Tmavě modré šaty pro svědkyni

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.4.16 12:44

Tmavě modré šaty pro svědkyni

V létě půjdu na svatbu jako svědkyně kamarádky a potřebovala bych poradit s výběrem šatů. Svatba je laděná do modra, družičky budou ve světlejších šatech a já bych kvůli odlišení měla přijít v tmavě modré. Zamilovala jsem si šaty z Orsay, ty na prvním obrázku, ale zdá se, že už nejsou k dostání, takže sháním nějakou alternativu. Našla jsem šaty na Bonprix, sice se mi líbí, ikdyž ne tolik, jako ty z Orsay, ale nevím, zda jsou pro svědkyni vhodné, co myslíte? Měla bych je až ke kolenům, ne jako modelka na obrázku, jsem malá.
Svatba je taková klasická, obyčejná, v kostele a poté na vesnici v kulturním domě, není teda zapotřebí mít žádné extra róby.
Případně bych moc ocenila tip na jiné podobné šaty, co nejpodobnější těm z Orsay, přinejhorším i světleji modré nebo fialové.
Moc vám děkuji a píšu jako anonym, podle popisu svatby bych mohla být pro mé blízké rozpoznatelná, což nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.4.16 12:45

Fotky šatů

• Citovat
  • Upravit
2398
26.4.16 12:48

Šaty jsou nádherné.

Já byla taky za svědkyni. Měla jsem doma krásné černé šaty, říkala jsem si, že nejsou na svatbu vhodné. KOupila jsem si vínově-červené (až tak se mi nelíbily), no a všechny ženské (kromě mamin) měly šaty černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 12:50

@danik
Které z nich myslíš?

• Citovat
  • Upravit
424
26.4.16 12:50

Zvlášť ty první jsou nádherné, na svatbu v modré bych do nich určitě šla. Bohužel nemám tip, kde takové sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.16 12:54

@Lotuska
Jsou, ale jak jsem psala, bohužel je asi neseženu. Myslíš, že by mohly být i ty druhé?

• Citovat
  • Upravit
9658
26.4.16 12:58
@Anonymní píše:
Fotky šatů

ty první mi přijdou pěkné, ty další dvoje už takové strašně obyčejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
26.4.16 12:59

Mě přijdou dosti podobné, myslím, že pokud jsi ještě k tomu malá a budeš je mít ke kolenům, že to bude vypadat moc pěkně.. :) Zkus je na sebe obléct až je budeš mít a poslat fotku nevěstě ke „Schválení“ :-) Ale mě se tedy líbí, sice ty první jsou úplně nádherné, ale ty druhé jsou dosti podobné :)

• Citovat
  • Upravit
3230
26.4.16 13:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.4.16 13:01
@Anonymní píše:
Fotky šatů

Vážně už v Orsay nejsou? Je to asi měsíc, jsem je ještě v orsay viděla (i ve vícero velikostech :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
26.4.16 13:03

Šaty jsou pěkné, pro svědkyni určitě vhodné, ale varuji před koupí u Bonprix! - na fotce vypadají jejich kousky vždy hezky, ale poštou přijde povětšinou průsvitný nekvalitní nepasující hadr - navíc termín na vrácení/výměnu zrovna u bonprix může být přímo vražedný, jsou proslulí i tím, že objednané zboží nemají, tak pošlou jako kompenzaci naprosto stylově nekorespondující šunt (tohle se stalo i mě - naštěstí jen u tepláků, úplně jiný střih, jakési nevkusné kytky namísto tmavě šedé taplákoviny, no vracela jsem a už nikdy tam neobjednám :roll:, a bývalé kolegyni se tohle stalo právě u šatů na svatbu kamarádky :? )
co takhle obejít pár salonů a něco jen půjčit? :think: poradí, vyzkoušíš a prohlédneš si osobně, upraví i délku nebo pas, přece jen tě uvidí široké okolí a rodina a budeš jako svědek na hooodně fotkách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.4.16 13:04

Orsay krásné :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3483
26.4.16 13:08

Šaty jsou krásné, zvláště ty první. Pokud už nejsou, zkusila bych asi Zoot, raději než Bonprix, u Bonprixu mám také zkušenost, že oblečení vypadá často hezky jen na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.4.16 13:13

A jakou mas velikost? Ve vel.34, 36, 38 si je muzes objednat pres internet.Ale to jsi asi koukala, vid? :think:
Taky bych radsi volila Zoot, i s ohledem na moznost objednani nekolika moznosti, zaplaceni jen toho, co chces a s ohledem na bezproblemoveho vraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
26.4.16 13:17

Jinak kamarádka má ty z bonprixu, ale v červené barvě. Měla je na svatbu. Já bonprixu taky moc nevěřím a občas vracím, ale Lenča mi řekla, že si vždycky přečte nejdřív recenze a tam píšou zda brát či ne :) a hleděla jsem, že jsou opravdu krásné :) ale zkusila bych se mrknout raději v kamenných obchodech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák