Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte někdo prosím tip na nějaký super welness? Asi není důležitý kde, cena taky nerozhoduje. Určitě musí mít vnitřní bazén, nějaká sauna, vířivka, masáže, nic víc není potřeba. Samozřejmě jsem takové ty nejprofláklejší TOPovky projela, jde mi o to, zda někdo nemá nějaký méně znám tip na něco opravdu pěkného.
Resort sv. Kateřiny
Glamping v Brdech ( Colony Glamping)
Nebo klasika Hotel Sen v Senohrabech
@Svetluska55 Moc děkuji, ty Senohraby vypadají super. Glamping spíše ne, sama bych klidně jela, ale je to dárek a mám tušení, že uspěji jen s hotelovým ubytováním ![]()
My jsme byli loni v hotelu SLunný Dvůr v Jeseníkách a super ![]()
Případně kdyby nevadilo Slovensko tak za mě top Hotel Diplomat v Rajských Teplicích
@kamcan22 Moc děkuju, Slovensko by mohlo projít a ten hotel vypadá pěkně ![]()
@deniskaku píše: Více
Ten glamping je velice luxusnu a velice relaxacni - vlastni kupole v soukromi s veskerym vybavenim hoteloveho pokoje, u toho jen pro vas sauna, bazenek s horkou vodou, ochlazovaci jezirko, lehatka, ohniste, gril (opravdu v soukromi). Da se prikoupit plovouci snidane, cili si date snidani v bazenku..
Objeli jsme spoustu wellness, ale tohle bylo neco specialniho. Obvykle jsou vsude spousty lidi, tohle je jen vy, les a wellness ![]()
@Tichošlápek Díky za tip, to myslím splňuje představu, zařadím si do výběru
@Svetluska55 Jako vypadá to super, asi si to vydupu až příště pojedeme někam
ale teď přeci jen sháním dárek pro starší rodiče, tam asi půjdu na větší jistotu
My vyzkoušeli letos Rakousko (kousíček od hranic) a rozhodně jsme nelitovali – Falkensteiner Hotel Bad Leonfelden. Super servis, moc pěkné prostředí.
Je to sice profláklý, ale super, Maximus v Brně. https://www.infinit.cz/?…