Tipy na vánoční dárky pro děti za pár korun

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
9.12.13 20:31

Já jsem vyráběla rybičky z pěnovky a prut s magnetem, náklady skoro nulový a malýho to fakt baví. Když by tě to zajímala tak napiš do SZ a pošlu bližší popis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.12.13 20:31

Jak jsou starý - u nás od roka a půl byla dost v kurzu stavebnice žako ( velký pytel v hračkářství za 400 kč :think: ) je velká nespolknou jí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.12.13 20:32

Uplne uprimne-detem je to sumak, budou nadseny ze svetylek na stromku/vetvi, budou holit ozdoby a bude jim uplne ukradene, jestli dostanou hracky nebo nee. Kazdymu bych koupila 1 auticko a dohromady treba pastelky a Vanoce si udelala, az se manzel v praci zavehne a zlepsi se ekonomicka situace. Deti i budou zase o kousek vetsi a hracky si spis uziji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 20:32

@Ter85 Díky,no takovýhle věci už mají a nehrajou si s tim, jedině s těma kostkama, občas s míčema. Já si nějak nedovedu představit jak bych je uhlídala aby to nesnědli, myslím tu modelínu, oni nemají žádnou trpělivost, všechno chtějí hned a oba.

• Citovat
  • Upravit
2608
9.12.13 20:33

Anonymni- a nepodcenujes je trochu? Modelina je pro decka zabavna a kdyby ji teda nehodou do pusiny davali, tak stejne zjisti, ze to neni dobre…muzes k ni pouzit vykrajovacky na cukrovi, spejle, koupit ji vic a budou blbnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.13 20:36

@Ter85 To je fakt :think: Tak oni dostanou ještě něco od babičky a dědy, takže nebudou tam mít prázdno, ale chtěla jsem pro ně aspoň drobnost od nás, no tohle je dobrej nápad s těma pastelkama, autíčka mají, takže budu muset ještě něco jinýho vymyslet.

• Citovat
  • Upravit
4784
9.12.13 20:36

http://www.brydova.cz/…ina-pro-deti- a co jim tu modelínu vyrobit…tu můžou i ochutnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44210
9.12.13 20:38

Tak já bych raději koupila použité kvalitní hračky z bazaru, např. Lamaze, Fisher Price, než levné noname napodobeniny nebo věci ze stánku. Fisher Price se dají umýt savem, Lamaze a jim podobné občas peru v pračce, nevidím v tom problém.
Dcera má 18 měsíců a teď má nejoblíbenější dřevěné puzzle - zvířátka s úchytkami, která se vytahují a dávají zpět, máme asi 5 druhů, má to po starších dětech, ale něco jsme i dostali, taky použité..Potom dřevěné pexeso, zajímají ji hlavně ty obrázky, máme počasí, dřevěné domino ovoce a zeleninu a zvířátka, taky hlavně prohlíží zatím obrázky. Dřevěná skládačka oblékací medvídek, mění hlavičku, tričko a kalhoty a potom puzzle obrázky o 6 dílech..Dále je velmi oblíbená klasická kostka, kde se vhazují tvary, kuželky a dřevěné kostičky a taky dřevěné kostky, kde se skládá obrázek.
Potom ráda maluje, takže tlusté trojhranné pastelky a blog, maluje pod dozorem i na magnetickou tabulku starších dětí.

Upřímně, za stovku nic moc kvalitního a nového nekoupíš. Jedině použité značkové věci. Já jsem dcerce koupila za sto padesát použitou hrazdičku z bazárku, v půlroce na minulé Vánoce, Chicco, doma jsem omyla savovým roztokem.
Já bych se toho nebála a prohlédla bych bazary. Ta nejmladší dcerka je třetí a něco pod tím stromečkem mít musí..Koupila jsem jí uklízecí sadu a vysavač, který bude vrčet a blikat. Dohromady asi za 300.

Já to zase tak nehrotím, dcerka normálně už přehrabuje a hraje si i s hračkami starších dětí - gumová zvířátka, barbíny, poníci, autíčka angličáky, vláčkodráha..
Třeba ty poníci starší dcery - dostala je vloni na Vánoce, za 300 i s poštovným jsem sehnala 13 poníků, z toho bylo 6 originálních My little ponny, většina byla větších. Byl to ten nejkrásnější a zároveň levný vánoční dárek..Letos jsem tak sehnala dvě mořské panny, jedna originální Barbie, druhá s palácem a příslušenstvím, dohromady za 250Kč..Ty bazárky bych tak nezatracovala.

Teď jsem si vzpomněla, že měli akce na dětské hračky pro ten věk i v Lidlu. Já jsem tam pro dceru brala dřevěné 3D puzzle zvířátka - staví se do prostoru..Měli tam toho víc(např. vláček s kostičkami, dřevěné skládačky, aktivní dřevěná kostka s labyrintem navrchu), ale víc nic jsem nebrala, protože my už pro ni vše máme..Tak možná sledovat nějakou akci ještě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066

Ja tedy kazdou korunku nepocitam, ale 14m dceri kupuju veci prevazne pres MMB, co se da umyt, by nemel byt problem. Ted pod stromecek dostane drahu s auticky od Fisher price (prisla me asi na 190 Kc) a stavebnici geomag (ta me prisla asi na 250 Kc). Tak nejak mi prijde, ze kvalitni hracky jsou i po detech jako nove, a co je omyvatelne, klido koupim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
@Anonymní píše:
@andatko Díky no to by si s tim asi nemohli ještě hrát, asi by to strkali do pusy.

Ve 20mes? To uz snad ne, ne? Ale ten bazen s kulickama je super
Napad. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Lucík 25 Díky, super tip :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.13 20:41

@andatko Tak když jim pořád ještě rostou zuby tak tam strčej všechno, dvojčata se nedaj uhlídat jako když má člověk děti po jednom, to se prostě nedá.

• Citovat
  • Upravit
2960
9.12.13 20:43

@Jana206 @Aliik super napad ty bazary. Da se to vyprat nebo i hodit do mycky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
9.12.13 20:43
@Anonymní píše:
@Lucík 25 Díky, super tip :potlesk:

není zač :) mám jí v plánu až bude prcek větší.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ještě tohle by mohlo být fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 20:44

Tak rozmyslam, co dostane moja 15 mesacna pod stromcek… porcelanovu babiku z levnych knih za dvacku, elektronicky klavir od vietnamca za stovku… mala za 50 korun z potravin, a aj to hralo, taka ta hracka pribalena k cukrovym cukrikom. Cukriky som vyhodila, a ten klavirik vsade so sebou nosila a pustala, az kym ho nerozmlatila na padrt… Co ja vlastne pre nu este mam okrem pyzama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný