Tloustnutí po hubnoucích prášcích

27.5.24 13:29

tloustnutí po hubnoucích prášcích

Ahoj holky,
jelikož se mi nedaří sem přihlásit pod starým nickem, musela jsem se znovu zaregistrovat :zed:
Ale k mému dotazu…před časem jsme podstoupili IVF, bohužel teda neúspěšně, a jediné, co mi zůstalo po hormonální stimulaci je asi 15kg navíc. Hlavně na břiše! :roll: I když jím zdravě a hodně se hýbu, cvičím 3× týdně HIIT, denně chodím se psem do lesa, práce na zahradě, kila se mě ne a ne pustit. Jen upřesním, že zdravá strava je u mě zakořeněná už spoustu let, to jen aby o nevypadalo, že jsem začala jíst zeleninu před týdnem a čekám zázraky :mrgreen:
No a jelikož se kila prostě nehýbou, tak jsem si asi před měsícem koupila Lipoxal, jako že by to mohl trochu rozhýbat. A ano, rozhýbal, mám skoro dalších 5kg navíc :pocitac: A přijde mi, že to na břiše snad ani není tuk, že to je jak voda, prostě hnus. Tak se vás chci zeptat, nemáte někdo s pilulema na hubnutí podobnou zkušenost?
Už jsem je teda vyřadila, tak budu doufat, že půjdou kila dolů… a pokud ne, tak si chci nechat udělat testy na štítnou žlázu, jestli se nějak hormony díky ivf nerozbláznily, protože jinak už nevím. Vždycky, když jsem měla potřebu shodit 2-3kila, tak to bylo během měsíce dole. A teď nic, teda ještě horší, než na začátku a jsem z toho už hodně zoufalá, léto za dveřa a já jsem jak vorvaň na životním maximu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3768
27.5.24 13:38

Ahojky, to vypadá na tu štítnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24734
27.5.24 13:39

Endokrinologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
27.5.24 14:08
@gingerka253 píše: Více

Nech si zkontrolovat hormony, bez toho nikdo nezhoubné (s výjimkou těch, co si to poctivě vyžrali), ona to ani nemusí být štítná žláza, ale prostě jakákoli disbalance se může projevit v tom, že kyneš. Tipuju kortizol. A chce to řešit co nejdřív, primárně aspoň zastavit přibírání. Hlavně to neřešit na vlastní pěst, třeba přerušovaným půstem, nebo si ten metabolismus odděláš úplně (byť u zdravého to je bez rizika).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.24 14:43

@Rosebery @lucad77 @bloklimiucet tak to je jednohlasné 8) Díky za názor. Dám tomu ještě tenhle týden, objednám se na pondělí na krev a budu doufat, že se to brzy dá zase do normálu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí