TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4295
26.8.22 07:47

@Pukrle moc mě to mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.22 07:53
@Anytaa píše:
Ahoj holky, vsechny zdravim :kytka:
Mohu se k vam pridat? Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku u sve pani doktorky. Jsem 8+2. Od zitra budu mit clexane. Je mi 32 a je to moje uplne prvni tehotenstvi :srdce: snazili jsme se rok :hug:
Kolik nas tu asi je ve stejnym tydnu? ;)

Gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.22 07:58
@Pukrle píše:
Byla jsem 7+4 tt. Testy silily trochu pomaleji nez u druhatka, a to jsem i u nej pochybovala, ale vse dopadlo dobre. Tak jsem doufala. A nebylo mi vubec tak blbe jako u tech tehotenstvi s dobrym koncem. I manzel rikal, ze delam dojem, jako kdybych nebyla tehotna. Ale zase jsem mela nektere dlasi priznaky, ktere jsem mela v tehotenstvi s prvnim synem, ale ne s druhym - bylo mi (a porad jeste je) teplo a mam zvysenou tepovou frekvenci v klidu.
Ja se tak tesila na jarni miminko, vzy jsem chtela jarnaka, ale zatim mam jednoho v lete a druheho v zime. Zase dlouho na dalsi tehu cekat nechci, tak treba bude dalsi letnak, no (jako kdybych si mohla vybirat). Snad…

To mě moc mrzí. Drže se. :srdce: Určitě na vás někde to další vysněné miminko už čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.22 07:59
@zvedavka30 píše:
Holky, tak já jsem byla dnes na první kontrole, a ač mi vychází cca 7tt, doktorka říkala ze vidí 8tt, každopádně :srdce: bilo a já byla nadšena, za tři týdny další kontrola tak snad bude vše nadále v pořádku :srdce: myslim na vás ostatní

To jsou krásný zprávy! Gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.8.22 08:05

@Anytaa Já mám taky Clexane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.8.22 08:20

A jinak k té výbavičce.. Taky po všem už pokukuji :lol: Ten Mojžíšův koš chci taky, je to nádhera 😊 Kočárek máme po první dceři a jinak musím počkat až nám řeknou pohlaví, protože mám všechno po dceři v růžových odstínech, tak bych možná byla i radši za holčičku 😂 V kolikátém týdnu říkají pohlaví? U prvního jsme si to nenechaly říct a měli jsme překvápko 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.22 08:39
@Micromia píše:
@Anytaa Já mám taky Clexane :)

A to ti nasadili hned na začátku? Já už mám za sebou jedno ZT a moje doktorka je skvělá, ale přijde mi, že toho leidena neřeší a já bych ho asi radši řešila dřív než pozdě. Jdu tam ve středu, tak chci vědět jak moc na ní tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.8.22 08:41

@SarkaKC bud v klidu, nas mimin taky, muj muz, svagrova.. Ale u nich zrovna neni o co stat🙈 Takze to bylo jedine znameni, ktereho jsem se chtela vyvarovat🤣 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
26.8.22 09:05

@Pukrle
Mrzí mě to :srdce:
Držím palce do dalšího těhotenství :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.8.22 10:45

@Pukrle To mě mrzí… tak držím palce, aby se povedlo příště a vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.8.22 10:46

@Anytaa Ahoj, taky bych podle MS měla byt v 9. tydnu, ale nemám úplně pravidelnou menstruaci, tak jestli vše dobře půjde, tak potom ukáže první screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kata94
26.8.22 10:47

@Anytaa jsem 8+1 :)

• Citovat
  • Upravit
574
26.8.22 10:49

@Michaelala99 Ahoj, jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mě u toho ještě bolí břicho, jako bych to měla dostat. Máš to taky tak?
Už jsem to měla jednou před týdnem, tak jsem to včera neřešila a dneska je líp. Svedla jsem jsem to na dýňový rizoto k obědu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
26.8.22 10:50

Diky holky, snad se nam brzy znova zadari! Opatrujte sebe a sva miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
26.8.22 11:34

@Myska1984 Jo břicho mě taky včera bolelo.. Dneska už je to docela dobrý.. Pořád něco, ale pro ty malé miláčky to prostě vydržíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí