Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
já rodila v Krči v únoru 2013. Jsme rozhodnutá, že podruhé už do Krče nepůjdu. Porodní asistentka šílená, doktorka se skoro neukázala. Měla jsem problém, že jsem se neotvírala. Asistentka mi pořád opakovala, že to není možné, že tam přece nebudeme celý den a neustále do mě rvaly oxytocin. Problém byl v tom, že když mě od něj odpojily, tak jsem žádné kontrakce neměla. Pak se objevila asistentka, jestli nechci epidurál, chtěla jsem si to rozmyslet, ale když došla podruhé (asi za hodinu a něco), tak už bylo na něj pozdě. Dopadlo to tak, že po boji sem se otevřela, ale malá nesestoupila, takže jsem skončila na císaři. Malá byla naštěstí v pořádku a to je jediné za co jsem jim vděčná. Na JIP byly úžasné sestřičky, fakt super. Ale na oddělení byly šíléné dětské sestřičky, fakt hrůza. Ještě teď je mi z nich špatně. Člověk je obtěžoval, nekojila jsem, ale odsávala. Když jsem chtěla ohřád mléko, tak jsem čekala i 1,5 hod, přece si musí vyměnit směny a povykládat si co nového. Fakt hrůza. Byla jsem ráda, když nás pustili domů. Do Krče už nikdy, na blbce narazíš všude. Ale řekla bych, že pro prvorodičku je hodně důležitá porodní asistentka a na tu jsem bohužel neměla štěstí. Takže za mě do Krče raději ne!
Ahoj. ja rodila v krci před tremi mesici, na konci rijna 2013. byla jsem naprosto spokojena a nemuzu proti této porodnici rict vůbec nic spatneho
ale nejsem tedy zadna fajnovka, nic jsem nehrotila a plne důvěřovala doktorum a sestram, oni vedi, co delaji, jsou tam prece od toho! byla jsem prvorodička, pekne vyjukana a nervozni. nastesti jsem mela opravdu rychly porod, na prijem jsme dorazili po jedne rano a ve trictvrte na tri byl uz maly na svete
nicmene veskery personal byl mily, ochotny, vstricny, vse mi vysvetlili. i když při te rychlosti toho moc nebylo ![]()
na sestinedeli to také bylo v pohode, sestřičky se chovaly moc pekne. maly se nechtel prisat, bojovali jsme s kojenim a sestřičky mi ochotne pomahaly.
jidlo tedy opravdu nic moc, pro novopecene mamci strava dost nevhodna, ale tech par dni a za pomoci navstev se to da prezit ![]()
trosku neprijemne jsou navstevy, které probihaji venku na chodbe u schodiste a pekne to tam tahne ![]()
takze zadny strach, zbytecne nic neresit, jdeme tam prece rodit a ne si užívat! ![]()
Ahoj, moc prosím, která jste byla poslední dobou v Krči na I. genetickém screeningu, jak to tam probíhá? Že se platí 800,– vím, spíš mě zajímá jak dlouho se čeká než přijdete na řadu, za jak dlouho jsou výsledky a jakým způsobem Vám je sdělí…?
Díky ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.