Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.24 14:03
@wo2 píše: Více

Reagoval jsem na ní, protože ona ví, co to znamená, narozdíl od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 14:23
@sudnadestovouvodu píše: Více

Víš a tohle je ono… Ty vůbec nechápeš :nevim:
jsi úplně odpojenej, možná chycenej nějakou redpill teorií, obviňuješ ženský…
V reálným světě je úplně v pohodě jet v zimě za ženskou na motorce, zastavit se za chlapem ve 22:30 cestou z šílený služebky jen pro pusu, je úplně v pohodě dělat psí kusy, stavět se na hlavu, zamilovat se bláznivě… :srdce:
Tím, že následuješ a posiluješ tenhle mindset, si ale kvalitu života a vztahů nezlepšíš.
A neříkej, že ses zklamal, spousta lidí se splete, zklame, někdo je využije, zlomí jim srdce. To je život. A není to důvod zahořknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.24 14:24
@Freeandwild píše: Více

Však jo, pro někoho, koho bych už miloval, bych to klidně dělal, jenže pro v podstatě cizí ženskou, kterou znám jen ze seznamky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.24 14:39

A jak se z cizí ženské stane ta, co ji miluješ, když odmítáš do ní investovat svůj čas a energii, ty hlavičko.
Však zůstaň single navždy, jsi na to hloupý dost.

• Citovat
  • Upravit
19.11.24 14:43
@Mango_Lassi píše: Více

Najdu si nějakou poblíž, jednoduchý. Nebudu kvůli ženský cestovat přes půlku republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 14:52

Tak hledej Šmudlo, ale tady jí nenajdeš, tady je to samá bachyně a nepoužitelné 30+ ženy s dětmi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
19.11.24 14:53

@wo2

Simp je vlastně blbec, hlupák, beta samec, který si neváží sám sebe. Chováš se hezky ke své přítelkyni? Tak jsi simp…tvoje slova!

Trochu lžeš, ne? Zase nebud cement…kdyz máš rád svoji ženu a chováš se k ní jako gentleman vážně není idiocie…to, že si toho některé neváží není problém můžu…

Srovnávat gentlemana s odběratelem čekatelem může fakt jen člověk který má instagram…ty máš sociální sítě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2232
19.11.24 15:47
@Venetia píše: Více

Ne, že bych na tom slušném odstavci trval! :) Chápu i, že prostě některé lidi psaní nebaví. Ale… když už někdo ten slušný odstavec napsal, já jsem se z toho dověděl hodně věcí o ní a mohl jsem tak číst i mezi řádky, na základě toho se teprve probudil můj zájem. Proto to fungovalo. Rychlá výměna krátkých zpráv, tedy chat, jak říkáme, taky v pohodě, ale to se na úplném začátku komunikace většinou nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2119
19.11.24 18:03
@Justin Case píše: Více

Ja jsem citoval z webu jestli sis nevsiml… takze moje slova to nejsou a jak zminil soudeksdestovouvodou, nevedel jsem dodnes co to znamena. Zadny uceny z nebe nespadl a nestydim se to priznat. Takze „cement“ si myslim, ze v tomto konkretnim pripade nejsem :mrgreen:

A ano, mam fb a instagram, ale nejsem konzument socialnich siti. Na instagram umim dat fotku a tim to u me hasne.

Ja ziju realnej zivot. Jsem 45+ pracuju, uzivam si zivot, mam dospele deti, partnerku se kterou sportuju, sexuju, lenosim… a hlavne si ji vazim jako kazde zeny. Jsem proste stastny v realnem zivote a ne frustrovanej jak tady mistni 27letej…

Jezdil jsem 120km za zenou, ktera se mi libila a nemel jsem s tim zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
19.11.24 18:30
@wo2 píše: Více

V takovém případě se omlouvám, neboť jsem myslel, že jsi cement co to napsal vlastníma slovama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.11.24 19:28
@beruška183 píše: Více

Klidně mu napiš a uvidíš. Ale upřímně tyhle známosti z Tinderu nebývají moc solidní. Hodně chlapů hledá někoho na krátké pobavení nebo jsou to podvodníci a čím líp píšou, tím to je skoro podezřelejší. Lepší by bylo vyjít mezi lidi a seznámit se s někým normálním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí