TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
28.8.22 19:34

@yogina @Monča96 uf.. nejsem sama.. já si dneska přes den musela poprvé i lehnout, fakt jak těžká kocovina.. strašný.. teď je naštěstí muž doma, ale jak bude zase chodit do práce, tak nevím, co udělám s tím svistem :think: má skoro 2 roky a baterky, které se jen tak nevybiji. a já, když nejsem unavená, tak je mi zle :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
28.8.22 19:48

Nevolnosti jsou peklo. Už jen ten pocit je vysílující. Zvladejte holky.
Já zatím stále dobrý. A fakt se modlím aby to tak bylo pořád. Já ty nevolnosti v předchozích tehu snášela velmi špatně.
Teď jen musím dodržovat jídlo po 2-3hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
28.8.22 19:52

@martina.se
To chápu. Mám doma 16-měsíční a manžel po-pá pryč cca do 17h
Popravdě se snažím teď vymýšlet program co nejvíce mimo domov, protože jinak je to na mašli občas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.8.22 20:36

Holky já mám doma 5ti letyho hyperaka a 7mi letou slečnu. Ve čtvrtek má první školní den a já se bojím, že tam s ní nezvládnu být, po ránu je mi úplně nejhůř :poblion: tak snad ji tam neudělám hned ostudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
28.8.22 21:34

@Micromia ahoj a jak jsi zjistila, ze mas neco s mocakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.8.22 22:22

Ahoj holky, tak já mám za sebou včerejší rodinnou oslavu mých narozenin a teda… super ale náročné. Jinak mě není až tak špatně, obcas se mi trochu udělá blbě, když se ráno hned nenajím atd… ale ta unava je někdy fakt hrozná…. Jak nikdy nepiju Colu a nejradši piju vodu, tak mám šílenou chuť na Colu… a obecně na sladký. Já jdu ve středu na tu druhou kontrolu, do toho budu zítra volat mám dva typy na gynekoložky, jestli by mě vzaly… tak snad to vyjde. První dva typy nevyšly, protože všude plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.8.22 07:25

@AmyLane na nesnesu pití s bublinkami, po tom je mi ještě hůř.. jinak hodně štěstí, taky jdu zítra na kontrolu.. jsem z toho pekelně nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.8.22 07:50

Ahoj holky, tak jsem se konečně zaregistrovala na emimino a ráda se k vám přidávám, už vás sleduji delší dobu.
Nevolnosti mám teda taky příšerné, doktor mi napsal Helicid 20, snažím se s tím aspoň trochu fungovat… Jinak dneska jdu na kontrolu a tak jsem zvědavá, jak se mimi daří. Srdíčko jsme minule měli, teď mě zajímá, jak to vypadá - dle MS 9+5, dle UZ 8+5. Uvidíme co dnes. Holky, přemýšlely jste, jak to budete říkat rodině? U nás asi nikdo nadšený nebude bohužel.
Pokud to vyjde, bude to naše 6. dítko :) Myslím, že jsem zaregistrovala, že tady někdo čeká 5. :) Tak to mám velkou radost :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
29.8.22 08:00

@Martina713 ahoj a vítám Te. 6te dítko, to je Teda obdivuhodný. Smekám.
Preju ať to dobře zvládáš. A jaká byla ta předchozí tehu? Taky nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.8.22 08:07

@Erkata
Díky :) Ta předchozí byla taky “náročnější”, sice jsem moc nezvracela, ale jíst špatně, nejíst ještě hůř a nevolnosti snad nonstop… Ale tohle těhu mi asi přijde nevolnostmi ještě horší, nevím proč… jsem úplně mimo, jen bych ležela a spala a zoufale se do sebe snažím něco dostat… No, snad už to brzy poleví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 08:30

Vítám nové. 6 děti ty blaho to už je obdiv to vše zvládat :D. Gratuluji. Já jdu dnes na kontrolu a už jsem asi tak dobré dva týdny nervózní.. modlím se jen ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 08:32

@SarkaKC jinak mě zajímá to jak cítíš co to bude? Furt čekám že to tu napíšeš a ono nic.. tedy pokud jsem to nepřehledla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 08:34

Ahoj holčiny :kytka: tak jsem tady zase zpátky :) po víkendu, během kterého jsem se cítila fakt dobře - bez nevolností, tlaku na očích a kocovině. Tak dnes, první den v práci a jak na potvoru :poblion: je mi hrozně…Ještě že mám v tašce ty lízátka :zed: zvedá se mi kufr zas jak dřív :mrgreen: ale na ten záchod si prostě dojít nedokážu - zvlášť ne v práci takže to budu držet v sobě a trpět :oops: Holky, tak pokud se vám taky na chvíli uleví - užívejte si to protože za chvíli se všechno vátí do stejných kolejí :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
29.8.22 09:05

Holky ja se k Vam pridam take. Minuly ctvrtek jsem mela prvni tehotensky ultrazvuk, byla jsem 6+5. Je to moje prvni miminko🙏🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.8.22 09:18
@Moon88 píše:
Holky ja se k Vam pridam take. Minuly ctvrtek jsem mela prvni tehotensky ultrazvuk, byla jsem 6+5. Je to moje prvni miminko🙏🏻 ❤️️

To je krása! Gratuluji :srdce: :srdce: Já byla 25.8. na prvním utz :srdce: a taky čekáme první :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí