Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jsem ráda, že nejsem jediná „šílená“. Já už mám nějakou výbavu nakoupenou…nebo nějakou..asi vše kromě kočárku a houpatka..ale 90% už mám po předešlých dětech. Každopádně kočárek už mám taky v záložce a pak stačí jen kliknout a je doma
![]()
@Aluschka Ja pouzivam micelarku La Roche Posay Effeclar pro velmi citlivou plet a je to hitparáda. Musi to byt presne tahle, ale kuze mi nepne, necervena, netvori se komodony. Proste super. Jak jsem psala, tak mam suchou problematickou plet a pokud tu micelarku po pouziti oplachnes vodou, nemam vubec problem. Pouzivam ji uz cca 10 let. Do te doby byla moje plet hruza hruzouci. Naopak mleka mi plet zanasi a to jsem pak jeden velky pupen 😂 Pouzivam jen ji, denni krem a 2× tydne jako desinfekci Skynoren + make up pěnu od LRP a nikdy jsem nemela plet lepsi. Nastavili mi to takto na koznim. Ten make up tedy neschvalili, ale ten si neodpustim. Pani Mudr. rikala, ze cim vic toho na sebe patlame, tim je to horsi. Mne se z toho vyklubala perioralní dermatitida. Na tu je bezva ten Zineryt.
@Kajlíí svatbu jsme nestihli. O dítě jsme se tedy snažili asi tak dva roky ale spíš jsme asi bylo pak zoufalí že to nejde.. než řešit svatbu no a teď najednou je pozdě. Jinak pres 6let spolu bydlíme a 10 se známe no. Dopadne to dobře ![]()
@SarkaKC pleťovou vodou nebo z vodovodu? Je dobre, ze mas něco, co ti funguje ![]()
@SarkaKC micelárka rozhodně ne. Micelárka max na ostranění makeupu ale pak hned umýt obličej. Micelárka vysušuje obličej. A vysušený obličej je ideál na akné. Takže z lékárny něco na čištení na aknózní pleť a hydratovat hydratovat hDratovat.
Holky tak já dneska jedu celý den jenom na pečivu. Teda ráno jsem udělala domácí ovesnou to ještě šlo. Ale od té doby to jde z kopce. Začalo mi vadit maso. A před chvíli jsem otevřela lednici že bych zkusila něco k tomu rohlíku a málem jsem se poblila. Tak tady teď sedím a cucám zázvorové lízátko a modlím se, ať mě to co nejdříve přejde😭 🔫
@Betty139Betty1390 potratila jsem 7+5 a dnes jsem přesně taky 7+5
ale už jsem viděla i srdíčko, to minule nebylo.
@Kata94 Ono to s moji pleti vazne neni tak jednoduché
To, co jsem popsala, funguje mne. Rozhodne to neni ta nej cesta pro vsechny. Nicmene ruzova micelarka od LRP vyrazne nevysusuje. Fakt ![]()
@SarkaKC Voda z vodovodu se vůbec nedoporučuje a dost lidi si stěžuje, ze vysusuje a stahuje pleť. Je ale krásný, jak každému vyhovuje něco jinyho
já bych spis docistila bud pletovou vodou nebo p. tonikem. Ale proti gustu
@Nika98 Hehe, známe
já měla minuly tehu cukrovku. Predpokladam, ze teď mě to beztak taky nemine. Rikala jsem si, jak budu držet dietu už od začátku a vůbec toho nejsem schopna. Já píšeš, začíná mi vadit maso. Miluju rajčata a celkove zeleninu, teď ji mám plnou zahradu a rajčata teď nemůžu ani cítit
suchej rohlík nebo kdejaká nezdravě vec mi nevadí. Nejradši bych se neviděla
ale věřím, ze to kolem 12tt přejde a pak už se budu zas normálně zdrave stravovat, tak jak jsem zvykla
jinak minuly tehu jsem taky měla lizatka a pak už jsem nemohla dat do pusy ani ty ![]()
Ja zatím nic nevybírám, mám schované vše po dcerách, ale trošku doufáme, že to bude kluk ![]()
I když vlastně nějaký ten košík bych taky chtěla.
Už jsem se pochlubila sestře a rodičům, tak měli radost, věděli, že se snažíme. V práci to chci ututlat co nejdéle, tak snad to půjde.
@Betty139Betty1390 Tak to jste se snazili taky dlouho, tyjo
. Ona vetsina mych kamaradek se snazi uz nekolik let, vyjma tech, ktere meli deti hned po stredni. A je mi jich lito, kdyz vidim, co prozivaji, to je beznadej. Ale je super, ze se Vam konecne zadarilo. Tak at je to hlavne zdrave
. Svatbu pak dozenete, kdyz budete mit chut…
A vy jste se snazili prirozene nebo ivf? Promin, jestli uz jsi to tu psala…
@Nika98 Jaaaj, chudaku 😘 Zkusila jsi pit ledovou vodu? Ale opravdu ledovou s ledem.
@Kajlíí no hele. Byla jsem jednou na iui. Jinak mě cpali akorát hormony i když tvrdili že jsme v pořádku. No každopádně týden před tím než jsem otěhotněla..tak jsem byla u nich na folikulometrii.. pan doktor mě poslal pryč s tím že jaktoze jsem tenhle měsíc nebrala hormony a že tenhle měsíc bez hormonů k ovulaci nedojde a že další měsíc je mám brát i se zvysenou dávkou. Takže naštěstí přirozeně a když jsem tam byla v 8 TT na kontrole aby si to zaevidovali tak říkali jaký jsem pro ně zázrak když mě vlastně poslali pryc
. Jinak předtím jsem se jich ptala jestli tomu můžu pomoci nějakými vitaminami a na to mi nepříjemně odvětil že kdyby zabíralo tak tam nejsou..ts. naštvala jsem se..googlila a objednala si nosifol. Netuším jestli zabral on nebo to že jsem měla více volná v praci..každopádně se zadařilo a to je důležité