Tinder a randění.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2233
18.11.24 16:38
@beruška183 píše: Více

Za mě takováto odpověď v pořádku! :) Kdybys to napsala mě a já bych se o tebe upřímně zajímal, tak je odpověď úplně jasná - rád tě o opaku přesvědčím! :-)

Podle mě všechno se odvíjí od toho, s jakým úmyslem k tomu přistupuješ. Ze zvědavosti. Dobře, proč ne, tvoje odpovědi tomu odpovídají. Ale pokud si říkáš, že bys chtěla najít někoho na vztah, tak zrovna právě proto, že psal úplně jinak než většina ostatních, tak bych jemu dal šanci, protože se zdá, že on to myslí celkem vážně. Když si tu práci dává…

Z mého pohledu muže. Když jsem oslovil někoho s čistými úmysly seznámit se anebo někdo napsal mě… vždycky jsem tu ženu předně hodnotil podle toho, co napsala a kolik, podle toho jsem usuzoval, jak vážně to myslí. Prioritu vždy měly ženy, co napsaly aspoň slušný odstavec. Naopak pokud někdo napsal jednu dvě věty, v rámci své trpělivosti jsem jim dal ještě pár šancí zejména podle toho, jak moc dobře dotyčná vypadala na fotkách. :D Ale asi prakticky všechny jsem nakonec poslal v duchu do háje a prostě jednou už neodpověděl, protože zkrátka nebylo co… :nevim: Nemluvě o tom, že to člověku přijde strašně únavný, když se snaží, ale ta druhá strana to neoplácí… :( Vždycky jsem nejvíc obdivoval ženy, co na kompliment a podobně zareagují, zároveň se ale drží trošku zpátky, ale přece jenom svým způsobem svůj zájem vůči mě nepřímo ukazují. :-)

Samozřejmě je nutno podotknout, že ne každý muž má přístup jako já… :) Takže možná on si může jen hrát… :nevim: Jestli máš zájem, přijmi tu schůzku! Nikdy nevíš, kdy a kde toho pravého potkáš a svým chováním spíš teď šlapeš po svém vlastním štěstí. Možná. Je pravda, že Tinder je možná tak v 95 % případů o něčem nevážném, ale těch 5 % nebo kolik, ti to myslí vážně a pokud ti jde o vážný vztah, tak stejně hledáš jen toho jednoho! Najít ho tam můžeš! :-) Ta myšlenka typu „já Tinderu nevěřím, že je tam někdo pořádný“, to je úplná hloupost. Není jich určitě moc, ale jsou.

Takže závěrem, ano, dej mu najevo svůj zájem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
18.11.24 17:23
@unuděná píše: Více

Statistiky založené na BMI, jehož nepřesnost, dá se říci vadu, sama uznáváte výše. V dané statistice porovnávající ženy a muže se dokonce uplatní dvakrát, můžete zkusit popřemýšlet proč.

• Citovat
  • Upravit
4924
18.11.24 18:03

Vy se tady pořád hádáte o zcela jasné věci… a to

1 ) ženy mají obří ego na netu, díky honičům, odběratelům a zoufalcům

2 ) ženy mají na seznamkách během 1 dne i stovky žádostí ( sám jsem dříve takto trollil z nudy lidi )

1. Muž chodí na seznamku typu tinder s tím, že se jedná o jedno rande, dostat jí domů a pak ráno pápá, neboť nemá náladu se přetahovat o ženu s obřím egem s dalšíma 10 fouňama
  1. Ano, bavíme se o ženách vě věku 18-30 let, které bude oslovovat každý ve věku 18-65 let…ženy 30+ či s dítětem nechce už nikdo pokud sám nemá nějaké extremní negativní vlastnosti, děti atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 06:50
@Justin Case píše: Více
Ženy 30+ či s dítětem nechce už nikdo jo?? :lol: :lol: :lol: Ty jsi asi spadl z višně, jako obvykle. Tvoje ego ti neumožňuje vidět reálně - ta hranice, kdy už ženu nikdo moc nechce, je spíš tak 60+ :lol: Zkus si schválně někdy založit fake profil na seznamce jako žena 40+ s dětmi. To budeš koukat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 06:51

@padesátník Ano, jenže tak, jak to nesedí směrem nahoru, opačným směrem to zase nesedí směrem dolů, takže je to šul nul. A fakt, že je v ČR čtvrtina lidí obézních opravdu není chyba ve statistice, která zohledňuje BMI :mrgreen: :mrgreen: Se občas prosímtě podívej kolem sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
19.11.24 06:52

Myslím 30+ na tinderu…ty už tam tak velký úspěch nemají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 07:21
@padesátník píše: Více

Tak určitě :mrgreen: Každá statistika, která vychází v neprospěch mužů, je určitě špatně nastavenou metodikou či pouhým „nepochopením“, stejně jako například statistiky o závažnosti dopravních nehod a další :mrgreen:
Ano, muži mají přirozeně trochu větší podíl svalové hmoty, ale pokud se máme bavit konkrétně o obezitě, kde muži v ČR také vedou, jedná se BMI 30+, tj, např. při výšce 180 cm je 98+ kg. Nevím, kolik znáš mužů, co mají při této výšce 100 kg ve svalech - já teda víceméně žádné. Že by těch pár kulturistů udělalo rozdíl xx procent vůči obezitě žen silně pochybuju… Navíc jsou i kulturistky/vzpěračky ženy žejo, u těch se kupodivu počítá BMI úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.11.24 07:29
@sudnadestovouvodu píše: Více

A o jak velkém městě se bavíme?
U nás žije cca 20.000 lidí, sudetské okresní město, ve fitku jsou ženský všeho věku vidět na strojích, u volných vah, samozřejmě v kardio sekci, berou si i vedou osobáky, skupinové lekce, tam klientky dokonce tak z 80% převažují dle typu hodiny, někde i z 95%… Spousta se jich tam připravuje i na kulturistické soutěže - převážně bikini, tj. nejsou to žádná osvalená monstra, ale nádherné štíhlé holky. Věkově si tam vybere snad úplně každý, řekla bych, že spektrum je tak od 13 do 70 let :mrgreen: A takhle je to tady v každém fitku, v krajském městě si ještě můžeš vybírat, do kterého půjdeš. Pokud se máme bavit o skupinovkách, co fungují v každé tělocvičně a pokrývají všechno co Tě napadne - od jógy, zumby a pilates přes tabatu a TRX až po crossfit a další funkční tréninky, tak naprostá většina účastníků jsou celé roky ženy, možná na tom crossfitu se to aspoň blíží k nějakému slušnému zastoupení chlapů, třeba aspoň 3 z 10… Nechápu vůbec, že žádné ženy nepotkáš, to musíš být v nějakém plesnivém smradlavém zapoceném vzpěračském fitku ve sklepě v osadě o patnácti lidech, jinak si to neumím vysvětlit. Ale řešení je v tom případě naprosto evidentní - naplánuj si nějaký trénink trochu víc kardio a pokud nemáš auto, zaběhni si na trénink do nějaké větší vesnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
19.11.24 08:21
@Freeandwild píše: Více

No tak tohle je docela lež, a to vás mám uprimne nazorove rád. Žijí v Praze a chodím do většího fitka v rámci možností v casech jak dopoledních tak odpoledních a když tam vidím ženu, tak je to zázrak:D a to chodím do úplně nové vybudovaného zmodernizovaného top fitka :D takže ne…tato představa je mylná a mohu vám klidné zasílat pravidelně fotky jak tam nikdy žádná není :D ženy už cvičí minimálně. Nepotřebuji když se stačí hezký nafotit a chlap ji. To sežere jak hladová bahenní ryba ( kapr )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:24

Nesmysl. Denně chodím kolem fitka (Praha a ani náhodou žádné centrum) s prosklenou stěnou a vždy tam nějaké ženy jsou, skoro bych i někdy řekla, že je to fifty fifty :nevim: Když žiješ v Praze, holt změň fitko. Navíc tady fakt není nouze o seznámení a to ani nemusíš tlačit bicáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:25

@Freeandwild Přesně, těch 25% žen jsou rozkydlé sádelnice, ale těch 25% mužů jsou kulturisti, co jim vychází nesmyslně vysoké BMI kvůli svalové hmotě :lol: :lol: To mě fakt pobavilo toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.11.24 08:25

Ok, na Tindru možná ne, já se ale bavila všeobecně o seznamkách a celkově možnosti seznámení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
19.11.24 08:27

Mas zvláštní socialni bublinu (posledni poznámka o hladové bahenní rybě). A nevim, jestli zeny nechodi do fitka, me to treba taky nebavi, ale na skupinovkach je to sama zena.

• Citovat
  • Upravit
4924
19.11.24 08:28

Já ženu mám.. s ženama se už nikde nikdy nebavím. Takže já jsem jedině rád :) ale fakt tady není ani jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4924
19.11.24 08:29
@andrasteia píše: Více

Moje sociální bublina je pravá Praha..sex ve městě hadr smrcnutej Emily in Paris a věčně večírky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí