Tlak v břichu?

Anonymní
7.9.15 10:40

Tlak v břichu?

Ahoj, potrebovala bych radu, byla jsem nedavno na gynde a pri prohlidce jsem s sebou jakoby skubla, kdyz mi doktor prohlizel levou stranu bricha, nevim presne asi v oblasti vajecniku. Zeptal se, jestli me to boli, jenze ja rekla, ze ne byl to spis takovy tlak, ale to mi doslo az pozdeji primo v te ordinaci ne. Delal mi pak jeste ultrazvuk (takovy ten vaginalni), protoze jsem mela kdysi cystu, ale to bylo v poradku. Pak pozdeji jsem se nad tim zamyslela a doslo mi, ze uz delsi dobu me v tom miste obcas tak jakoby pichne nebo tam citim jakoby tlak, ale vubec jsem tomu neprikladala pozornost, protoze to skoro neni citit, vubec jsem to neregistrovala. Nevite nahodou, co by to mohlo byt? Kdybych tam mela treba srust nebo nedejboze nejaky nador nebo neco, poznal by to z toho ultrazvuku? Myslite, ze muzu byt v pohode? Nebo si tam mam radsi znova skocit a probrat to s nim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
7.9.15 11:00

Mám to taky, už od těhotenství, ale vzhledem k tomu, že to doktor neřeší, taky to nehrotím…žádná bolest to není, jen tam občas píchne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí