Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
mám možná dotaz mimo, ale nemáte tip na týdenní/měsíční diář, ve kterém by bylo hodně volných stran na poznámky? Většina diářů má vzadu na poznámky třeba 4 strany, to je pro mě málo. Hledám něco mezi diářem a notesem.
EDIT: Nějaký skladný, max A5 nebo menší. Ty kroužkové mi přijdou moc velké.
Děkuji. ![]()
Příspěvek upraven 07.09.22 v 20:36
Kdysi jsem měla kožený kam se přidávali a kupovali stránky určitě by se dal podobný najít na netu. Byl jak týdenní tak měsíční plus bločky na poznámky.
Chceš papírový diář a nebo něco do telefonu co jde sdílet s určítýma osobama?
Mám kroužkový Filofax a strànek na poznámky si tam můžu dát kolik chci
@xeva33 píše:
Dobrý večer,
mám možná dotaz mimo, ale nemáte tip na týdenní/měsíční diář, ve kterém by bylo hodně volných stran na poznámky? Většina diářů má vzadu na poznámky třeba 4 strany, to je pro mě málo. Hledám něco mezi diářem a notesem.Děkuji.
Mám ráda Moleskine
Případně Filofax, tam si můžeš dokupovat dle libosti stránky, doplňky atp. ![]()
Právě by se mi líbilo něco malého skladného 😁 Ty kroužkové mi přijdou moc velké
Děkuji za tipy, jdu na ně mrknout ![]()
@xeva33 Kupuji si kazdy rok tento maly od Albi. Na moje poznamky mi staci.
https://eshop.albi.cz/…mickou-2023/
Už roky si kupuji český diář Doller, líbí se mi měsíční přehled, rozvržení týdne a velikost A5.
Já si kupují Motivační diář od Albi, na každ EM dvojlistu je v levé straně kolonka na poznámky, mě to stačí.
@ivašot. píše:
Mám kroužkový Filofax a strànek na poznámky si tam můžu dát kolik chci
Jo, ten je super. Měla jsem léta Clever Minds, ale zjistila jsem, že spoustu stránek a kolonek ani nevyužiju. Teď mám Filofax a jsem nadšená. Koupila jsem si stránky, které potřebuju, pár doplňků, uspořádala si to podle sebe, stránky průběžně vyhazuju a doplňuju, aby nebyl tlustý. vyhovuje mi maximálně.
Pěkný den, taky bych se ráda přidala
Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, kde se dají sehnat hezké a praktické diáře na 18 měsíců… Moc děkuji za tipy.
Ahoj, no za mě asi notique. Jako musím říct, že já nějak extra nepátrala, neporovnávala, prostě koupila
takže asi nemám srovnání. Jen mohu říct, že tento mi vyhovuje. Šla jsem tady dost po designu a tento mám teda moc hezký
Tak třeba tam ![]()