Tmavě modré šaty pro svědkyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
26.4.16 13:24

Pridavam se k nazoru, ze saty jsou krasne oboje, ale Bonprix radeji nebrat. co jsem slysela, tak vsichni ty veci vraceli, ze ve skutenosti to vypadalo o dost hur. oni to snad foti nasite z jinych materialu nez potom fakt vyrobi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 13:24

@Kotatko03
Bohužel, všechny Orsay v mé blízkosti jsem obvolala a buď je nemají vůbec, nebo jen malé velikosti :(
@Mexie Děkuju za tip :)
@Niky2 Koukala jsem se, ale potřebuji 40 nebo 42 :?
@Mexie Byly opravdu stejné? To by bylo super, i na internetu mají dobré recenze.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
26.4.16 13:26
  • Citovat
  • Upravit
3230
26.4.16 14:32
@Anonymní píše:
@Kotatko03
Bohužel, všechny Orsay v mé blízkosti jsem obvolala a buď je nemají vůbec, nebo jen malé velikosti :(
@Mexie Děkuju za tip :)
@Niky2 Koukala jsem se, ale potřebuji 40 nebo 42 :?
@Mexie Byly opravdu stejné? To by bylo super, i na internetu mají dobré recenze.

Když mi napíšeš do zprávy tak Ti pošlu fotku kamarádky jak je má na sobě :) veřejně to dávat nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.6.20 19:23

Dobrý den, potřebuji poradit, jsem pozvaná na svatbu, mám úplně ty stejné šaty z orasay
jako na obrázku co hledala paní v prvním dotazu (tmavěmodrá krajka). Potřebuji radu ohledně lodiček, psaníčko mám stejné (tmavěmodré) jako šaty, kamarádka mi radila lodičky v barvě sytě růžové, že to šaty rozsvítí, ale nevím, není to moc velká divočina? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
16.6.20 07:02

Syte ruzove bych si ja osobne nevzala vubec :lol: na svatbu byxh volila decentní boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák