Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobre dopoledne, sháním věci na vánoce a potřebuji poradit.. Ráda bych e-shop typu Alza, kde je velký výběr a od všeho něco (chápeme, kvůli poštovnýmu a taky pohodlnosti
) poradite mi? Děkuji
@Cenarius píše:
Jsi nikdy v životě neviděla heureka.cz?
S Heurekou snad několik obchodů právě tohohle typu (včetně Alzy) ani nespolupracuje, jak je tam má najít?
kukacka.cz tam je vsehochut. Zalezi, co potrebujes sehnat, nebo darky.cz akorat tam neni elektro tolik. Mozna jsem neporadila, mozna poradila, nevim. ![]()
Edit: Ja takove eshopy hledam tak, ze tu vec, kterou nejvic shanim si vyheurekuji (popr. zbozi.cz, tam to dava uplne jine a mnohdy i levnejsi veci nez heureka) a proklikam ty obchody, co krom me veci nabizi. Vetsinou jsem diky tomu prave narazila na eshop, kde jsem sehnala skoro vse. ![]()
@Capricorn61 dekuju na kukacku se podívám
já si nic vyheurekovat nemůžu, protoze nevím co hledám, chtěla jsem právě e shop kde je všeho chuť abych mohla sehnat od všeho něco
dekuju
@MrsNorris píše:
S Heurekou snad několik obchodů právě tohohle typu (včetně Alzy) ani nespolupracuje, jak je tam má najít?
No jen Alza, jelikož si to jako největší e-shop může dovolit. A pak malé, které na to nemají peníze.
@Adelka08 píše:
@Capricorn61 dekuju na kukacku se podívámjá si nic vyheurekovat nemůžu, protoze nevím co hledám, chtěla jsem právě e shop kde je všeho chuť abych mohla sehnat od všeho něco
dekuju
Nerozumím tvým myšlenkovým pochodům. Heureka má úplně stejné kategorie jak velké e-shopy a i víc. Takže na heurece to hledat nemůžeš protože nevíš a v úplně stejným systému na velkým e-shopu to najdeš? ![]()
@Cenarius píše:
Nerozumím tvým myšlenkovým pochodům. Heureka má úplně stejné kategorie jak velké e-shopy a i víc. Takže na heurece to hledat nemůžeš protože nevíš a v úplně stejným systému na velkým e-shopu to najdeš?
Tak tak
, maji tam prave primo kategorie jako - darky pro muze, pro zeny, pro deti atd. Taky jsem se tak divala na inspirace. 🙂
@Cenarius píše:
No jen Alza, jelikož si to jako největší e-shop může dovolit. A pak malé, které na to nemají peníze.
Já mám letos třetinu dárků ve dvou balících z Amazonu a něco mi říká, že ten si taky nevyheurékuju.
Ale beru, že to není eshop. ![]()
@Cenarius já nechapu proč jste hned tak v opozici, já s heurekou zkušenosti nemám, tak bych prosila trochu v klidu, ano. Já nevím jak to tam chodí, ted si vše hledám. Šlo mi o to, že bych ráda narazila na jeden velký eShop kde je x kategorii, abych tam toho nakoupila co nejvíc a přišlo mi to v jednom balíku, s jedním poštovným. Nevím proč hned zas tak útočně ![]()
@Markytka14 píše:
Mall.cz
Oni mají dnes většinu věcí v partnerském prodeji.
Takže asi neklapne ta idea jednoho poštovného a jednoho balíku.
Tak záleží co hodlas kupovat. Já třeba ráda nakupuju i přes lidlshop, hlavně treba oblečení pro děti, mají hezké dřevěné hračky, věci na sport, nářadí, teď sem tam brala nějaké ložní prádlo, apod. Ale jinak nějaký e-shop kde mají všechno neznám, já si prostě dárky naplánuju a pak objednávám víc věcí najednou, třeba knížky vezmu z knižního klubu, tam mají i nějaké dekorace, kalendáře, hry atak. Ale vybrat komplet dárky z jednoho místa bych nezvládla
spis to chce sledovat akce, když mají třeba poštovné zdarma.
@Kriss Tina já vim ze se mi asi nepostesti všechno
ale co nejvíc z jednoho e shopů bych chtěla no, loni jsem x věci kupovala z bestdarky.cz tam právě bylo taky od všeho něco, tak jsem myslela ze mi tu někdo něco podobného poradi
ale lidlshop me nenapadlo, mrknu taky, dekuju ![]()
@MrsNorris píše:
Já mám letos třetinu dárků ve dvou balících z Amazonu a něco mi říká, že ten si taky nevyheurékuju.
Ale beru, že to není eshop.
A co by to bylo? Jen je asi mimo hledat na českém srovnavaci zahraniční eshopy.