Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sudnadestovouvodu píše: Více
My tlusťoši se za sebe stydíme, ale nic to na tvé ubohosti nemění.
Tak ty kecy o pražácích jsou úplně jasným důkazem závisti
Ale víš jak, každý je svého štěstí strůjcem. Jsi mladý, zdravý, můžeš cokoli a je to jen o tvých prioritách. Pokud je tvou prioritou zůstat tam, kde jsi, tvoje volba. Ale plakat pak v diskuzi, že všechny ženy kolem tebe jsou tlusté smažákožroutky je kapánek krátkozraké ![]()
@unuděná píše: Více
Jo jo, všechno je závist. V tom případě já můžu říct, že když ty o mě mluvíš negativně, tak mi vlastně závidíš. Úplně stejná logika.
A co přesně?
Okolí, kde ženský seděj na tlustých zadkách doma?
To ty ses rozčiloval, že pražáci to pochopit nemohou, protože mají možností na každém kroku milion ![]()
Já jsem jen říkal, že pražák nemůže vědět, jaký to je v malým městech. Nikde jsem netvrdil, že ti závidím, že v Praze je možností víc.
Asi tak
Tihle nešťastní a zhrzení týpci potřebují aspoň nějakou iluzi o tom, jak mají navrch, a že ženy ve stejné věk. kategorii nikdo nechce, jinak by to nedali.
A co máš vlastně za problém? Měla jsem za to, že nemůžeš najít ženskou. Rady ať změníš okruh osob, mezi kterými se pohybuješ, se ti nelíbí. Tak ti toho moc nezbývá ![]()
Já jsem rady nechtěl, nevím, jak to z toho vyplynulo. Bavili jsme se o seznamce a pro maloměšťáky je to dobrá možnost, jak se seznámit, když v reálu ženský nikam nechodí.
A ty se fakt chceš seznámit s ženskou, která v reálu nikam nechodí a cpe se doma smažákem? ![]()
Co to je zas za nesmysly proboha. Oba dva vztahy jsem měl přes seznamku a normálně jsme chodili ven a dělali věci, co nás baví. To už fakt nemá cenu.
Ne že by ti do toho něco bylo, ale tu druhou jsem přestal bavit. O to sladší bylo, když jsem tu sv/ni před pár dnama viděl na seznamce
Tu první říkat nebudu.
@sudnadestovouvodu Asi chápu proč
Tož hodně štěstí na lovu.