Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem vyráběla rybičky z pěnovky a prut s magnetem, náklady skoro nulový a malýho to fakt baví. Když by tě to zajímala tak napiš do SZ a pošlu bližší popis
Jak jsou starý - u nás od roka a půl byla dost v kurzu stavebnice žako ( velký pytel v hračkářství za 400 kč
) je velká nespolknou jí..
Uplne uprimne-detem je to sumak, budou nadseny ze svetylek na stromku/vetvi, budou holit ozdoby a bude jim uplne ukradene, jestli dostanou hracky nebo nee. Kazdymu bych koupila 1 auticko a dohromady treba pastelky a Vanoce si udelala, az se manzel v praci zavehne a zlepsi se ekonomicka situace. Deti i budou zase o kousek vetsi a hracky si spis uziji. ![]()
@Ter85 Díky,no takovýhle věci už mají a nehrajou si s tim, jedině s těma kostkama, občas s míčema. Já si nějak nedovedu představit jak bych je uhlídala aby to nesnědli, myslím tu modelínu, oni nemají žádnou trpělivost, všechno chtějí hned a oba.
Anonymni- a nepodcenujes je trochu? Modelina je pro decka zabavna a kdyby ji teda nehodou do pusiny davali, tak stejne zjisti, ze to neni dobre…muzes k ni pouzit vykrajovacky na cukrovi, spejle, koupit ji vic a budou blbnout…
@Ter85 To je fakt
Tak oni dostanou ještě něco od babičky a dědy, takže nebudou tam mít prázdno, ale chtěla jsem pro ně aspoň drobnost od nás, no tohle je dobrej nápad s těma pastelkama, autíčka mají, takže budu muset ještě něco jinýho vymyslet.
http://www.brydova.cz/…ina-pro-deti- a co jim tu modelínu vyrobit…tu můžou i ochutnat ![]()
Tak já bych raději koupila použité kvalitní hračky z bazaru, např. Lamaze, Fisher Price, než levné noname napodobeniny nebo věci ze stánku. Fisher Price se dají umýt savem, Lamaze a jim podobné občas peru v pračce, nevidím v tom problém.
Dcera má 18 měsíců a teď má nejoblíbenější dřevěné puzzle - zvířátka s úchytkami, která se vytahují a dávají zpět, máme asi 5 druhů, má to po starších dětech, ale něco jsme i dostali, taky použité..Potom dřevěné pexeso, zajímají ji hlavně ty obrázky, máme počasí, dřevěné domino ovoce a zeleninu a zvířátka, taky hlavně prohlíží zatím obrázky. Dřevěná skládačka oblékací medvídek, mění hlavičku, tričko a kalhoty a potom puzzle obrázky o 6 dílech..Dále je velmi oblíbená klasická kostka, kde se vhazují tvary, kuželky a dřevěné kostičky a taky dřevěné kostky, kde se skládá obrázek.
Potom ráda maluje, takže tlusté trojhranné pastelky a blog, maluje pod dozorem i na magnetickou tabulku starších dětí.
Upřímně, za stovku nic moc kvalitního a nového nekoupíš. Jedině použité značkové věci. Já jsem dcerce koupila za sto padesát použitou hrazdičku z bazárku, v půlroce na minulé Vánoce, Chicco, doma jsem omyla savovým roztokem.
Já bych se toho nebála a prohlédla bych bazary. Ta nejmladší dcerka je třetí a něco pod tím stromečkem mít musí..Koupila jsem jí uklízecí sadu a vysavač, který bude vrčet a blikat. Dohromady asi za 300.
Já to zase tak nehrotím, dcerka normálně už přehrabuje a hraje si i s hračkami starších dětí - gumová zvířátka, barbíny, poníci, autíčka angličáky, vláčkodráha..
Třeba ty poníci starší dcery - dostala je vloni na Vánoce, za 300 i s poštovným jsem sehnala 13 poníků, z toho bylo 6 originálních My little ponny, většina byla větších. Byl to ten nejkrásnější a zároveň levný vánoční dárek..Letos jsem tak sehnala dvě mořské panny, jedna originální Barbie, druhá s palácem a příslušenstvím, dohromady za 250Kč..Ty bazárky bych tak nezatracovala.
Teď jsem si vzpomněla, že měli akce na dětské hračky pro ten věk i v Lidlu. Já jsem tam pro dceru brala dřevěné 3D puzzle zvířátka - staví se do prostoru..Měli tam toho víc(např. vláček s kostičkami, dřevěné skládačky, aktivní dřevěná kostka s labyrintem navrchu), ale víc nic jsem nebrala, protože my už pro ni vše máme..Tak možná sledovat nějakou akci ještě tam.
Ja tedy kazdou korunku nepocitam, ale 14m dceri kupuju veci prevazne pres MMB, co se da umyt, by nemel byt problem. Ted pod stromecek dostane drahu s auticky od Fisher price (prisla me asi na 190 Kc) a stavebnici geomag (ta me prisla asi na 250 Kc). Tak nejak mi prijde, ze kvalitni hracky jsou i po detech jako nove, a co je omyvatelne, klido koupim ![]()
@Anonymní píše:
@andatko Díky no to by si s tim asi nemohli ještě hrát, asi by to strkali do pusy.
Ve 20mes? To uz snad ne, ne? Ale ten bazen s kulickama je super
Napad. ![]()
@andatko Tak když jim pořád ještě rostou zuby tak tam strčej všechno, dvojčata se nedaj uhlídat jako když má člověk děti po jednom, to se prostě nedá.
@Anonymní píše:
@Lucík 25 Díky, super tip
není zač
mám jí v plánu až bude prcek větší.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ještě tohle by mohlo být fajn ![]()
Tak rozmyslam, co dostane moja 15 mesacna pod stromcek… porcelanovu babiku z levnych knih za dvacku, elektronicky klavir od vietnamca za stovku… mala za 50 korun z potravin, a aj to hralo, taka ta hracka pribalena k cukrovym cukrikom. Cukriky som vyhodila, a ten klavirik vsade so sebou nosila a pustala, az kym ho nerozmlatila na padrt… Co ja vlastne pre nu este mam okrem pyzama ![]()