Tip na dovolenou v ČR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.7.15 14:37

Tip na dovolenou v ČR

Pochlubte se, kde už jste letos byli na dovolené v ČR a kde se vám líbilo, můžete přidat i konkrétní ubytování. Sháním tipy na dovču. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
28.7.15 14:44

Jižní čechy a nádhera, samý výlet, syn si to užil báječně, moc se nám tam líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.15 14:46

@renda81 A kde tam konkrétně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.7.15 14:54

http://www.kuks.eu/
Nádherná chalupa, všude kousek na výlety, paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.7.15 15:00

Mame nejlepsi zkusenosti s nasledujicimi penziony, do obou se radi vracime ;)

www.penzionjizerky.cz/

http://penzionpodserakem.jeseniky.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
28.7.15 15:06

Marianske lazne, Karlovy Vary, Frantiskovy lazne a Lazne Kynzvar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
28.7.15 15:23
@esterka.z.brna píše:
@renda81 A kde tam konkrétně?

http://penzionvltavan.cz

báječný to tam bylo, kousek na Hlubokou, a v Táboře hodně akcí pro děti, muzeum lega, čokolády, výstava skřítků, na Hluboké i v Táboře ZOO, a v tomhle penzionu levné ubytování a mají i hospodu a vaří dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.7.15 16:18

Takle je to moc obecné. co od dovolené očekáváš - klid, romantika bez lidí, samota, kde budeš jen relaxovat a válet se nebo rušné město s nočním životem, turistiku, cyklitiku, adrenalínové sporty, památky nebo přírodu, zábavu pro děti? zkus to trochu specifikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.7.15 19:01
@esterka.z.brna píše:
Pochlubte se, kde už jste letos byli na dovolené v ČR a kde se vám líbilo, můžete přidat i konkrétní ubytování. Sháním tipy na dovču. Díky

Strašně moc záleží co hledáš.

Já osobně třeba miluji Jižní Čechy, byla jsem několikrát, pokaždé jinde, třeba z Třeboně se dá dělat spousta výletů, ať už někam dojet a zajít se podívat př. na Hlubokou a nebo pokud jste cyklisté…pokud máte děti, tak mám výbonou zkušenost i s Lipnem (též, relax i sportovní využití). A nebo pokud jste spíše na historii co třeba Český Krumlov? Pokud chceš do hor, mohu z osobní zkušenosti doporučit hotel Aquapark ve Špindlerově Mlýně (super místo jak pro pár, manžele, tak pro rodinu s dětmi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.15 19:23

@Lama Lama Tak určitě aby to bylo pro děti, ideálně bazén, nějaké hřiště, herna, v okolí zámek, hrad, jiná zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.15 19:24

@Kotatko03 jižní Čechy mám taky ráda, na Lipně jsme byli loni a bylo to super, klidně můžou být i hory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
28.7.15 19:44
@esterka.z.brna píše:
@Kotatko03 jižní Čechy mám taky ráda, na Lipně jsme byli loni a bylo to super, klidně můžou být i hory

Tak pak doporučuji ten Špindl jak už jsem psala, tady házím odkaz: http://www.aquaparkspindl.cz/cz/ hotel je vzdálen cca 1km od centra, přičemž do centra vede asfaltová cesta takovým lesíkem. A co se týče vyžití, dají se různé výlety (Sklárna v Harrachově, Sněžka, není to daleko do Polska…dá se vymyslet spousta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
28.7.15 20:00

U spi dlu ksem a falt parada. jen tu teda desne litaj penize.
pak mi napadaj kasperske hor. nebo jindrichohradecko. hluboka nad vltavou- je t rybnik bbezdrev, inline kola, velke sportovni centrum, zoo, zamek. kousek c. budejovice.
nebo cesky raj- skaly, hrady. priroda. pro deti treba u jicina takovy zabavni park, megahriste. kdybys mi zabila, tak nazev ze me nevytriskas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
28.7.15 20:15

My byli v Hřensku a nádhera :) Moc pěkně je ale i v jižních Čechách, na jižní Moravě a třeba v Jeseníkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.7.15 22:20

Vranov nad Dýjí,Bítov

Užasná dovolená je u Vranovské přehrady. Můžete se ubytovat v kempu u pláže (tobogány, skluzavky, půjčovna lodiček) nebo je k dispozici plno soukromých chatek. Přímo z pláže jezdí kolový vláček až k zámku nebo také k vojenským bunkrům. Kousek od pláže cca 300m se nachází přístaviště, možnost navštívit hrad Bítov-(hodina jízdy parníkem)U hradu najdete také malé zoo. V Bítově se nachází i zřícenina Cornštejn, další je v Podhradí nad Dýjí( cca 20km ) Frenštejn. Můžete navštívit muzeum motocyklů v Lesné nebo si zajet do Jemnice, zde jsou značené historické okruhy městem( jeden je 1,5 km, druhý necelé 3 km) a to jsem zdaleka nevyjmenovala vše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí