Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to velky spatny… do rana se ti ucpou cevy tukem, zaklepes nozickama a ses chcipnuta.
Pokud jsi se pak řádně vyprázdnila na WC, neviděla bych v tom větší problém ![]()
Když před spaním přidáš dvakrát Zdrávas Maria máš po problému ![]()
@wildcherry píše:
Jdu si pro sklenicku a prisednu
Těch skleniček bude asi víc. Přiberete mě k sobě, holky?
![]()
Pokud nejsi troll tak doporučuju si něco o zdravém stravování nastudovat. Z jednoho dne opravdu nepriberes, i když být tebou, lámala bych si hlavu spis s tvoji psychikou. Jidlo není nepřítel, neexistuje jidlo ze kterého se přibírá a zároveň neexistuje jidlo, ze kterého se hubne. Samozřejmě jsou výživově více a méně hodnotné potraviny, ale pokud mas na něco chuť tak si to proste dej a jed dal tak jak jsi zvykla.
@ludmilaadamkova píše:
Je to velky spatny… do rana se ti ucpou cevy tukem, zaklepes nozickama a ses chcipnuta.
S tou tvou věšteckou koulí se toho i bojím. ![]()
Tomuhle říkáš „totálně jsem zhřešila“??? Možná kdybys posnídala 4 koblihy s marmeládou, pak si dala na dopolední svačinku půlku milky, k obědu pět palačinek se šlehačkou, odpoledne zmrzku a dortík a k večeři pytlích chipsů… tak by se možná dalo mluvit o tom, že jsi jeden den opravdu nejedla zdravě.
Nemáš obecně nějaký problém s jídlem? Nebo panickou hrůzu z přibrání? Nebo něco takového? To, co píšeš, mi vůbec nepřijde jako nějaká hrůza - ano, evidentně to je něco jiného, než jíš obvykle, ale to neznamená, že je to katastrofa, kvůli čemu by ti mělo být ze sebe zle a kvůli čemu by ses měla cítit jako prase. Život jde dál, i kdybys zítra nedala dlouhou procházku a jízdu na kole. Jsou fakt daleko větší prů**ry než jeden den nezdravě jíst. Važ si toho, co máš, obejmi manžela a dej pusu dětem a nematlej se v tom, jestli po jednom dnu přibereš.
@mrav píše:
S tou tvou věšteckou koulí se toho i bojím.
V tom pripade snad jedine se svleknout do naha a behat kolem baraku dokud neodbije pulnoct a pritom septat zaklinadlo jsem krasna, jsem krasna, jsem krasna. To by mohlo pomoct.
No co tak zítra si dej dietu, zeleninový den, pij jen vodu, bež si zaběhat…za jednou se nic nestane.
I kdybys to dělala jednou za 14 dní, tak je to v poho-nestresuj se, občas si zahřeš. Já taky občas ujíždím na sladkém-pak si dát odlehčený den.
Děkuju moc za podporu, ano, asi mám strach z přibírání, něco na tom bude. Pokusím se to vypustit z hlavy a nemyslet na to a zítra najet opět na režim, na který jsem zvyklá. ![]()
Běž najít první strom, vezmi si lano a běž se pověsit, stejně na to určitě umřes, tak je nakonec jedno jak ne?
A nebo se běž léčit, protože tohle je už diagnosa, já jim taky minimum sacharidu a dneska jsem měla na oběd smazenou kuřecí kapsu, jestli bych neměla skočit radši pod vlak ![]()
Jo, protože nejsem zvyklá takhle prasit. A troll fakt nejsem. Ale aspoň nejsem jediná, to mě celkem vždy uklidní.