusí ![]()
@Venetia píše: Více
Taky myslím, že jsem četla, že víc obézních je v ČR mužů. Jenže mužský cemr se považuje za něco normálního, zvlášť na vesnicích, kdežto jak má ženská větší zadek, už je kobyla
![]()
To je dobrý..ve svém pokročilém věku bych se vešla ![]()
@unuděná píše: Více
Já to četla nedávno..asi o 15% to myslím bylo
A to je přesně to co říkám pořád. Za ego žen můžou ubožáci, zoufalci a odběratele že socialnich sítí…ale je smutný, že když se k holce z netu člověk chová fakt až nechutné a drze tak mu téměř vždycky dá jak chce zlého bad Boye..pro mě ideální ( než jsem měl ženu a Tinder bral
jako pravidelný přísun sexu )
Ani ne…ono mají nároky i ti starší..většinou tomu jejich zjev neodpovídá
Teď jsem se zrovna s jedním aktivním sedesatnikem dohodla, že rande nemá smysl…ten mi řekl do telefonu, že to není možný..moje váha…že mám mít maximálně 52 kg…což jsem celý život měla, ale teď bohužel smůla..musí hledat dál
Příspěvek upraven 18.11.24 v 13:18
@Venetia píše: Více
Když už ženská nemá ženský tvary, ale je tlustá. U každý je to jiný.
@padesátník píše: VíceÚspěch je v tom, že s půlkou jsem si hrknul a většinu (kromě jedný) jsem odkopl já.
Jinak…
Takové info…když jsem měl Tinder tak jsem občas zvládl i 2 rande denně a rekord byl ve 14 dnech 13 rande a z toho 4× úspěch až do konce.
Tinder je fakt sexuální seznamka ![]()
Aha. Tak to je ovšem úspěch přímo životní. Gratuluji.
To neni uspech, to je zoufalost ![]()