Poradna duly
Jana Čurdová
@Anytaa píše:
Ahoj holky, vsechny zdravim
Mohu se k vam pridat? Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku u sve pani doktorky. Jsem 8+2. Od zitra budu mit clexane. Je mi 32 a je to moje uplne prvni tehotenstvisnazili jsme se rok
Kolik nas tu asi je ve stejnym tydnu?
Gratuluju ![]()
@Pukrle píše:
Byla jsem 7+4 tt. Testy silily trochu pomaleji nez u druhatka, a to jsem i u nej pochybovala, ale vse dopadlo dobre. Tak jsem doufala. A nebylo mi vubec tak blbe jako u tech tehotenstvi s dobrym koncem. I manzel rikal, ze delam dojem, jako kdybych nebyla tehotna. Ale zase jsem mela nektere dlasi priznaky, ktere jsem mela v tehotenstvi s prvnim synem, ale ne s druhym - bylo mi (a porad jeste je) teplo a mam zvysenou tepovou frekvenci v klidu.
Ja se tak tesila na jarni miminko, vzy jsem chtela jarnaka, ale zatim mam jednoho v lete a druheho v zime. Zase dlouho na dalsi tehu cekat nechci, tak treba bude dalsi letnak, no (jako kdybych si mohla vybirat). Snad…
To mě moc mrzí. Drže se.
Určitě na vás někde to další vysněné miminko už čeká.
@zvedavka30 píše:
Holky, tak já jsem byla dnes na první kontrole, a ač mi vychází cca 7tt, doktorka říkala ze vidí 8tt, každopádněbilo a já byla nadšena, za tři týdny další kontrola tak snad bude vše nadále v pořádku
myslim na vás ostatní
To jsou krásný zprávy! Gratuluju.
A jinak k té výbavičce.. Taky po všem už pokukuji
Ten Mojžíšův koš chci taky, je to nádhera 😊 Kočárek máme po první dceři a jinak musím počkat až nám řeknou pohlaví, protože mám všechno po dceři v růžových odstínech, tak bych možná byla i radši za holčičku 😂 V kolikátém týdnu říkají pohlaví? U prvního jsme si to nenechaly říct a měli jsme překvápko 😊
@Micromia píše:
@Anytaa Já mám taky Clexane
A to ti nasadili hned na začátku? Já už mám za sebou jedno ZT a moje doktorka je skvělá, ale přijde mi, že toho leidena neřeší a já bych ho asi radši řešila dřív než pozdě. Jdu tam ve středu, tak chci vědět jak moc na ní tlačit.
@SarkaKC bud v klidu, nas mimin taky, muj muz, svagrova.. Ale u nich zrovna neni o co stat🙈 Takze to bylo jedine znameni, ktereho jsem se chtela vyvarovat🤣 🙈
@Pukrle To mě mrzí… tak držím palce, aby se povedlo příště a vše bylo v pořádku.
@Anytaa Ahoj, taky bych podle MS měla byt v 9. tydnu, ale nemám úplně pravidelnou menstruaci, tak jestli vše dobře půjde, tak potom ukáže první screening.
@Michaelala99 Ahoj, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mě u toho ještě bolí břicho, jako bych to měla dostat. Máš to taky tak?
Už jsem to měla jednou před týdnem, tak jsem to včera neřešila a dneska je líp. Svedla jsem jsem to na dýňový rizoto k obědu ![]()
Diky holky, snad se nam brzy znova zadari! Opatrujte sebe a sva miminka ![]()
@Myska1984 Jo břicho mě taky včera bolelo.. Dneska už je to docela dobrý.. Pořád něco, ale pro ty malé miláčky to prostě vydržíme ![]()