Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lenka.813 Muzes to zkusit, ale asi se ti vysmeji. Proste nektere veci smrdi, no, co cekat od levnych umelohmotnych plinek.
@Lenka.813 píše:
Holky, blbá otázka ale štve mě jedna věc.
Koupila sem na zkoušku pleny v kauflandu, že je zkusim když sou tak levnýa řikala sem si ok když malýmu nebudou dělat opruzeniny tak je spotřebuju ikdyž to nebude kdoví co ale ty pleny tak hrozně smrděj jako plastem či co, prostě to nejde a pekně mě se. e že mi tu leží tak jestli to jde vrítit z důvodu smradu, reklamovat?
Nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci. Rčení je pravdivé.
Bohužel, některé pleny smrdí dost chemikáliemi..a to že to půjdeš vyreklamovat, tak s tím si myslím neuspěješ. Budeš spíš pro smích. Nedělala bych to. A než příště koupíš jakékoliv pleny, tak bych si přečetla třeba recenze na netu. Hodně dobré jsou z alberta šmoulí, ty nesmrdí vůbec. Ale jak komu vyhovují..
@Lenka.813 vyhodit a koupit osvědčené, když to tak smrdí chemií, co by to asi udělalo s dětskou prdelkou? My jsme proto kupovali kukuřičné kikko a většinou jsme stejně používali jen látkové, protože i pampersky nám s mužem smrděly. Děti v jednorázu tak divně smrdí, nevím jestli to přišlo jen nám, ale my pak už po čuchu poznaly, že děti našich kamarádů mají jednorázový plínky.
Zkus je nechat vysmrádnout, Pamperskám taky trvalo, než jsem z nich přestala omdlívat ![]()
Ahojky ono asi všechny jednorázovky mají nějaký zápach…já vyzkoušela snad už všechny plenky…od zelených, oranžových i bílích pampers, šmloulí z Alberta, baby nappies z kauflandu, plenky z DM i Rossmanu…střídám bílé pampers, šmoulí, baby nappies…to je asi nejmenší zlo…jo a přebaluji častěji…
Jemnou vůni mají Bella Hápy, nesmrdí, ty budu příště kupovat a taky ty Albert basic jsou úplně bez zápachu, jsou tlusté, ale mě to nevadilo, malý hodne čural.
A zrovna v kaufu s reklamacema problém nedělaj, jestli máš účtenku, zkusila bych to.
Ja jsem smrdici plenky (Babylove) vracela v DM drogerii a normalne mi vratili penize.
Kaufland nevim, ale zkusit to muzes…
Eva
Pokud jde wikies, tak to mi příjdou jako nejlepší plenky… pokud smrdí, šla bych reklamovat, nejspíš špatnej balík… i když do určitý míry je vnímání zápachu individuální, co smrdělo mě a malá se po tom osypala, používaj známý a v pohodě…
V mládí jsem byla v Kauflandu na brigádě.
Kdokoli přinesl cokoli s účtenkou na informace, vrátili mu automaticky peníze. Je to jeden z „bonusů“, které Kauf nabízí.
Takže vrácený umělý vánoční stromek v lednu nebyl problém - zákazník si ho před Vánocemi koupí a po vrátí, nemusí řešit uskladnění.
Vztahovalo se to i na salámy apod.
Takže plenky by měly být naprosto v poho.
@Lenka.813 píše:
@Gosi tyhle vel. 3?
teď už používáme 4, ale jako trojkový jsme měli jinou značku jen vyjimečně a za cca 10 měsíců bez problému…