Tip na gynekologii v Ostravě?

Anonymni
4.4.06 11:01

Tip na gynekologii v Ostravě?

Ahoj holky, nemáte někdo tip na dobrého dr. v Ostravě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.4.06 11:28

Ahoj, skvělý je MUDr. Kudělka, má ordinace v Ostravě, Orlové i Karviné.
Jeho stránky jsou www.gynet.cz

Ahoj Pavla

• Citovat
  • Upravit
386
4.4.06 12:01

Já chodím k Dr. Mláděnkovi do ordinace ve středisku v Třebovicích. Je moc fajn, pracuje v porodnici v Porubě, ale ordinuje jen 2× týdně v odpoledních hodinách. Chodím k němu už přes 10 let - teda spíše dojíždím 30 km :-). Už se mi jinam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
4.4.06 12:08

Já taky chodím na Gynet, teda k manželce dr.Kudělky - dr.Kudělkové - ve Výškovicích. Spokojená jsem maximálně, i když jsem slyšela spoustu ženských remcat, že se tam platí…ale za ty služby si klidně připlatím. Ségra chodí k dr.Kudělkovi a taky je moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.4.06 13:14

Ja chodim v Porube ke Spoustovi - spokojena jsem velmi, neplatim nic a peci mam myslim na urovni. MUDr. Spousta je primar porodnice na Fifejdach.
Driv jsem chodila do centra k Buchotovi - ale jeho platby mi prisly ponekud… No, rekneme neumerne.
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 13:54

Jejda, vy jste hodné, díky moc, juknu na ně 8) .

• Citovat
  • Upravit
763
4.4.06 14:59

Já chodím na polikliniku do Výškovic k dr. Maturovi. Skvělý, mladý, sympatický, perspektivní, je to šéf šestinedělí v Porubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
4.4.06 19:27

Fifiku, zajímalo by mně, za jaké služby a kolik si platíš?

Já chodím k dr. Figurovi do Třebovic, jsem spokojená, i když mi taky vadí placení, ale je to jen 250Kč ročně, to zkousnu, ale vadí mi to. Jinam přecházet se mi zatím nechce.

Myslím, že to placení a připlácení není správné, stejně to jde doktorům akorát do vlastní kapsy, je to v podstatě super přivýdělek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.4.06 20:55

ahoj,

ja chodim k Mudr. Pavle Vykopalove-Šťastné v Ostravě -Zábřehu (Poliklinika za Delvitou ,kousek od ČEZ areny).
Je vynikajici,neplatim zadne „priplatky(jo,vlastne naposled 30kc za jednorazove zrcadlo pri vysetreni,ale to se da financne unest:-)),
ordinuje cely tyden a je strasne prijemna.Ma specializaci take na "detskou“ gynekologii .

Jsem moc spokojena s peci i pristupem.

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.4.06 21:44

Vikky,
chodila jsem původně k MUDr. Oldřichu Kempnému na Slezkou naproti Modrému pavilonu. Ordinuje tam i jeho syn Tomáš. Chodí tam i několik mých známých a kamarádek a všechny spokojené :) .
Teď chodím do Vratimova k MUDr. Ožanovi (je asistentem v porodnici na Fifejdách) a taky jsem moc spokojená :) .
Jo a od Kempného jsem přecházela k Ožanovi proto, abych byla u porodníka (manžel byl nervózní před porodem a chtěl „vlastního“ porodníka :roll: ), Kempný k porodům nechodí.
 IvaPe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 10:15

Holky, jste vážně moc hodné :wink:
Já koukala na ten gynet, moc se mi líbí, jak to mají napsáno na webu, ale je to pro mě strašně z ruky, nedokážu si představit, že pojedu s břichem přes celou Ostravu tramvajkou :lol:
Nechodí někdo k dr. Vlčkovi na Poštovní?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.4.06 13:06

MUDr. Vlček

Tak jsem se asi rozhodla pro dr. Vlčka. Jestli máte někdo zkušenost, byla bych moc ráda, za jakékoliv info. Moc díky,holky, jste vážně hodné. :)

• Citovat
  • Upravit
568
27.6.06 10:12

Ahoj,
mohla byste mi některá poradit, kam na 3D ultrazvuk v Ostravě? Budu týden u rodičů a na Moravě to vychází o dost levněji, než tady v Praze :wink:
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.6.06 10:19

IvaPe já chodím k mladému Dr. Kempnému a jsem fakt spokojená, neměnila bych ani náhodou. Taky je fajn že si nemusím nic platit, jen fotku miminka.
ten 3D ultrazvuk mě taky zajímá a zvláště vaše zkušenosti s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.2.07 13:28

Ahoj maminky, těhulky i snažilky,
já chodím k dr. Valové na Duhu a jsem docela nespokojená. Sice nic neplatím, ale její přístroje jsou mírně řečeno nemoderní a přístup velmi zajímavý. Brala jsem to jako záchranu, protože jsem se do Ovy stěhovala a ona mě v té dobře jako jediná z těch, co jsem zkoušela, vzala. Kdybych si u ní neprožila těhotenství, asi bych neměla vůbec důvod přëcházet, ale takto - je starší a zastává názory, které se už všeobecně nedrží. Je tam ale strašně milá sestřička tak to mě mrzí, lepší už asi neexistuje. Takže zkusím taky někoho jiného a klidně si z amilejší lékařský přístup připlatím.
Co se týká 3D UTZ - pokud vím, v Ostravě není, ale je v GYNPRENATAL centru v Havířově, což je kousek. Najdete jejich stránky na webu. Já byla tam a spokojená. 10fotek na disketě, 1 vytisklá n kvalitní termopapír a záznam na DVD vyjde na 100,– dá se i samostatně. Doktor je moc milý, ale je nutné se předem objednat, ale to je určitě všude, o tuhle službu je obrovský zájem. Přeju dobré pořízeníčko…;-)a hlavně zdravé drobečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty