Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veruu11 píše:
@Timuraa Jj, byl i manzel a mel sako:)) Sedeli jsme u 4. Mala tam porad neco povidala, hrozne ted resi miminko a chce ukazovat fotky a obrazky mimin
Tak jsme se tam včera potkaly
já jsem šla na tlak po tobě
my jsme čekali u 2. ![]()
@Timuraa To je vtipny
No my byli neprehlednutelni
Objednali me na 5. listopadu a TP nechali 20.3. podle ms, i kdyz mimi bylo o 4 dny vetsi.
Drzim vsem dal palce a tem, co je screening teprve ceka, tak at to rychle utece.
@Veruu11 @Timuraa holky, mne je 31 a mam z toho opravdu strach. Ale verim, ze vse bude ok ❤️️ Dodaly jste mu odvahu, ze muze byt ❤️️ A bude!
Ahoj holky tak se přidávám k Vám jestli mužu termín mám taky březen ted už 13.3 je mi 27 a jsem zvědavá co budeme mit. čeká me krev 14.9? A 21.9. Ultrazvuk mela jsem první screening od vše bylo v pořádku tak uvidíme dal. Kdy vám řekli pohlaví miminka?? Předem děkuji foto je kdy jsem byla 12+3 dnes jsem 13+5 podle UT podle apky 13+3tt
Ahojky, Anonymní
. Já jsem 12+6tt, na screeningu jsem byla dnes a maly se nám krásně ukázal už dnes
. Chlapecek ![]()
@anonymka0307 je opravdu tak to zavidim já sem a toho napnuta co to bude a az se nám ukáže.
Čekám netrpělivě muž říká kluk ze si je Jistý
já ještě tak nějak tajně doufám v holčičku ale je mi to asi i jedno hlavně aby bylo zdravé kvůli tomu ze já už jsem nemocná tak at náš prcek je zdravý a ma lepší život než třeba já s nemocí. ![]()
@KokoRox já vnitřně tušila kluka a potvrdilo se 😍. Já tez vždy chtěla děvčátko, ale pak jak jsme ho viděli
, tak ten pocit je nepopsatelny.
přeji zdraví jak tobě, tak malickemu ![]()
@anonymka0307 moc děkuji tak uvidíme co to bude hlavně at je zdravý prdolka. I vám přejeme hodně zdravíčka oboum
dam vedet určité zda 21.9 se ukáže
Ahoooj
ráda se přidám do diskuze. Mám TP 6.3.2021. Máme za sebou úspěšný screening + víme na 80% pohlaví miminka. ![]()
@anonymka0307 nemáš fotku utz? Mám jí (mohu zaslat na případné porovnání). Také nám byl potvrzen chlapeček, ale já pořád nevím nevím.
![]()
@Kaculina97 můžu poprosit o foto z utz?
taky čekáme chlapečka, tak bych to chtěla porovnat ![]()
@miiiissssanek mám takhle zespodu mezi nožičkama.
Založila jsem kvůli tomu i diskuzi a jsou tam odlišné názory co se týče určování pohlaví takto brzy. Vy máte fotečku? ![]()
@Kaculina97 jeee tak takhle zespodu těžko říct, to si netroufám vůbec hádat, ale já si pořád říkám, že věřím doktorovi
já myslela, že se to určuje podle toho hrbolku
nám tam u prvního teda byl videt hezky pindík a kuličky, jenže to bylo až ve 20tt. Pošlu fotku prvního ďablíka, tam je to už vážně hezky vidět, je to foceno také zespodu. Pak pošlu foto co máme teď u druhého, taky potvrzen kluk a pak pošlu foto, co jsem našla na netu, podle jakého sklonu se určuje kluk a nebo holka, pokud máš ještě i jinou fotečku.
@miiiissssanek mě tedy intuice už od samého začátku říká, že je tam chlapeček.
Doktorka mi to na posledním utz řekla tak přesvědčivě, že jí i věřím.
No, teď jdu na další utz 24.9. tak uvidíme. Řeknu jí, ať se zaměří víc na pohlaví. To bych měla být nějaký 17tt, takže by to mohlo být vidět lépe, než při posledním utz.
No, uvidíme. Každopádně držím palečky, aby to byl chlapeček i po porodu.
![]()
@Kaculina97 mě intuice neříka u tohoto těhu vůbec nic právě
u prvního jsem byla přesvědčená, že to bude holka i na prvnim screeningu řekl, že to vypadá na holku a ono prd
teď jsme si přáli holku a bude to zase kluk, no nedá se svítit, hlavně ať jsou prcci zdraví, to je nejdůležitější
a ještě se zeptám, v kolikátém týdnu jsi byla na tom prvním screeningu? Já byla docela brzy tentokrát ![]()