Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chystám se na nákup přes internet z Orsay. Jaké máte zkušenosti s jejich velikostmi? Jsou vám ty, co máte nejčastěji i v jiných obchodech, nebo je mají spíše menší/větší?
@levandule23 píše:
Chystám se na nákup přes internet z Orsay. Jaké máte zkušenosti s jejich velikostmi? Jsou vám ty, co máte nejčastěji i v jiných obchodech, nebo je mají spíše menší/větší?
spíše menší..
@jdukolem
Díky ![]()
@kouřící králík
Orsay mám daleko a v nejbližší době se tam určitě nedostanu, proto se ptám tady ![]()
@levandule23 mě sedla moje klasická velikost, ale taky doporučuji vyzkoušet ![]()
@kouřící králík píše:@jdukolem kozeno, tebe jsem dlouho neviděla
@levandule23 píše:
@jdukolem
Díky
@kouřící králík
Orsay mám daleko a v nejbližší době se tam určitě nedostanu, proto se ptám tady
aha, tak trochu menší,
jinak to můžeš vrátit kdekoliv v obchodě, tak nic neriskuješ
@levandule23 jinak jsem chtěla dodat, že záleží na střihu, materiálu atd. To pomáhá v rozhodování zda vzít menší, větší či klasickou svoji velikost. U džín beru větší a u střihů jde vy větší velikost nevadila ![]()
Oblečení v Orsay mi připadá spíš větší…např. kalhoty si myslím, že bych objektivně měla mít M, ale v Orsay mám vždycky S
Za me taky spis vetsi. A hlavne kalhoty. Oproti H&M napr maji vsechno vetsi. Zalezi s cim srovnavas ![]()
@levandule23 maj to menší. Takže normálně nosím M, v Orsayi L ![]()
Edit - no a teď si vyber, asi sis moc nepomohla
Já mám tedy zkušenost jen se svršky, kalhoty tam nekupuju
To se nedá takhle říct, já to beru za objektivní velikost…oproti tomu třeba CaA má hrooozně veliký věci.(teda ne ta moda pro mladý - Clockhouse), ale v té druhé musím mít všechno S, jinak plavu a jinde mívám cca 40, L…v Orsayi většinou taky 40, L, někdy ale i 38, fakt závisí na konkrétní věci a chce to zkusit