Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Poradí někdo, čím vyčistit fleky od písku ze světlých podrážek?
Příspěvek upraven 17.04.16 v 10:27
Vis co, jsou to boty pro deti na ven. Ty proste budou spinave hned. Ja bych to nechala byt. Vzdyt maji slouzit a ne abys je permanentne lestila, aby byly snehobile…
šmangote dej dítěti boty do igeliťáku, aby je náhodou neušpinil nebo neokopal…ne nereklamovala bych, pokud máš problém s bílou, nekupuj bílé boty
jako přijít do kšeftu s tím, že chci vyreklamovat boty, protože mají špinavou podrážku je hodně úlet ![]()
@lokynka @RoseK
Překvapivě to nejsou naše první bílé boty a ty se neobarvily. Ještě nějaký chytrý inteligentní komentář nebo rada nad zlato?
@Janikula píše:
@lokynka @RoseK
Překvapivě to nejsou naše první bílé boty a ty se neobarvily. Ještě nějaký chytrý inteligentní komentář nebo rada nad zlato?
jo, ještě jeden inteligentní komentář…to jako vážně myslíš, že každej kouká tvýmu dítěti na podrážky? že je tak nutně potřebuješ mít sněhobílý? jako mě osobně přijde divný už čistit podrážku, po 3 procházkách. já podrážky teda nečistím nikdy, pokud v nich není psí produkt, nebo kilo bahna ![]()
@RoseK píše:jako přijít do kšeftu s tím, že chci vyreklamovat boty, protože mají špinavou podrážku je hodně úlet
Asi tak ![]()
@Janikula zkusila si cif ( zlutej na kuchyn)? Tim myju boty ja:)
@nozu @lokynka @RoseK @slavuska1 dámy, děkuji za vaši reakci, ale nebudu tady obhajovat, proč dítěti chci vyčistit boty, zřejmě jste můj dotaz pochopily jinak, než jak byl původně položen
@Anonymní píše:
@Janikula zkusila si cif ( zlutej na kuchyn)? Tim myju boty ja:)
@kopejka
cif jsem zkusila bílý…ale děkuji za tip
@Janikula píše:
@kopejka
cif jsem zkusila bílý…ale děkuji za tip
a vzala si to kartacem nebo jen houbickou?
me pomaha dokonce na bile boty od sekani travy
@Janikula odpovím přímo na dotaz, i když jsem už odpověděla - nešla bych boty reklamovat ani náhodou…
@Janikula CIF…ten si s takovým problémem hned poradí, fakt paráda! Zrovna jsem tak čistila nějaké botičky, které měly ušmudlanou podrážku (já čistím hlavně boky, spodek neřeším, teda jen, když syn dupne do psího bobana).
@Janikula píše:
Poradí někdo, čím vyčistit fleky od písku ze světlých podrážek?Příspěvek upraven 17.04.16 v 10:27
Teda ty jsi drsná… původní dotaz je o tom, jestli bychom šly boty reklamovat, když nejde skvrna na podrážce vyčistit, a už jsi to opravila na něco úplně jiného ![]()