Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám vždycky šílenej strach z další kontroly
…aby bylo vše o. k. říkala jsem, že snad po tom 12tt budu trošičku klidnější…ale bojánky mám teda vždycky pěknéé… ![]()
Já byla včera na kontrole u dr. teprve po druhé, po krvácení.
Rekl, že plod je vitální, a má 3,6cm, a videl rucicku a nozicku, tak snad zatim dobry, v 11 letím, na ten screening, asi zatím jen na odbery.
Dr. mi to řekl teprve včera, ze by mi to doporucoval, jenze u nas to delaji jen v jednom stredisku a jen do 11+3, no a doktor mi vcera psal ze jsem 10+5, ale ze dnes mám pri objednání rict ze uz jsem 11+0, tak to jeho pocitani teda dost nechapu… ![]()
@iwankaanjelik píše:
@Andel007a jinak máš zatim vše ok?
není zač:))
@iwankaanjelik píše:
@Andel007Já byla včera na kontrole u dr. teprve po druhé, po krvácení.
Rekl, že plod je vitální, a má 3,6cm, a videl rucicku a nozicku, tak snad zatim dobry, v 11 letím, na ten screening, asi zatím jen na odbery.
Dr. mi to řekl teprve včera, ze by mi to doporucoval, jenze u nas to delaji jen v jednom stredisku a jen do 11+3, no a doktor mi vcera psal ze jsem 10+5, ale ze dnes mám pri objednání rict ze uz jsem 11+0, tak to jeho pocitani teda dost nechapu…
Hele zatím to pořád nějak nevnímám, je to asi tím, že dopoledne prozvracím, a odpoledne prospím.
Bylo to neplánované, a je to mé první těhotenství, a zatím mám v hlavě jen co a jak bude, a takový ty běžný starosti.
Už bych ráda přešla do fáze kdy si to užívám.
Ale doted jsem resila práci, když se doktor uvolil mi prodlouzit zatím neschopenku, tak sem si trochu oddechla, dnes jsem si vydupala u sestry, spojení vycházek, mela jsem dve hodky rano, dve odpo, ted mi to dala dohromady, tak muzu alespon vystrcit nos z baraku.
Tak doufam, ze se nic nepokazi, a uz to bude jen hezky… ![]()
Ale vím, ze kdyz tohle bude ok, tak pak budu zase resit penize, a podobny veci:D
![]()
Jj, děkuju. No můj doktor mě na to vyloženě neposlal, jen se o tom zmínil, že to doporučuje, tak jsem od nej vysomrovala kontakt.
Pak me zahrnul milionama letaku, a on je se vsim tak rychle hotovej:D
Chodim k nemu uz x let, ale ty preventivky, tam sme nikdy nic neresili.
Cekám, jaky bude mit do budoucna pristup, na prvni kontrole me odbyl, vcera uz to bylo lepsi. Tak uvidime
@iwankaanjelik píše:
@Andel007Hele zatím to pořád nějak nevnímám, je to asi tím, že dopoledne prozvracím, a odpoledne prospím.
Bylo to neplánované, a je to mé první těhotenství, a zatím mám v hlavě jen co a jak bude, a takový ty běžný starosti.
Tak doufam, ze se nic nepokazi, a uz to bude jen hezky…
Už bych ráda přešla do fáze kdy si to užívám.
Ale doted jsem resila práci, když se doktor uvolil mi prodlouzit zatím neschopenku, tak sem si trochu oddechla, dnes jsem si vydupala u sestry, spojení vycházek, mela jsem dve hodky rano, dve odpo, ted mi to dala dohromady, tak muzu alespon vystrcit nos z baraku.
Ale vím, ze kdyz tohle bude ok, tak pak budu zase resit penize, a podobny veci:D![]()
@iwankaanjelik píše:
@Andel007 :Jj, děkuju. No můj doktor mě na to vyloženě neposlal, jen se o tom zmínil, že to doporučuje, tak jsem od nej vysomrovala kontakt.
Pak me zahrnul milionama letaku, a on je se vsim tak rychle hotovej:D
Chodim k nemu uz x let, ale ty preventivky, tam sme nikdy nic neresili.
Cekám, jaky bude mit do budoucna pristup, na prvni kontrole me odbyl, vcera uz to bylo lepsi. Tak uvidime
@iwankaanjelik píše:
@Andel007No právě že teprv 22,tak jsem ze všeho takova vyjukaná:D
Aléé prosimte, kazda zenska je mladá:)
Letím na ten sreening, uvidim co mi tam poví, a nepoví.
Pak urco pisnu:) ![]()
@iwankaanjelik píše:![]()
![]()
Aléé prosimte, kazda zenska je mladá:)
Letím na ten sreening, uvidim co mi tam poví, a nepoví.
Pak urco pisnu:)
Tak jsem zpet:) dneska mam uplne probodany ruce, ani rano, ani ted mi nemohli nabrat krev:D
Jinak na ten velkej utz jsem objednana na 1.10:) ![]()
A sla jsem jeste na malej, sondou.
A povim ti, uplne jinej pristup, nez u myho gyndare.
Byla tam doktora, strida se s doktorem, a parada.
Rikala mi, ze budu mit fotbalistu, mimco se tam porad kroutilo, krasne byli videt rucicky, nozicky, nosanek, uplne neco jinyho, nez u toho myho…
A jednáni? na jednicku ![]()
Všechno mi ukazala, byla hodna, vysvetlila. No parada.
Ten můj mi strcil do ruky letaky ![]()
Nooo tak to je super to mám radost
tak 1.10. si to užiješ ještě víc
…a kolik měříte??? a v jakém jsi vlastně týdnu?
@iwankaanjelik píše:
@Andel007Tak jsem zpet:) dneska mam uplne probodany ruce, ani rano, ani ted mi nemohli nabrat krev:D
Jinak na ten velkej utz jsem objednana na 1.10:)
Všechno mi ukazala, byla hodna, vysvetlila. No parada.
A sla jsem jeste na malej, sondou.
A povim ti, uplne jinej pristup, nez u myho gyndare.
Byla tam doktora, strida se s doktorem, a parada.
Rikala mi, ze budu mit fotbalistu, mimco se tam porad kroutilo, krasne byli videt rucicky, nozicky, nosanek, uplne neco jinyho, nez u toho myho…
A jednáni? na jednicku
Ten můj mi strcil do ruky letaky