Zdravím ženy
Celý večer mám takový divný pocit v podbřišku, jakoby mne tlačilo nad stydkou kostí Asi půl hodiny mne bolelo v podbřišku, jako bych měla dostat ms, pak půl hodiny klid a teď už to 5 minut bolí zase Podle doktora, který mi dělal kontrolu ve středu to na porod ještě nevypadá, mimču se daří dobře a dle zkušeností s prvním těhotenstvím u dcery vím, jak jsou strašně příjemní na pohotovosti, takže tu jen v krajním případě Měla jste to některá taky tak á byl to třeba blížící se porod? Nebo nevíte některá co to může být? S dcerou jsem měla jen poslíčky a tohle jsem nezažila, jsem 36tt děkuji a hezký večer
Zdravím ženy
Asi půl hodiny mne bolelo v podbřišku, jako bych měla dostat ms, pak půl hodiny klid a teď už to 5 minut bolí zase
Podle doktora, který mi dělal kontrolu ve středu to na porod ještě nevypadá, mimču se daří dobře a dle zkušeností s prvním těhotenstvím u dcery vím, jak jsou strašně příjemní na pohotovosti, takže tu jen v krajním případě
Měla jste to některá taky tak á byl to třeba blížící se porod? Nebo nevíte některá co to může být? S dcerou jsem měla jen poslíčky a tohle jsem nezažila, jsem 36tt
děkuji a hezký večer 
Celý večer mám takový divný pocit v podbřišku, jakoby mne tlačilo nad stydkou kostí