Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sudnadestovouvodu píše: Více
Cim jsem v tobe vyvolal otazku, zda jsem simp? Ne, nejsem… ono, ten vyznam slova spis pasuje na tebe podle informaci, ktere jsi zde doted o sobe poskytl ![]()
Nez jsem reagoval, pro jistotu jsem si overil z vice zdroju vyznam slova. Takze ano, slovo jsem neznal a pred moji reakci si doplnil znalosti… sedi na tebe. Nemuzu si pomoct. Otazkou je, jaky zdroj jsi pouzil ty a jak ohybas vyznam slova ve svuj prospech a presvedceni, ze jsem ja ten „simp“. Popis me zpusobem jakym me teda vnimas, rad si o sobe prectu neco, co nevim ![]()
@Venetia píše: Více
Simpovi já osobně říkám orbitér. Je to chlap, který krouží kolem ženské (jako kamarád, apod) a doufá, že jí jednou osuka.
Ale složitější popis je tady
Simp is an internet slang term describing someone who shows excessive sympathy and attention toward another person, typically to someone who does not reciprocate the same feelings, in pursuit of affection or a sexual relationship.This behavior, known as simping, is carried out toward a variety of targets, including celebrities, politicians, e-girls, and e-boys.The term had sporadic usage until gaining traction on social media in 2019.
@Mango_Lassi píše: Více
A jenom simp by jel v zimě na motorce za ženskou, kterou zná jen se seznamky.
Tomu rozumím. Autobusy ani auta taktéž v zimě nejezdí. Chápu.
Já jsem si pro sex jezdila busem 200 km dva roky, protože jsem to chtěla. Ale si ty klidně zůstaň u nadávání na ženské.
To jsi mohl v klidu reagovat na me. Zminoval jsem motorku ja. Jsi uz natolik frustrovanej, ze nedokaz racionalne pobrat tuto diskuzi. Zijes holt v digi svete. Vlastne si nevis rady pokud nemas pripojeni k internetu. Smutny.
@Venetia píše: Více
Cesky z jineho odkazu…
Simp je označení pro muže, který si nemůže reálně najít partnera běžnou cestou, a tak volí strategii darů, komplimentů a patolízalství. Projevuje okatou sympatii k opačnému pohlaví, jež není opětována, ve snaze o navázání sexuálního vztahu. Slovo získalo na popularitě skrze online streamovací platformu Twitch, kde odběratelé posílají svým oblíbeným streamerům peníze a zprávy.
Poté jeho užívání nabralo strmě na popularitě. A dostalo se do rukou misogynistů a incelů, kterých v dnešní době rozhodně není málo. Z legračního názvu se stala dehonestující urážka. Simp je vlastně blbec, hlupák, beta samec, který si neváží sám sebe. Chováš se hezky ke své přítelkyni? Simp. Chováš se hezky k člověku, který je shodou okolností žena? Simp. Máš kamarádku, se kterou nemáš pravidelný sex? Simp.
Atd atd.
@Justin Case píše: Více
Ale co si budeme - většinou jsou to nepříliš atraktivní muži, kterým nic jiného, než role čekatele ve frontě podobně postižených nezbývá. Jiné možnosti pro ně nejsou.
Nevím proč, ale zrovna na EM koncentrace simpů je opravdu velká. Ale v reálném životě je jich jako šafránu. Aspoň teda v mém okolí.
@Mango_Lassi píše: Více
Tak to nechápu smysl použití vůči Wo