Tlak v břise, nafouklé břicho a časté močení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.24 15:26
@Anonymní píše:
Budu myslet na to, abych ten svůj přístup přehodnotila. Díky za názor!

Dej vědět, jak jsi dopadla 🍀 🍀 🍀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.24 21:12

Tak já dnes byla u obvodní doktorky na preventivce a mám zadanku na sono břicha, tak za 2 týdny budu možná chytřejší. Pak bych případně pokračovala na gyndu.
Chvíli se mi to zdá lepší, ale třeba dnes večer jsem tak nafouklá, že mám pocit, že odletím jak balón :roll: Až mě v břiše různě píchá. Tak uvidíme, no.
Co mě tedy nepotěšilo, že ohledně rozestupu břišních svalů a možné brániční kýle mi dr jen po prohmatani břicha řekla, že ano, že rozestup tam je, ale s tím, že mi nepomůže. Že musím googlit a najít si placenou fyzioterapii. Ani mi neumí doporučit. Plus cvičení na posilování středu těla (to vím, že potřebuju, jen se třemi dětmi a špatnou imunitou, kdy jsem věčně nemocná, jsem se k tomu prostě zatím nedostala).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.24 05:55
@Anonymní píše:
Tak já dnes byla u obvodní doktorky na preventivce a mám zadanku na sono břicha, tak za 2 týdny budu možná chytřejší. Pak bych případně pokračovala na gyndu.
Chvíli se mi to zdá lepší, ale třeba dnes večer jsem tak nafouklá, že mám pocit, že odletím jak balón :roll: Až mě v břiše různě píchá. Tak uvidíme, no.
Co mě tedy nepotěšilo, že ohledně rozestupu břišních svalů a možné brániční kýle mi dr jen po prohmatani břicha řekla, že ano, že rozestup tam je, ale s tím, že mi nepomůže. Že musím googlit a najít si placenou fyzioterapii. Ani mi neumí doporučit. Plus cvičení na posilování středu těla (to vím, že potřebuju, jen se třemi dětmi a špatnou imunitou, kdy jsem věčně nemocná, jsem se k tomu prostě zatím nedostala).

Ten rozestup mam take. Rehabilitace ma smysl kratce po porodi, ja na to byla lina a bolava, resila jsem jinou bolavou vec (vyhrezly konecnik po porodu). Ale ten rozestup nedela zadne problemy, jen to blbe vypada, kdyz se na to clovek soustredi. Sono az za 14dni? To je uroven. Tady se dela hned, clovek si vysedi frontu. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.24 08:20

U nás mi dali na sono termín začátkem května :mrgreen: Tak jsem obvolávala okolní zdrav. zařízení a tohle beru jako úspěch :palec:
Rozestup asi nevadi, ale vypadá to blbě, no. Brániční kýla už by vadit mohla. Ale naše zdravotnictví to holt neřeší. Chtěla jsem být víckrát těhotná, tak si za to můžu sama a hezky si to budu platit :zed:

Příspěvek upraven 07.03.24 v 08:21

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.24 08:20

A díky za podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.24 20:46

Tak jsem dnes byla na gyndě, dr mi udělala důkladný vaginální ultrazvuk a vše v pořádku. Krev na markery mi rozmluvila, ale prý abych měla jistotu, můžu přijít za 3 měsíce znovu na ultrazvuk. A doporučila mi nabrat krev na genetiku BRCA.
Jsem hned klidnější, samozřejmě jsem četla nějaké příběhy na netu a akorát jsem se vystresovala :roll:
Tak ještě příští týden mě čeká ultrazvuk břicha a pokud bude taky vše v pořádku, asi mám nadýmání ze stresu a větší břicho, že jsem přibrala :oops:
Ale jsem ráda, že jsem se raději všude objednala, cítím prostě s malými dětmi mnohem větší zodpovědnost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.24 21:09

Tak jen píšu, jak to u mě dopadlo. Na ultrazvuku břicha vše ok, zato přišly výsledky z gyndy s mám zánět (neměla jsem žádné gyn. problemy, ale prý to může být i bez nich) a také mi našli bakterie v moči, takže jsem vyfasovala antibiotika na močové cesty a vaginální tablety od gyndařky a doufám, že ty problémy se tím vyřeší a budu moct být ráda, že to nebylo nic vážného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.24 06:25

Tak parada :palec: je fakt, ze nekdy ty priznaky nejsou ucebnicove. Ja mela jednou zanet mocaku, hrozna bolest podbrisku, skiro jsem chodila v predklonu, napadalo mne vse mozne i atypicky ulozeny apendix, divertikulitida apod. A byl to jen zanet mocaku, ktery jsem v životě nemela, zadne paleni, rezani, horecky, caste moceni, nic, jen ta bolest.

Tak preji hezky den a at jsi brzy bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.24 15:36

Díky 🌷

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení