Poradna duly
Jana Čurdová
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 Krása nesmirnaJen tak dal
Ja jdu pristi tyden v utery na 2. kontrolu.
Moc dekuju
, taky mám z tebe radost
ty naše stavy aspoň stojí za to
tak ať i druha kontrola přinese zase jen samé dobre zpravicky, to budeš v kolikatem? ![]()
@zvedavka30 To uz budu 8+4tt
Jsem zvedava, o kolik bude UTZ jiny. Predtim to byl jen takovy knoflik ![]()
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 To uz budu 8+4ttJsem zvedava, o kolik bude UTZ jiny. Predtim to byl jen takovy knoflik
Já dneska měla pulce dle pani doktorky
ale už byl vytvořen základ pro hlavičku a tělíčko
tak ti přeju ať je pěkne vidět
![]()
Holky já jdu v pondělí na druhou kontrolu, minule byl prcek tak malý, že nešlo poznat jestli tluče srdíčko. Doktor taky říkal že velikost neodpovídá poslední MS. Tak snad prcek porostl a bude všechno jak má být. Jsem jak na trní, hrozně se bojím????
Ahoj holky, já od rána ležím.. nevím jestli nějaká střevní nebo to je spojené s těhu, ráno průjem letěla jsem asi 4× a pak jsem zvracela jednou.. Je mi celý den divně od žaludku, tak jen ležím a pospávám, doufám že to zítra bude lepší. Jindy žadné nevolnosti nemívám.. jinak mám v podvědomí taky holčičku, tak jsem zvědavá co to bude 😊
@Pukrle To mě strašně mrzí
Přeji hodně sil a až přijde ten správný okamžik, tak nové, bezproblémové těhotenství a zdravé miminko ![]()
@Michaelala99 taky jsem si prosla stejnym stavem na uplnem zacatku uhnizdovani. Skoncila jsem na pohotovosti s silenyma krecma zaludku a prujem taky desny. Pichli mi tam neco proti zvraceni s tim, ze je to nejaka strevni chripka. Dr. na klinice tvrdila, ze mam byt rada, ze se v tele evidentne neco deje. Kdyz to ale neprestavalo, tvrdila, ze je to taky str. chripka. Ale ja myslim, ze proste telo prijimalo novy stav🤷♀️ A taky tedy z tech jejich leku uz jsem toho mela dost..
Ahoj holky, vsechny zdravim ![]()
Mohu se k vam pridat? Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku u sve pani doktorky. Jsem 8+2. Od zitra budu mit clexane. Je mi 32 a je to moje uplne prvni tehotenstvi
snazili jsme se rok ![]()
Kolik nas tu asi je ve stejnym tydnu? ![]()
@SarkaKC píše:
@Pukrle Jej 😓 To me mrzi. V kolikatem tydnu jsi byla? Citila jsi predtim neco, co ti rikalo, ze se neco deje? 😓
Byla jsem 7+4 tt. Testy silily trochu pomaleji nez u druhatka, a to jsem i u nej pochybovala, ale vse dopadlo dobre. Tak jsem doufala. A nebylo mi vubec tak blbe jako u tech tehotenstvi s dobrym koncem. I manzel rikal, ze delam dojem, jako kdybych nebyla tehotna. Ale zase jsem mela nektere dlasi priznaky, ktere jsem mela v tehotenstvi s prvnim synem, ale ne s druhym - bylo mi (a porad jeste je) teplo a mam zvysenou tepovou frekvenci v klidu.
Ja se tak tesila na jarni miminko, vzy jsem chtela jarnaka, ale zatim mam jednoho v lete a druheho v zime. Zase dlouho na dalsi tehu cekat nechci, tak treba bude dalsi letnak, no (jako kdybych si mohla vybirat). Snad…
@Pukrle nic si z toho nedelej, jarnak bude bez tak beran nebo byk, to neni o co stat😁 Ja se toho desim🙈 😅
@Andy332 Ti dik 😂 Ja, muz i moje mama jsme beran 😂 a mimin bude asi teda taky 😂
@Pukrle Ach jo. Druhy pokus urcite vyjde. Budu drzet palecky ![]()
@Pukrle Jsem rada, ze uz doma mas dve stesti. Ty te podrzi 😘
@Andy332 Tak to já naštěstí jen včera, teď už mám i hlad, tak snad to bude dobrý.. Těžko říct co to bylo