Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
18.11.24 13:59
@sudnadestovouvodu píše: Více

A nestačilo by jí po první schůzce napsat, že není tvůj typ? Máš pocit, že když jí neojedeš, tak se ti těch 70,– za kafe a 10 minut v autě nevyplatilo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:00
@unuděná píše: Více

Kromě jedný to bylo víc než jedno kafe. Navíc jsem jim chtěl pomoc, při sexu se kalorie schazujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106047
18.11.24 14:01

Tebe nemusí holka přitahovat?
To ti je fuk kam to strcis, když by ses jinak za ní styděl?
Věděly o tom, že se za ně stydíš ale na sůl jsou ti dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106047
18.11.24 14:01

A s takovýma tragédiema lezeš do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:02

Jak šlechetné. Alo to bys je měl tedy pravidelně ojíždět aspoň 3× týdně 40 minut, aby to k něčemu bylo.
Ale teda čumím, že se ti hnusí ženy s obezitou, ale v posteli je to najednou v pohodě. To se ti asi tak moc nehnusí co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:03

Nepsal jsi náhodou, že ženu s obezitou chtějí jenom zoufalci? Copak to tedy dělá z tebe, Cassanovo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106047
18.11.24 14:03

Mimochodem, jak chceš skrýt obezitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
18.11.24 14:06

Ahoj zakladatelko, asi chapu tve “nervy” jak a co mu odepsat… sama jsem byla na Tinderu asi dva mesice. Doslo celkem k 7 schuzkam s ruznymi muzi a posledni je nyni muj manzel.
Ze zacatku jsem byla vybirava, musel me zaujmout, jak pises ty. A vetsinou to skoncilo, ze nebyla v realnem zivote jiskra. Muj manzel tam vlastne nic ani napsaneho nemel, jen mi prisel sympaticky na fotce. Propojili jsme se a ja mu napsala prvni. Uplne jsem prehodnotila, ze pockam na jeho iniciativu atd. Proste bud sva, kdyz ho videt chces, napis mu. Tinder je jak bonboniera, nepreberne mnozstvi muzu, ale jen na tobe zalezi, jak k tomu budes pristupovat :dance:. Kolikrat se uz ani neozvali nebo ja. Takze bud iniciativni, ale nebud zase zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:06

To samozřejmě platí. Mít tlustou selku pro vážný vztah ukazuje, že na hubenou dotyčný nemá. Horší než tlustá baba je jen svobodná matka. Na sex je to jiný, to dělám pro sebe a je pro mě jen číslo, nic víc. Mimochodem na sex jsou dobrý i svobodný matky. Píšu to rovnou, než se toho zas někdo chytí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:07
@Venetia píše: Více

Nebudu odpovídat po druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106047
18.11.24 14:09
@Mango_Lassi píše: Více

Taky myslím, že je to jen vlhky sen.
V reálu nemá ani na tu tragedii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106047
18.11.24 14:09

Tak určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:11

Anebo to ukazuje, že dotyčný není povrchní imbecil a na ženě ho zajímá víc, než jen číslo na váze. Ale to ty nemůžeš pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 14:13

Já to chápu moc dobře. Vím, jaký to je být zamilovanej a pro takovou ženskou jsem vydržel čekat na sex i 4 měsíce. Jenže selky kromě sexu nic nenabízejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 14:14

Hele tohle už je vážně trapný :roll: Co nenabízejí „selky“, ale hubené holky ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí