Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
Nikdo se nechlubí, jen diskutuju. Navíc to byla reakce na tebe, tak nechápu, co řešíš. Měl jsem tě ignorovat?
@Venetia píše: Více
V posteli nás nikdo nevidí, na ulici jsem se vedle ní samozřejmě styděl.
@sudnadestovouvodu píše: Více
Prostě na žádnou normální nemáš a strčit pero do tlustý ti nevadí, protože díra je díra.
Ty jsi zkrátka poklad ![]()
To je ale neuvěřitelné, že ti lidi to ještě píšou veřejně. To už můj mozek nebere ![]()
Příspěvek upraven 18.11.24 v 13:51
Tak psal jsi, že letošek byl celkem úspěch, tak já na to reaguji tak, že tohle by byl pro mě tragickej neúspěch a rozhodně bych to tu nepsala ![]()
Jasně no, typický zoufalec, co ho strčí do každý ![]()
Z tvýho pohledu možná, já jen diskutuji. Já zas za tragickej neúspěch beru to, že se někdo vyžere do obezity a neskrývá to.
@Mango_Lassi Viď? Prej celkem úspěch. S pár bachyněma si zapíchal, aby je pak poslal do háje a normální ženskou nesehnal, tomu říkám úspech
![]()
A jak chceš skrývat obezitu prosímtě?
![]()
No nevím. Nedávno tu byla celkem plodná diskuze o body countu a nikdo z vás neodsoudil ženskou, která ojela všechno, co šlo. Takže u chlapa je to špatně, ale když to dělá ženská, tak to nevadí? Klasika.
Ale už chápu jeho hejt na bachyně. Ten by si dal říct zase, jenže bachyně ho zřejmě odkoply. ![]()
Nežrat jako prase a dělat se sebou něco. Ten trend „body positivity“ nebo jak se to jmenuje je horší, než že si víc a víc ženských zakládá onlyfans.
Jasně že jo, nikdo nechce spát se ženskou, co ojede všechno, co jde kolem. Jenom tohle je věc, kterou nezjistíš z fotky nebo po první schůzce. Kdežto obezitu jo. Proč chodíš na schůzky s bachyněma, když víš, že bys s nima být nemohl?
Už jsem to kdysi psal z druhýho účtu, kolikrát to prostě není poznat nebo si řeknu, že to v reálu tak hrozný nebude. A když už do ní ten čas investuju, chci, aby se to nějak vrátilo.
Se neumíš vyjadřovat nebo co? Napsal jsi, že to někdo „neskrývá“. Pokud se nevyžere, nemá co skrývat. Ty bláho, ty jsi přesně ten typ, co na seznamkách normální ženský obcházejí obloukem, není se čemu divit, žes sehnal pouze materiál, co jde potmě ojet a nic víc.