Totálně jsem zhřešila - cheat day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.19 21:15

Jo, protože nejsem zvyklá takhle prasit. A troll fakt nejsem. Ale aspoň nejsem jediná, to mě celkem vždy uklidní. :hug:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova

Je to velky spatny… do rana se ti ucpou cevy tukem, zaklepes nozickama a ses chcipnuta.

• Citovat
  • Upravit
589

Pokud jsi se pak řádně vyprázdnila na WC, neviděla bych v tom větší problém ;)
Když před spaním přidáš dvakrát Zdrávas Maria máš po problému :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.7.19 21:16

A kdybys přibrala? Tak co? Na to se přece neumírá  8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122271
@wildcherry píše:
Jdu si pro sklenicku a prisednu :mrgreen:

Těch skleniček bude asi víc. Přiberete mě k sobě, holky? 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065

Pokud nejsi troll tak doporučuju si něco o zdravém stravování nastudovat. Z jednoho dne opravdu nepriberes, i když být tebou, lámala bych si hlavu spis s tvoji psychikou. Jidlo není nepřítel, neexistuje jidlo ze kterého se přibírá a zároveň neexistuje jidlo, ze kterého se hubne. Samozřejmě jsou výživově více a méně hodnotné potraviny, ale pokud mas na něco chuť tak si to proste dej a jed dal tak jak jsi zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@ludmilaadamkova :D :D to bylo fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122271
31.7.19 21:19
@ludmilaadamkova píše:
Je to velky spatny… do rana se ti ucpou cevy tukem, zaklepes nozickama a ses chcipnuta.

S tou tvou věšteckou koulí se toho i bojím. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.19 21:19

Tomuhle říkáš „totálně jsem zhřešila“??? Možná kdybys posnídala 4 koblihy s marmeládou, pak si dala na dopolední svačinku půlku milky, k obědu pět palačinek se šlehačkou, odpoledne zmrzku a dortík a k večeři pytlích chipsů… tak by se možná dalo mluvit o tom, že jsi jeden den opravdu nejedla zdravě.
Nemáš obecně nějaký problém s jídlem? Nebo panickou hrůzu z přibrání? Nebo něco takového? To, co píšeš, mi vůbec nepřijde jako nějaká hrůza - ano, evidentně to je něco jiného, než jíš obvykle, ale to neznamená, že je to katastrofa, kvůli čemu by ti mělo být ze sebe zle a kvůli čemu by ses měla cítit jako prase. Život jde dál, i kdybys zítra nedala dlouhou procházku a jízdu na kole. Jsou fakt daleko větší prů**ry než jeden den nezdravě jíst. Važ si toho, co máš, obejmi manžela a dej pusu dětem a nematlej se v tom, jestli po jednom dnu přibereš.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
31.7.19 21:23
@mrav píše:
S tou tvou věšteckou koulí se toho i bojím. 8o

V tom pripade snad jedine se svleknout do naha a behat kolem baraku dokud neodbije pulnoct a pritom septat zaklinadlo jsem krasna, jsem krasna, jsem krasna. To by mohlo pomoct.

• Citovat
  • Upravit
224

No co tak zítra si dej dietu, zeleninový den, pij jen vodu, bež si zaběhat…za jednou se nic nestane.
I kdybys to dělala jednou za 14 dní, tak je to v poho-nestresuj se, občas si zahřeš. Já taky občas ujíždím na sladkém-pak si dát odlehčený den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Děkuju moc za podporu, ano, asi mám strach z přibírání, něco na tom bude. Pokusím se to vypustit z hlavy a nemyslet na to a zítra najet opět na režim, na který jsem zvyklá. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24379
@Kocourhrzal píše:
@wildcherry mužů prisednout?

Jasnyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.7.19 21:24

No nic, muj dela topinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
31.7.19 21:24

Běž najít první strom, vezmi si lano a běž se pověsit, stejně na to určitě umřes, tak je nakonec jedno jak ne? :roll: A nebo se běž léčit, protože tohle je už diagnosa, já jim taky minimum sacharidu a dneska jsem měla na oběd smazenou kuřecí kapsu, jestli bych neměla skočit radši pod vlak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová