TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
23.8.22 17:24

@Andy332 Ja jsem ucitelka, takze kolegyalne to musim rict co nejdriv, aby nasli noveho vyucujiciho, ale driv jak po 1. screeningu to proste nereknu. Nechci pak pripadne koukat na ty soucitne pohledy 😏 Takze to reknu nejpozdeji v pulce rijna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 17:25

Těžko říct co budeme mít první atd.. jinak já jsem docela pověrčivá, takže alespoň do těch rizik se chci držet..Haa tak já to oznámila kolegovi dřív vzhledem k tomu, že dělám servírku abych mohla mít více volná a netahala těžké věci. Jinak sefikovi už jsem to oznámila v 8tt a hrozně se divil, že už jsem ve druhém měsíci. Jsem se nad tím trošku pousmála, když se to má oznamovat až po prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 17:27

U nás je od covidu problém najít někoho šikovného a spolehlivého tak i kvůli tomu ať mají dost času protože nám chybí i tak na place personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kata94
23.8.22 17:27

@Betty139Betty1390 Zrovna koukám po oblečkách na lindexu a vybírám kočárek apod. Nějak se nemůžu udržet na to alespoň nekoukat. Zatím nic nekupuju. Jen se kochám :D :D

• Citovat
  • Upravit
23.8.22 17:29

@Kata94 jo tak takhle to máme stejné.. ačkoliv bych stejně řekla že v pondělí po kontrole už si asi budu dělat i záložky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kata94
23.8.22 17:30

@Betty139Betty1390 Já jsem před 3 měsíci potratila, takže s nákupy opravu počkám min. do 1. screeningu :) ale už teď se nemůžu dočkat

• Citovat
  • Upravit
Kata94
23.8.22 17:35
@SarkaKC píše:
Holky, strasne se mi zhorsila plet a všechny produkty, které mi na to zabiraly, samozrejme nejsou těhuFriendly 🥴 (Zineryt, Skynoren) Nemate nejaky tip? 🤔

@SarkaKC

Já mám problematickou pleť odjakživa, takže s ní bojuju stále a to i v těhotenství. Používám biodermu gel moussant a la roche duo +. Na noc používám obyčejný krém od dm denní krém ultra sensitiv. Přijde mi, že mě dokáže lépe zhydratovat než ten la roche.

• Citovat
  • Upravit
854
23.8.22 17:38

@Kata94 Ja pouzivam micelarku a Effaclar K, ale to mi proste nestaci 🥴 Potrebuji tu plet alespon 2× tydne,,vydesinfikovat" a idealni je ten Skynoren. Mam to tak nastavene od kozarky na problematickou plet se sklonem k atopii, ale bohuzel Skynoren ted nesmím 🥴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.8.22 17:39

Vsak ja take jen koukam, nic nekupuji, ale predstavu mam celkem jasnou😁 Tak s tim zamestnavatelem tedy nevim nevim ted🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 17:42

@Kata94 jej to mě mrzí a v kolikátém týdnu to bylo? A v kolikatem jsi teď? Budu to držet palečky ať to teď dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
23.8.22 17:43

Holky, sleduji Vas tu kazdy den a docitam. Mam radost z kazde, ktera napise, ze po kontrole bylo :srdce:, ale moc se nezapojuji, protoze jsem opozdilka oproti Vam. Mela bych byt teprve 5+3,takze zatim se drzim, ani na kontrolu jeste objednana nejsem. Je to moc brzy a chci mit pak jistotu.
Jinak nic, zatim, nekupuji, ale az to budu vedet, tak to urcite na posledni chvili nebudu nechavat :D. :lol: Jinak my mame za par dni svatbu, tak mam myslenky aspon trochu nekde jinde…

Příspěvek upraven 23.08.22 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 17:44

@Andy332 no je to na tobě. Hele já to řekla i u důvodu že jsme tam taková rodina.. už tam dělám 10let a tak nějak si říkáme vše. Věděli že se i snažím a nejde to, takže jsem se rozhodla nečekat s oznámením tak dlouho i pro případ, že by to nevyšlo..stejně bych to s nimi sdílela… Ono konec konců se může během těhotenství stat cokoliv i po prvním trimestru takže.. jak jsem tu jiz psala alespoň se modlí a těší víc lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 17:46

@Kajlíí no tak to vám vyšlo nádherné s tou svatbou a vším :) moc gratuluji. To my to ještě nestihli i když už jsme spolu několik let :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
23.8.22 18:27

@Betty139Betty1390 Dekujeme. :kytka: Ja se priznam, ze to byla nahoda a planovali jsme az po svatbe (ale stastny jsme moc, rozhodne se nechci rouhat, mesic sem, mesic tam.) Neverili jsme ani jeden, ze by to napoprve mohlo vyjit, tak jsme to jednou neresili :lol:. Navic byla u nas mala pravdepodobnost otehotneni a vetsi riziko genetickeho onemocneni, takze jsme byli prekvapeni fakt hodne a hodne se bojim genetickych testu… ale nejak to dopadne. :kytka:
A vy jste jak dlouho po svatbe nebo celkove spolu? Nebo myslis, ze jste nestihli svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
23.8.22 18:39

@SarkaKC A tu micelarku ti doktorka schvaluje? Já dělala před mateřskou 14 let v drogerii a i výrobci micelarek ji moc “nechvalili”. Obecně ženy nepecuji o pleť, necisti si ji tak jak by měly. Tak vymysleli micelarku, něco účinného, co bude dobre odlicovat a ženy se tak naučí odlicovat a přejdou ke “klasice”. Nikdo nečekal takový boom a říkali nám, ze se máme snažit vždy doporučovat pleťové mléko, vodu a na docisteni pleťové tonikum. Micelarka prý muže dělat pleť tenci, na začátku muže fungovat dobre, ale časem spis škodí, ze je víc kožních problému :nevim: ze je to jako jar na pleť. ale možná je to výrobce a výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí