Tinder a randění.

17.11.24 21:20

Tinder a randění.

Krásný večer holky, potřebovala bych od vás radu, za kterou budu moc vděčná! Snad to bude dávat smysl, když to takhle napíšu. Mám Tinder, spíš jen ze zvědavosti, zapnu ho jednou za dva měsíce, nikdo mě tam moc nezaujal, až na jednoho muže. Pár týdnů zpět jsem se s ním propojila. Muž, který mi místo klasických nudných zpráv typu: “Ahoj, jak se máš.” napsal opravdu moc originální zprávu s pár slušnými komplimenty v nich, kde bylo i to, že by mě rád poznal a navrhl víno nebo kino (oba dva podle profilu hledáme to stejné). Nedávala jsem jemu moc pozornost, i když se mi moc líbil, zaujal mě a přijde mi jako velkej sympoš (na Tinderu jako jehla v kupce sena) a napsala jen, že děkuji za milou zprávu, protože jsem pořád byla v přesvědčení, že to na takových seznamkách nikam nevede. Možná to bylo i tím, že jsem po toxickém vztahu, ze kterého jsem se dostávala dva a půl roku a spíš jsem se lekla, protože jsem od té doby s nikým nerandila :oops:. Byla jsem v sobě dlouho uzavřená a každého muže, každou pozornost, každé pozvání, jsem odmítala, protože jsem nebyla připravená na to začít randit a posunout se, tedy až do teď. Teď už jsem z toho venku a musím říct, že je to jako vyjít z vězení. Pořád je ale na čem pracovat:). Hlavní je, že už jsem připravená poznávat někoho nového. Zpátky k Tinderu. On mi na poděkování odepsal znovu po týdnu s omluvou, že píše později, ale že na Tinder moc nechodí a vtipně a opět tak jemně naznačil, že by mě rád poznal osobně, že nechce datlovat do mobilu, což vlastně ani já ne:) (vycítila jsem, že mi to pozvání spíš chtěl chudák připomenout, protože jsem mu na to u první zprávy vůbec neodpověděla). Já mu po týdnu (než jsem se rozhoupala) napsala, že tady taky moc nejsem, protože nad takovými aplikacemi stále váhám, zda mají smysl, že možná hledám někoho, kdo mě přesvědčí o opaku:). Teprve až po mé zprávě jsem se zastavila, zamyslela se a uvědomila si, že si na těch zprávách dal opravdu záležet (pokud je tedy nepřeposílá :mrgreen: :mrgreen: ), nebylo to nic stručného a já mu naopak odpovídala až moc stručně a opatrně. Jde mi o to, že jsem mu vůbec nezareagovala na jeho pozvání ven a nedala mu ani žádný náznak toho, že bych ho i já chtěla vlastně poznat, což opravdu chci. Na mou poslední zprávu nenapsal, ono možná ani nebylo co a tak mám nutkání, zda mu nenapsat znovu a nenavázat opatrně na to jeho pozvání ven tak, abych mu dala prostor zachovat jeho vedení a iniciativu? :) Buď mu dám najevo svůj zájem se sejít a budeme pokračovat a když nenapíše, tak jde život dál :). Co myslíte? Možná to řeším až moc, ale opravdu téměř po třech letech mě konečně někdo zaujal a jsem tomu novému otevřená, zatímco jsem si myslela, že už se mi tohle nikdy nestane (v reálném životě znám spousty mužů a chlapců, kteří se snažili, ale nikdy to nebylo to ono:). Děkuju za odpovědi! ♥♥♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2356
17.11.24 21:23

Jo klidne mu napis, vzdyt o nic nejde ☺️nehrot to tolik. treba z nej nazivo tolik paf nebudes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.24 21:32
@Petra0009 píše: Více

Děkuji za odpověď, jo, asi to moc hrotím, přitom vlastně o nic nejde:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.11.24 22:12

@beruška183 „Možná to řeším až moc“ - Ano, řešíš to moc a ztrácíš čas. Navíc tím jak nad tím hloubáš si akorát idealizuješ představy o člověku kterého neznáš a zvyšuješ pravděpodobnost že budeš zklamaná až toho člověka potkáš. Tím nechci říct, že to nemůže klapnout, ale je to Tinder, ne realita. Jestli to bude fungovat zjistíš jedině tak že se sejdete, a za mne čím míň očekávání, tím líp. Ber to prostě jako když někam půjdeš s náhodným člověkem z ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.11.24 23:04

Fuuu, co blázníš. Vyměnili jste si 3 zprávy a ty už stresuješ a vymýšlíš scénáře :roll: :lol: Kliiiiiid. :lol: Normálně napiš, že nejsi proti se sejít a kdy, kde… a je to. A když nic, tak nic, jede se dál. Nedělej z toho drama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4916
18.11.24 06:41
@beruška183 píše: Více

Pokud je to na tinderu tak mi jako chlapovi věř, že tam píše kromě tebe alespoň dalším 5-10 ženám:) a když neodepsal tak momentálně nakládá jinou. Tinder je sex seznamka, něco jako amatéři ;) ale never mi a spal se. To je ideální forma učení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.11.24 06:55

Navrhla bych mu přesun na nějaký příjemnější komunikační kanál a pak se uvidí. Přeci jen byste si pár zpráv vyměnit měli, ať víš, na čem jsi a zda se ti na rande chce. A neplaš, prostě si dáte skleničku a uvidí se ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 07:02
@beruška183 píše: Více

No pokud mu odepisuješ až po týdnu a ještě takovým stylem, nebudeš asi žádná výhra. Já osobně jsem na takový chování alergickej a už bych tě nekontaktoval. Podle mě už to s tebou vzdal, protože takový chování je hodně odpuzující. A už vůbec nechápu, proč tolik řešíš, jestli mu napsat. To je snad jasný ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4916
18.11.24 07:12
@sudnadestovouvodu píše: Více

Spíš je tady krásně vidět mentalita ženy…

Nechci se seznámit, ale internetoví odběratele mi můžou zvyšovat ego :D

Jo jo holky:) internet je pro vás mocný místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 07:18
@Justin Case píše: Více

A pak když se bude chtít seznámit, tak bude nadávat na všechny chlapi i na tu seznamku, že je k ničemu, přitom ona se chová, jak se chová. Nerozumím tomu. Tak když mě někdo zaujme, tak mu snad napíšu hned a normálně, aby i on viděl, že jí zaujal. Ženský jsou v tomhle fakt divný. Dokonce je na těchlech seznamkách takovej trend, že ženský tam o sobě nemají žádný info, oni se prostě ani nesnaží. A stejně jim to vychází. Teda těm hezkejm. Teda nevychází, protože je ti chlapi chcou jen ojet, ale to je jejich problém. Pokud se někdo (i ženský) chce seznámit, musí tomu jít naproti a taky pro to něco dělat, ne jen pasivně sedět a doufat, že je osloví nějakej princ v bílým bmw. Jenže ženský to pořád nechápu a pak brečí, proč jsou ve 30 samy. Dobře jim tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
18.11.24 07:30

@sudnadestovouvodu

Byt ve třiceti sama není zadna životní prohra ani ostuda :wink:

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
18.11.24 07:37

@beruška183

Hele, za me jsi to celkem pohnojila. Strašné to emočně hrotis a stavíš si vzdušné zámky na základě tři zprav. Za me jsi idealni adept na zlomeny srdce po tom, co po par schůzkách dojde na sex a on už se pak neozve…

Jako proč mu píšeš, ty věci o tom jak tam nechodis a nikdo tam neni normalni? To je hodne wtf, tak bud tam seš a sluzbu využíváš s tím, ze lidi jsou různý, nebo nevyužíš a není co resit, ne? Za me by bylo dost divný to, ze ty tu konverzaci dal neposunes a necháváš to na něm…

To, ze jsi byla v toxickem vztahu a neses si nejake sramy, je celkem normalni a je to tvoje starost ke zpracování než výmluva… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18.11.24 07:41
@sudnadestovouvodu píše: Více

Sama jsem napsala, že jsem se spíš lekla, protože jsem už delší dobu nerandila, i když se už na co cítím, já vlastně ani nevěřila, že by mi napsal, takže to byl pro mě takový (milý) šok a nevěděla jsem v ten moment, jak reagovat, i když jsem samozřejmě na tu skleničku jít chtěla (ženská no) :D. Proto to řeším, jestli jsem se nesnažila být tak moc opatrná, až jsem to tím stručným psaním přehnala (navíc ze zpráv člověk ne vždy vycítí, jak to druhá strana myslí:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.24 07:47
@andrasteia píše: Více

Já mu nenapsala, že tam nikdo není normální. Napsala jsem mu: „Taky sem moc nechodím, spíš pořád přemýšlím, jestli takové aplikace mají smysl. Možná se snažím najít někoho, kdo mě třeba přesvědčí o opaku:).“ Tak trochu jsem doufala, že mu tím dám třeba najevo, že mu dávám prostor mě o tom přesvědčit… ano, chlapovi asi nesmíš dávat nic najevo, ale říct to narovinu, já vím… :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2117
18.11.24 07:55

@beruška183 takze Match a x tydnu kontakt „0“. Ja jako chlap bych uz jen cekal kdy to sama rozpojis. Vnimal bych to jako nezajem. On nevi, ze jsi po toxickem vztahu. On jde dal a ja bych sel taky. Mohla bys byt sebekrasnejsi, ale kdyz nereagujes, nema smysl investovat cas a energii ani do psane komunikace… muj nazor.

Taky jsem mel Tinder, taky jsem psal prvni kdyz byl Match a taky jsem se snazil zaujmout. Mel jsem teda neplacenou verzi, takze omezene moznosti. Jo a mam vztah z Tinderu vice nez 5let… zdrzel jsem se tam i s „cestou“ par tydnu.

Tema Tinder ma tady na emiminu vlaken dost. Tak si muzes cist a zaroven randit a prispet svymi zkusenostmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí