Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Šaty jsou nádherné.
Já byla taky za svědkyni. Měla jsem doma krásné černé šaty, říkala jsem si, že nejsou na svatbu vhodné. KOupila jsem si vínově-červené (až tak se mi nelíbily), no a všechny ženské (kromě mamin) měly šaty černé.
Zvlášť ty první jsou nádherné, na svatbu v modré bych do nich určitě šla. Bohužel nemám tip, kde takové sehnat.
@Lotuska
Jsou, ale jak jsem psala, bohužel je asi neseženu. Myslíš, že by mohly být i ty druhé?
@Anonymní píše:
Fotky šatů
ty první mi přijdou pěkné, ty další dvoje už takové strašně obyčejné
Mě přijdou dosti podobné, myslím, že pokud jsi ještě k tomu malá a budeš je mít ke kolenům, že to bude vypadat moc pěkně..
Zkus je na sebe obléct až je budeš mít a poslat fotku nevěstě ke „Schválení“
Ale mě se tedy líbí, sice ty první jsou úplně nádherné, ale ty druhé jsou dosti podobné ![]()
@Anonymní píše:
Fotky šatů
Vážně už v Orsay nejsou? Je to asi měsíc, jsem je ještě v orsay viděla (i ve vícero velikostech
)
Šaty jsou pěkné, pro svědkyni určitě vhodné, ale varuji před koupí u Bonprix! - na fotce vypadají jejich kousky vždy hezky, ale poštou přijde povětšinou průsvitný nekvalitní nepasující hadr - navíc termín na vrácení/výměnu zrovna u bonprix může být přímo vražedný, jsou proslulí i tím, že objednané zboží nemají, tak pošlou jako kompenzaci naprosto stylově nekorespondující šunt (tohle se stalo i mě - naštěstí jen u tepláků, úplně jiný střih, jakési nevkusné kytky namísto tmavě šedé taplákoviny, no vracela jsem a už nikdy tam neobjednám
, a bývalé kolegyni se tohle stalo právě u šatů na svatbu kamarádky
)
co takhle obejít pár salonů a něco jen půjčit?
poradí, vyzkoušíš a prohlédneš si osobně, upraví i délku nebo pas, přece jen tě uvidí široké okolí a rodina a budeš jako svědek na hooodně fotkách!
Šaty jsou krásné, zvláště ty první. Pokud už nejsou, zkusila bych asi Zoot, raději než Bonprix, u Bonprixu mám také zkušenost, že oblečení vypadá často hezky jen na fotce.
A jakou mas velikost? Ve vel.34, 36, 38 si je muzes objednat pres internet.Ale to jsi asi koukala, vid? ![]()
Taky bych radsi volila Zoot, i s ohledem na moznost objednani nekolika moznosti, zaplaceni jen toho, co chces a s ohledem na bezproblemoveho vraceni.
Jinak kamarádka má ty z bonprixu, ale v červené barvě. Měla je na svatbu. Já bonprixu taky moc nevěřím a občas vracím, ale Lenča mi řekla, že si vždycky přečte nejdřív recenze a tam píšou zda brát či ne
a hleděla jsem, že jsou opravdu krásné
ale zkusila bych se mrknout raději v kamenných obchodech ![]()
V létě půjdu na svatbu jako svědkyně kamarádky a potřebovala bych poradit s výběrem šatů. Svatba je laděná do modra, družičky budou ve světlejších šatech a já bych kvůli odlišení měla přijít v tmavě modré. Zamilovala jsem si šaty z Orsay, ty na prvním obrázku, ale zdá se, že už nejsou k dostání, takže sháním nějakou alternativu. Našla jsem šaty na Bonprix, sice se mi líbí, ikdyž ne tolik, jako ty z Orsay, ale nevím, zda jsou pro svědkyni vhodné, co myslíte? Měla bych je až ke kolenům, ne jako modelka na obrázku, jsem malá.
Svatba je taková klasická, obyčejná, v kostele a poté na vesnici v kulturním domě, není teda zapotřebí mít žádné extra róby.
Případně bych moc ocenila tip na jiné podobné šaty, co nejpodobnější těm z Orsay, přinejhorším i světleji modré nebo fialové.
Moc vám děkuji a píšu jako anonym, podle popisu svatby bych mohla být pro mé blízké rozpoznatelná, což nechci.