Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte některá zkušenost s produkty z eshopu Vuch? Přemýšlím nad koupí peněženky a kabelky, které se mi tam líbí. Je zboží kvalitní?
Není to kůže. Měla jsem peněženku. Strašně rychle zničená. Teď mám už 2 roky koženou a drží.
@Teaveg píše:…tak divoká debata tady proběhla nedávno
Ahoj, máte některá zkušenost s produkty z eshopu Vuch? Přemýšlím nad koupí peněženky a kabelky, které se mi tam líbí. Je zboží kvalitní?
Moje zkušenost špatná…ale nehaním to, nejsou jediní
a taky nejsem "střídač " když si něco koupím, je to na denní užití, což taky ovlivní názor.
Kabelky nevím, peněženku jsem dostala jako dárek a sama bych si ji nekoupila. Začala se rychle loupat a vypadat jetě. Možná pro někoho, kdo peněženky střídá a nenosí stále tu samou ano, pro mne už do budoucna ne
Koupila jsem si kabelku na Vánoce a už na jaře měla dost ošoupaný popruh a za pár měsíců mi samovolně upadla i ta jejich logo „ozdoba“ na řetízku. Sice kabelka za pár stovek, na druhou stranu jsem před ní měla asi 8 let kabelky za asi 300 z nějakého no name krámu, co se až po téhle době začaly drolit stářím, jinak byly bez poskvrnky
Teď mám tři měsíce kabelku z Shein, co stála 6 eur, denně ji nosím, jela se mnou i na dovolenou, takže kufr, moře, válení v písku a je pořád jak nová. Takže za mě Vuch nic extra, ani za těch pár stovek.
@Russet píše:
Není to kůže. Měla jsem peněženku. Strašně rychle zničená. Teď mám už 2 roky koženou a drží.
Díky. Koženou ani nechci. Ale ty ostatní komentáře mě moc nepotěšily ![]()
@Teaveg Mě peněženka vydržela dost dlouho hezká
teď jsem koupila novou.. tak uvidíme jak dlouho vydrží ![]()
@Teaveg píše:
Díky. Koženou ani nechci. Ale ty ostatní komentáře mě moc nepotěšily
Kabelky mam tri-drzi, zadny naznak opotrebeni. Penezenka jedna, hezka, ale vsimla jsem si, ze na zadelavacim pasku trochu praska. Kolegyne ma i penezenku po roce jako novou.
A nejaka zkusenost s jejich kozenymi kabelkami? Libi se mi design…
Kamaradka ma penezenku, libila se mi. Ale je mensi, takze se do ni nevejde ani tisicovka, musi byt ohnuta… To nemam rada
Peněženka mi hezká vydržela tak rok, pak se začala loupat. Kabelka taky tak nějak.
Já raději zůstávám už věrná značce Guess, ty vydrží fakt dlouho.
Mam nekolik kabelek a dva batuzky a vsechny jsou v pohode. Nejdele mam batuzek dva a trictvrte roku. Ale jsem stridac, takze nedostavaji nejak vyrazne zabrat.
Mám několik kabelek, peněženku, batoh. Všechno drží. Peněženku mám větší už přes rok a vypadá stále hezky.
Za mě krásné věci, příjemný materiál na omak, peněženku používám denně a docela se opotřebila, ale třeba kabelka super, batůžek taky. Nakoupila jsem opakovaně ![]()
Mám od nich městský batoh, nosím ho denně už víc než rok a nemám s ním jediný problém. Slouží k mé plné spokojenosti.