Zkušenost s Vuch

496
29.8.22 22:38

Zkušenost s Vuch

Ahoj, máte některá zkušenost s produkty z eshopu Vuch? Přemýšlím nad koupí peněženky a kabelky, které se mi tam líbí. Je zboží kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
29.8.22 22:53

Není to kůže. Měla jsem peněženku. Strašně rychle zničená. Teď mám už 2 roky koženou a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
29.8.22 23:00
@Teaveg píše:
Ahoj, máte některá zkušenost s produkty z eshopu Vuch? Přemýšlím nad koupí peněženky a kabelky, které se mi tam líbí. Je zboží kvalitní?
…tak divoká debata tady proběhla nedávno :lol:

Moje zkušenost špatná…ale nehaním to, nejsou jediní :nevim: a taky nejsem "střídač " když si něco koupím, je to na denní užití, což taky ovlivní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.8.22 23:06

Kabelky nevím, peněženku jsem dostala jako dárek a sama bych si ji nekoupila. Začala se rychle loupat a vypadat jetě. Možná pro někoho, kdo peněženky střídá a nenosí stále tu samou ano, pro mne už do budoucna ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
29.8.22 23:46

Koupila jsem si kabelku na Vánoce a už na jaře měla dost ošoupaný popruh a za pár měsíců mi samovolně upadla i ta jejich logo „ozdoba“ na řetízku. Sice kabelka za pár stovek, na druhou stranu jsem před ní měla asi 8 let kabelky za asi 300 z nějakého no name krámu, co se až po téhle době začaly drolit stářím, jinak byly bez poskvrnky :nevim: Teď mám tři měsíce kabelku z Shein, co stála 6 eur, denně ji nosím, jela se mnou i na dovolenou, takže kufr, moře, válení v písku a je pořád jak nová. Takže za mě Vuch nic extra, ani za těch pár stovek.

• Citovat
  • Upravit
496
30.8.22 00:03
@Russet píše:
Není to kůže. Měla jsem peněženku. Strašně rychle zničená. Teď mám už 2 roky koženou a drží.

Díky. Koženou ani nechci. Ale ty ostatní komentáře mě moc nepotěšily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
30.8.22 05:47

@Teaveg Mě peněženka vydržela dost dlouho hezká :) teď jsem koupila novou.. tak uvidíme jak dlouho vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
30.8.22 05:51
@Teaveg píše:
Díky. Koženou ani nechci. Ale ty ostatní komentáře mě moc nepotěšily :think:

Kabelky mam tri-drzi, zadny naznak opotrebeni. Penezenka jedna, hezka, ale vsimla jsem si, ze na zadelavacim pasku trochu praska. Kolegyne ma i penezenku po roce jako novou.

• Citovat
  • Upravit
35329
30.8.22 06:45

A nejaka zkusenost s jejich kozenymi kabelkami? Libi se mi design…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
30.8.22 07:12

Kamaradka ma penezenku, libila se mi. Ale je mensi, takze se do ni nevejde ani tisicovka, musi byt ohnuta… To nemam rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
30.8.22 07:28

Peněženka mi hezká vydržela tak rok, pak se začala loupat. Kabelka taky tak nějak.
Já raději zůstávám už věrná značce Guess, ty vydrží fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
30.8.22 07:33

Mam nekolik kabelek a dva batuzky a vsechny jsou v pohode. Nejdele mam batuzek dva a trictvrte roku. Ale jsem stridac, takze nedostavaji nejak vyrazne zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
30.8.22 09:16

Mám několik kabelek, peněženku, batoh. Všechno drží. Peněženku mám větší už přes rok a vypadá stále hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
30.8.22 09:26

Za mě krásné věci, příjemný materiál na omak, peněženku používám denně a docela se opotřebila, ale třeba kabelka super, batůžek taky. Nakoupila jsem opakovaně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.22 12:39

Mám od nich městský batoh, nosím ho denně už víc než rok a nemám s ním jediný problém. Slouží k mé plné spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák